سلب مسئولیت: تحریریه کجارو در تهیه این محتوای تبلیغاتی نقش نداشته و مسئولیتی در قبال صحت آن ندارد.
موسیقی اصیل ایرانی ژرف، عمیق و روح فزاست. این آواهای مخملین هدایای تکرار نشدنی هستند که بسیاری را واداشتهاند که علیرغم دغدغههای تمام نشدنی زندگی، بهدنبال راهی باشند تا بیاموزند چگونه عواطف و احساسات خود را از این طریق به تصویر بکشند.
خنیاگر از آموزشگاههای مجازی موسیقی است که فرصتی بینظیر فراهم کرده است تا علاقهمندان بتوانند در لابلای روزمرگیهای زندگی، بدون چالش نواختن حرفهای ساز را بیاموزند بدون آن که در این مسیر دلسرد و ناامید شوند.
برای آموختن حرفهای موسیقی چه باید کرد؟
موسیقی ایرانی با تنوع بینظیر یکی از اصیلترین و تاثیرگذارترین موسیقیهای ملل مختلف است. برای اینکه بتوان حرفهای نواخت، نیاز نیست که حتما استعدادی شگرف داشت. فرد اگر علاقهمند باشد میتواند از جوار هنرمندان بسیار این مرز و بوم بهراحتی الفبا را بیاموزد و قدم در راه یادگیری و پیشرفت بگذارد.
آموزش چهره به چهره در سالیان گذشته بهشدت مرسوم بود، اما حال آموزش آنلاین توانسته در تمامی مهارتها ورود پیدا کند؛ اگرچه در ابتدا بسیاری معتقد بودند نمیتوان این هنر فاخر را تنها از طریق تکنولوژی و اینترنت آموخت.
در صورتی که هنرمندان فرهیخته بتوانند تمامی اصول آموزشی را پیاده سازی کنند بهراحتی میتوان از پتانسیل شگرف آن بهره برد و تبدیل به نوازندهای چیره دست شد.
آموزش آنلاین کمک میکند استعدادهای تمامی افراد، فارغ از محدودیتهای فیزیکی و زمانی شکوفا شود. دیگر نیاز نیست علاقهمندان اسیر بیعدالتیها و محدودیتها شوند. علاوه بر اینکه نقشه راهی را ترسیم کرده است که دستیابی به آموزش استاندارد از لابه لای تجربههای برترین اساتید رخ دهد.
تا قبل از این بسیار بودهاند علاقمندانی که در آرزوی رسیدن به سطح حرفهای نواختن اسیر سرابهای غیر اصولی شدهاند و ناگزیر این مسیر را ترک کردهاند.
تفاوت آموزش آنلاین موسیقی با روش یادگیری حضوری
برای آموختن الفبا و مفاهیم اولیه موسیقی تا پیشرفت در سطح حرفهای، سبکهای آموزشی متفاوتی پیش روی افراد است.
برخی مایلند در آموزشگاهها از تجربیات اساتید بهره بگیرند و گروهی آموزش خصوصی را ترجیح میدهند اما بستر اینترنت و تکنولوژی رویکردی متفاوت و جذاب فراهم کرده است تا تمامی علاقهمندان بتوانند علاوه بر آسودگی خیال، استاندارد بیاموزند.
اگر شما نیز مایلید از شیوهای جذاب آموزشی بهره بگیرید، اما تردید دارید که این روش ممکن است استعداد، انرژی و وقتتان را به هدر دهد، بد نیست نگاهی به برتری های این روش نسبت به سبک آموزشی حضوری داشته باشید تا بهتر بتوانید درک کنید این انتخاب چه فواید و مزایایی را برایتان به ارمغان می آورد.
یادگیری راحت و بدون چالش
استفاده از آموزشهای استاندارد موسیقی علاوه بر اینکه شان و اصالت این هنر ایرانی را بهدرستی میآموزد، کمک میکند افراد با رغبت و انگیزه تمارین را انجام دهند.
در سبک آموزش حضوری، علاوه بر مشغلههای همیشگی افراد ممکن است، استرس و اضطراب دو چندانی را احساس کنند و نتوانند نوایی دلنشین را بنوازند.
