زندگی روزمره مردم تایلند زیر باران
یک عکاس بنگلادشی با سفر به شهر تاریخی چیانگ مای تایلند، از زندگی روزمره مردم در خیابانها و بازارهای محلی عکاسی کرده است.
«اشرف العارفین»، متولد سال ۱۹۸۷ میلادی در بنگلادش و فارغالتحصیل هنرهای زیبا در دانشگاه داکا است. او از کودکی به طراحی و نقاشی علاقهمند بود و از سال ۲۰۱۳ میلادی و با شروع پروژهای تحت عنوان ۳۶۵، عشق و اشتیاق به عکاسی در وی متولد شد.
اشرف با سفر به مناطق مختلف آسیا، زندگی روزمره مردم هر ناحیه را در قاب دوربین خود ثبت میکند. او با الهام از عناصر ساده و کوچک پیرامون خود، سعی دارد که زیبایی واقعی سادهترین چیزهای اطراف را با هنرمندی به تصویر بکشد. اشرف با استفاده از رنگها و تکنیکهای ساده و زیبا و نمایش احساسات واقعی در هر عکس، داستانهای مختلفی را در قاب دوربین خود به نمایش میگذارد.
سفر به چیانگ مای (Chiang Mai) تایلند و ثبت تصاویری از زندگی جاری در خیابانهای این شهر، از جمله پروژههای جذاب این عکاس جوان بنگلادشی بود. اشرف العارفین درباره این پروژه چنین میگوید:
من در سال ۲۰۱۹ میلادی، سفری به چیانگ مای تایلند داشتم. بازارهای شبانه تایلند بسیار زنده و رنگارنگ هستند، بهویژه، بازارهای چیانگ مای را بسیار دوست داشتم؛ چراکه هرکدام از این بازارها، شخصیت و ویژگی منحصربهفرد خود را دارند. من چند عکس از آنجا گرفتم؛ اما میخواستم عکسهایی را امتحان کنم که تحتتاثیر آبوهوای جوی منطقه است.
درست قبل از روزی که چیانگ مای را ترک کنم، در بازار شبانه «موانگ مای» (Muang Mai) که یکی از قدیمیترین بازارهای چیانگ مای است، پرسه میزدم؛ ناگهان و خوشبختانه، باران شروع به باریدن کرد. دیدن این همه صحنههای متفاوت، واقعا عالی بود، مردم هنوز زیر باران کار میکردند و به نظر میرسید که باران، رنگهای بیشتری به محیط اضافه کرده و آن را پرجنبوجوشتر کرده است.
به زندگی جاری در خیابانهای شهر علاقه دارید؟ معمولا در سفر به مناطق مختلف، تا چه اندازه به فرهنگ مردم کوچه و خیابان توجه میکنید؟ به نظر شما تصاویر «اشرف العارفین» در انتقال حس و حال خیابانهای شهر «چیانگ مای» تایلند تا چه اندازه موفق عمل کرد؟ لطفا فراموش نکنید که نگاه، نظر و تجربه خود را دراینباره، با ما و سایر کاربران کجارو در میان بگذارید.
چنانچه اهل سفر هستید، عکسهای خوبی از مسافرت به مناطق مختلف تهیه میکنید و تمایل به معرفی آثار هنری خود دارید نیز میتوانید تصاویر آثار بههمراه معرفی کوتاهی از خود را به آدرس ایمیل info[at]kojaro.com ارسال کنید. آثار ارسالی، در صورت تایید، با نام شما در رسانه کجارو منتشر خواهند شد.
دیدگاه