چگونه ویزای شیلی بگیریم؟

چگونه ویزای شیلی بگیریم؟

سعیده خلیلی‌صفا
| یکشنبه, ۲۷ خرداد ۹۷ ساعت ۲۲:۱۵

شیلی یکی از کشورهای حوزه آمریکای جنوبی است که پس از گذشت ۳۵ سال سفارت آن در تهران آغاز به کار کرده است. در ادامه با نحوه دریافت ویزای توریستی شیلی آشنا خواهید شد.

مقاله‌های مرتبط:

جمهوری شیلی به پایتختی سانتیاگو، کشوری ساحلی است که در آمریکای جنوبی قرار دارد. شیلی علاوه بر جاذبه‌های طبیعی مانند جنگل‌ها، مراتع، آتشفشان‌ها و دریاچه‌ها، دارای قدمتی تاریخی است که ریشه آن به قرن نوزدهم میلادی باز می‌گردد.

در حال حاضر، گردشگران ایرانی که قصد سفر به شیلی را دارند باید از طریق سفارت شیلی در تهران برای دریافت ویزا اقدام کنند.

برای دریافت ویزای شیلی لازم است ابتدا به سایت سفارت شیلی مراجعه و نوع ویزای درخواستی خود را مشخص کنید. سپس مدارکی که در ادامه آمده است را آمده کنید. دقت کنید که فرم‌ها با نام خودتان و به زبان انگلیسی تکمیل شوند. بعد از ثبت درخواست در سایت، درخواست شما بررسی، تایید و سپس به کنسولگری ارائه می‌شود.

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی شیلی

شیلی

  • پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار
  • فرم تکمیل شده و تایپ‌شده ویزا به همراه آدرس دقیق متقاضی و تلفن ثابت
  • دعوت‌نامه رسمی (کپی کارت شناسایی و پاسپورت دعوت‌کننده به همراه آدرس و تلفن فرد دعوت‌کننده موجود باشد)
  • در صورتی که دعوتنامه ندارید، باید نامه‌ای به زبان انگلیسی یا اسپانیایی از هدف سفرتان ارائه کنید
  • در صورتی که درخواست ویزای تحصیلی دارید، پذیرش رسمی از دانشگاه مربوطه ارائه شود
  • گواهی عدم سوپیشینه (کارکنان دانشگاه‌ها یا موسسات و مدیران ارشد نیازی به ارائه این گواهی ندارند)
  • کپی از صفحه اول پاسپورت
  • بلیط پرواز
  • رزرو هتل
  • سند تمکن مالی که توسط بانک تایید و مهر شده باشد
  • گواهی اشتغال به کار یا تحصیل
  • عکس ۳×۴

ویزای شیلی

نکاتی برای دریافت ویزای شیلی

  • در صورتی که مدارک ناقص باشد یا با نامی غیر از نام درخواست‌دهنده ذخیره شده باشد، درخواست ویزا رد خواهد شد.
  • درخواست ویزا باید حداکثر تا دو ماه پیش از زمان سفر ارائه شود. پروسه‌ی درخواست ویزا حدود ۲۰ روز کاری از زمان ارائه درخواست طول می‌کشد.
  • فرم ویزا بایددر کامپیوتر تکمیل و سپس امضا شود.
  • فایل‌ها و مدارک مورد نیاز باید با نام درخواست‌دهنده ذخیره شود؛ در غیر این‌صورت درخواست شما بررسی نخواهد شد.
  • پاسپورت باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد.
  • عکس متقاضی باید در یک سال اخیر گرفته شده باشد.
  • مطمئن شوید تمام مدارگ مورد نیاز کامل باشد؛ در غیر این‌صورت درخواست شما رد خواهد شد.
  • هزینه صدور ویزا بسته به نوع ویزای درخواستی متفاوت است و زمانی باید پرداخت شود که ویزای شما تایید می‌شود.
  • تمام هزینه‌های کنسولی باید به دلار و به صورت وجه نقدی پرداخت شود.
  • بسته به نوع ویزا ممکن است مدارک دیگری از طرف کنسولگری درخواست شود.
  • در صورتی که ویزای درخواستی شما از نوع ویزای تحصیلی است، لازم است مدرک دیپلم شما (به زبان انگلیسی یا اسپانیایی) ترجمه و از طرف وزارت مربوطه (وزارت علوم، وزارت امور خارجه یا دادگستری) تایید شود.

هزینه ویزای توریستی شیلی

هزینه ویزای توریستی شیلی ۹۱ دلار است.

ویزای شیلی

سفارت شیلی در تهران

نشانی سفارت شیلی در تهران: خیابان شریعتی، خیابان خزر شمالی، کوچه هرمز، پلاک ۴

تلفن: ۲۶۶۴۳۹۰۰ و ۲۶۶۴۳۷۰۰ (۰۲۱)

نمابر: ۲۶۶۴۳۸۲۶ (۰۲۱)

پست الکترونیک: teheran@consulado.gob.cl

وب‌سایت: chile.gob.cl

منبع chile.gob

جستجوی تور مسافرتی

دیدگاه  

    تورهای برگزیده

    48,000,000 ریال + 890 یورو

    هوایی

    8 روز و 7 شب

    48,000,000 ریال + 890 یورو

    هوایی

    8 روز و 7 شب