در روش آنلاین برای تجربه آموزی و کسب مهارت نیاز به ابزاری خاصی نیست گوشی هوشمند و کامپیوتر وسایل الکترونیکی در دسترسی هستند که میتوانند از تلف شدن استعدادهای علاقهمندان جلوگیری کنند.
پیگیری اصولی استعدادها
چالشهای همیشگی زندگی ماشینی امروز، شرایطی را فراهم کرده است تا افراد وقتی برای پیگیری علائق نداشته باشند، اما فرصت برای آموختن و رشد همیشه هست حتی لابه لای دغدغههای تمام نشدنی. هر جا که فرصت آموزش استاندارد آنلاین فراهم باشد میتوان برنامه زندگی را با آن هماهنگ کرد، تا تنها با تکیه بر پشتکار مهارت آموزی ممکن شود.
استفاده از محضر اساتید شاخص
اصالت موسیقی ایرانی با توانمندی و ذوق نوازندگان آن گره خورده است، تمامی هنرجویان نیز در آرزوی آن هستند که مفاهیم و تکنیک ها را از اساتید چیره دست بیاموزند اما چنین امری شاید بهراحتی دست یافتنی نباشد، مگر با آموزش آنلاین که مرزهای زمانی و مکانی را از بین برده است.
مدیریت هزینهها
هزینه بالا آموزش سبب شده بسیاری علیرغم داشتن استعداد، نتوانند آن را پرورش دهند و به نتیجهای قابل قبول دست یابند.
اگرچه پرداخت هزینه برای آموختن هنر ارزشمند است، اما برخی نمیتوانند هزینه هنگفتی را بپردازند. آموزش آنلاین با هزینه مقرون بهصرفه بازدهی دوچندانی را نیز فراهم میکند.
کیفیت بالای آموزش
در سبک یادگیری آنلاین هنرجو میتواند علاوه بر اینکه روی فیلمهای آموزشی مکث میکند، چندین بار به تماشای آن بنشیند تا بهخوبی بر تمامی نکات مسلط شود. بی جهت نیست که مسیر آموزش سریعتر طی میشود.
آزادی انتخاب در سبک موسیقی
اگر انتخاب سبک موردعلاقه موسیقی بهدرستی صورت نگیرد فرد فقط تقلایی بیهوده داشته است بدون آن که بتواند بهره ای را شاهد باشد. اما در سبک یادگیری آنلاین میتوان از بین انبوه سبکهای مختلف موسیقایی بهترین را انتخاب کرد و پیش رفت.
خنیاگر کیست و چه میکند؟
خنیاگر از برترین آموزشگاههای مجازی موسیقی است که با همراهی برترین اساتید محتواهای آموزشی استانداردی را تهیه کرده است تا علاقهمندان بهجای تکیه کردن بر آموزشهای بیاساس که فقط ذهن آنان را پر میکند و جیبشان را خالی، بتوانند روح و زندگی موسیقی را بهدرستی بیاموزند.
خدمات این مجموعه در جهت آمادهسازی علاقهمندان برای نواختن حرفهای سازهای اصیل موسیقی و خواندن بدون چالش است.
اگر مایلید خدمات شاخص این مجموعه را بهتر بشناسید توصیه میکنم ادامه متن را از دست ندهید.
آموزش مطابق با اصول استاندارد
برای همراهی با آموزشها، تنها علاقه و پشتکار کافی نیست. اگر فضایی پر طراوت وجود نداشته باشد هنرجویان علیرغم داشتن استعداد سردرگم میشوند و نمی توانند حتی الفبای اولیه را نیز بیاموزند.
خنیاگر با علم به این موضوع از برترین اساتید موسیقی ایرانی برای آموزش دعوت کرده است تا هر فردی از پیر و جوان، و کوچک و بزرگ بتوانند موهبت درونی خود را بشناسند و آن را شکوفا کنند.
همراهی معلمان باتجربه موسیقی ایرانی
در صورتی که آموزش از اساتید بنام و توانمند صورت نگیرد تلاشهای هنرجویان به بیراهه خواهد رفت. تمامی مجموعه آموزشی این آکادمی نیز توسط اساتید شاخصی تهیه شده که کوله باری از تجربه را به دوش میکشند.
