تور مجازی مجمع الجزایر سیشل؛ بهشتی در شرق آفریقا
مجمعالجزایر سیشل، بهشتی در شرق آفریقا است. با بازدید از آن میتوانید از مناظر بیبدیل دریا، درختان گرمسیری و گونههای دریایی نادر در کنار هم لذت ببرید.
نسخه اولیه این مقاله در تاریخ ۱۴۰۲/۶/۱۷ منتشر شده و در تاریخ ۱۴۰۳/۳/۱۸ بهروزرسانی شده است.
کشور «سیشل» (Seychelles)، مجمعالجزایری در شرق آفریقا یا اقیانوس هند است. این مجمعالجزایر در تمام مدت سال دمای متعادل و مطلوبی دارد. میانگین دمای این جزایر در ماههای تابستان ۲۹ درجه سانتیگراد است و در ماههای سرد سال تنها چند درجه کاهش پیدا میکند.
این جزایر با اقلیم معتدل، سواحل بسیار زیبا و باشکوه و مناظر دیدنی از مدتها پیش تاکنون گردشگران زیادی را مجذوب خود کردهاند. بازدیدکنندگان این جزایر از سال ۱۹۷۱ میلادی با ایجاد فرودگاهی بینالمللی در یکی از آنها افزایش یافتند و تعداد آنها در اواخر قرن ۲۰، به ۱۱۶ هزار نفر و در سال ۲۰۱۵، به ۲۳۰ هزار نفر در سال رسید؛ البته با افزایش تعداد گردشگران، دولت این کشور بهطور جدی تلاش خود را برای حفظ موقعیت طبیعی جزایر آغاز کرد و از آن زمان، هرگونه فعالیتی فارغ از ماهیت تجاری آن، نباید با اصول حفاظت از محیطزیست در تضاد باشد.
اقدامهای محافظتی دولت سیشل از مدتی پیش آغاز شده است و دانشمندان نیز مدت کوتاهی پس از آغاز این فعالیتها، ظرفیت گردشگری واقعی این جزایر را در حدود ۱۵۰ هزار نفر در سال اعلام کردند. تمام اقامتگاهها نیز در راستای حفاظت از محیطزیست جزایر، پذیرش مسافران و گردشگران را محدود کردند. از سوی دیگر، قیمتها نیز در این جزایر افزایش یافت و آنها به مقصدی لوکس برای افراد مرفه تبدیل شدند. در حال حاضر، بازدیدکنندگان این جزایر میتوانند در فضای کاملا طبیعی از تعطیلات خود لذت ببرند. شما میتوانید با استفاده از تور مجازی از نقاط مختلف مجمعالجزایر سیشل بدون آسیب زدن به آنها دیدن کنید. مجمعالجزایر سیشل از ۱۱۵ جزیره تشکیل شده است و از بین آنها تنها ۳۳ جزیره مسکونی هستند. برخی از این جزایر متشکل از سنگ گرانیت و تعداد بسیار زیادی از آنها مرجانی هستند.
«لادیگ» (La Digue) با وسعت ۱۰ کیلومتر مربع، چهارمین جزیره گرانیتی بزرگ مجمعالجزایر سیشل محسوب میشود و چند هتل و «ذخیرهگاه وو نچرال» (Veuve Nature Reserve) در آن قرار دارد. جذابیت این سواحل بهواسطه صخرههای گرانیتی است که سر از آب بیرون آوردهاند و چهرهای غیرمعمول و عجیب به خط ساحلی بخشیدهاند. ساحل کوچک، مرموز و فاقد پوشش گیاهی انس مرون (Anse Marron) که تنها ۱۰ در سه متر است، یکی از این صخرههای گرانیتی محسوب میشود. ساحل «گرند آنس» (Grand Anse) با ابعاد ۴۵۰ در ۲۲۰ متر کمی بزرگتر و برخلاف ساحل قبلی پذیرای گردشگران زیادی است.
ساحل «انس سورس دارژان» (Anse Source d'Argent) برخلاف دو ساحل قبلی با ابعاد ۱۱۰۰ در ۲۰ متر ساحل بسیار بزرگی محسوب میشود و بهدلیل وجود دیواره مرجانی جذابیت بسیار بیشتری هم نسبت به آنها دارد.
در ساحل «آنس کوکو» (Anse Cocos) که فاصله چندان زیادی با آنس سورس دارژان ندارد، میتوانید منظره کاملا متفاوتی ببینید که با تمام آنچه در مجمعالجزایر سیشل میبینید، تفاوت دارد. در این ساحل چند ساختمان متروکه از آن زمانی وجود دارد که گردشگری در مجمعالجزایر سیشل وجود نداشت و نارگیل مهمترین کالای صادراتی آنها بود. آب فیروزهای اطراف جزیره، پوشش گیاهی انبوه و ظاهر متروکه آن در کنار هم مناظر فوقالعادهای را به وجود آوردهاند.
جزیره پراسلین (Praslin) دومین جزیره بزرگ از این مجمعالجزایر محسوب میشود. سواحل این جزیره در کنار هم، آن را به یکی از زیباترین جزیره در میان سایر جزیرهها تبدیل کردهاند. ساحل «انس جورجت» (Anse Georgette) و جزیره سنت پیر (St. Pierre) زیباترین نقاط پراسلین محسوب و در اغلب اوقات برای تبلیغ مجمعالجزایر از تصاویر این جزیره استفاده میشود.
ساحل «کوت دور» (Cote d'Or) معروفترین ساحل پراسلین است که به جرئت میتوان گفت یکی از زیباترین سواحل این جزیره نیز به شمار میرود و فاصله چندانی با «هتل منگو» (Mango lodge) ندارد. واژه «Mango» در زبان انگلیسی به معنی انبه است و بهدلیل اینکه اقامتگاه در میان جنگلی از درختان انبه قرار دارد، این نام برای آن انتخاب شده است. با اقامت در این اقامتگاه میتوانید منظرهای بینظیر از دریا و درختان گرمسیری را در کنار یکدیگر ببینید.
در شمال جزیره پراسلین جزیره گرانیتی کوچکی بنام «کیوریز» (Curieuse)چه باعث شهرت این جزیره شده، طبیعت آن است. کیوریز سکونتگاه ۵۰۰ لاکپشت بزرگ محسوب میشود و هرسال تعداد زیادی از لاکپشتهای پوزه عقابی برای تخمگذاری به این جزیره میآیند. لاکپشتها پس از تخمگذاری و پنهان کردن آنها در زیر شنها به دریا بازمیگردد و چند ماه بعد بچه لاکپشتها پس از آنکه سر از تخم بیرون آوردند، بلافاصله دل به دریا میزنند.در یکی از سواحل این جزیره به نام «آنس پاپای» (Anse Papaie) میتوانید این منظره را که حقیقتا یکی از معجزههای زندگی است، از نزدیک مشاهده کنید. علاوه بر این هم آبهای اطراف کیوریز و هم خود جزیره محل زندگی جانوران نادری است و کل جزیره ذخیرهگاهی طبیعی محسوب میشود. مطالب روزانه کجارو با محوریت تور مجازی را از دست ندهید.
دیدگاه