اساتید خنیاگر
- استاد مسعود حبیبی در زمینه آموزش ساز دف
- استاد سعید ثابت در زمینه آموزش ساز سنتور
- استاد نادر مشایخی در زمینه آموزش هارمونی
- استاد علی پژوهشگر در زمینه آموزش ساز عود (بربت)
- استاد علی (همایون) رحیمیان در زمینه آموزش ساز ویلون
- استاد سام اصفهانی در زمینه آموزش ساز پیانو
- دکتر امیر حسین رمضانی در زمینه آموزش تئوری موسیقی
- استاد کیوان میر هادی در زمینه آموزش ساز گیتار
- استاد محمد مهدی بابایی در زمینه آموزش متد میوزماسل
- استاد آزاد میرزا پور در زمینه آموزش ساز تار
- استاد طینوش بهرامی در زمینه آموزش ساز سه تار
- استاد شاهو عندلیبی در زمینه آموزش ساز نی
- استاد منصور پاک نژاد در زمینه آموزش ساز هارمونیکا (ساز دهنی)
همراهی گروه فیلمبرداری توانمند
کیفیت محتواهای آموزشی با مهارت گروه فیلمبرداری ارتباط مستقیمی دارد. گروه فیلمبرداری توانمندی مجموعههای آموزشی را تهیه کردهاند تا علاقهمندان بتوانند بهراحتی با تدریس اساتید ارتباط برقرار کنند. بی جهت نیست که این محتواهای آموزشی را جلوه ای از هنر، علم و تخصص می دانند.
آموزش مطابق با استانداردهای روز دنیا
نورپردازی، صداپردازی و تدوین بسیار حرفهای رعایت شدهاند تا این سبک آموزشی هیچگونه چالشی را برای علاقهمندان ایجاد نکند؛ بی جهت نیست که تمامی افراد با هر سطح از استعداد، بازدهی بالایی را شاهد خواهند بود.
برخورداری از سیستم پشتیبانی حرفهای، ضمانت برگشت وجه و ارائه بسته آموزشی به روز
علاقهمندان در صورت مواجه با چالش و مشکلات یادگیری میتوانند آن را از طریق وبسایت مطرح کنند تا علاوه بر سیستم پشتیبانی اساتید نیز پاسخگو باشند.
اما در صورتی که هنرجویان از کیفیت فیلمهای آموزشی رضایت چندانی نداشته باشند، میتوانند از خدمت ویژهای به نام گارانتی برگشت وجه استفاده کنند. البته کیفیت بالا و ارائه محتواهای به روز شده میتواند بیانگر حرفهای بودن آموزشها باشد.
آموزش سنتور مقدماتی
سعید ثابت
علاقهمندان به یادگیری سنتور این ساز پرطنین و مسحور کننده میتوانند نخستین گامهای آموزشی را در محضر استاد سعید ثابت بپیمایند.
این مجموعه در ۱۹ قسمت که معادل ۴۰ هفته آموزش حضوری است تهیه شده است. تدریس متناسب با نکات و تمارین کتاب درسی سنتور صورت میگیرد.
فضای آموزشی پر طراوتی که استاد با نگاه ژرف و عمیق خود به مفاهیم و نکات ترسیم میکنند، کمک میکند علاقهمندان تنها با چهار تا شش ماه تمرین بتوانند هنرنمایی در حد متوسط با نوازندگی سنتور داشته باشند.
درباره مدرس
استاد سعید ثابت تنها بهعنوان نوازندهای ماهر شناخته شده نیستند، بلکه سابقه طولانی تدریس ایشان سبب شده که بهعنوان هنرمندی نام آشنا یاد شوند.
استاد فرامرز پایور، ارفع اترایی و اسماعیل تهرانی از اساتیدی هستند که ایشان از محضرشان کسب تجربه کردهاند.
علاوه بر اینکه اخذ مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه هنر تهران میتواند جلوهای از علم و تجربه را به نمایش بگذارد.
برخی از فعالیت های هنری
استاد سعید ثابت علاوه بر سرپرستی گروه پایور حضور موفقی از سال ۱۳۵۰ تا هماکنون در ارکستر ژونس موزیکال نیز داشتند.
حضور در ارکستر ملی ایران علاوه بر مرکز حفظ و اشاعه موسیقی ایران از دیگر افتخارات استاد هستند، همچنین هنرجویان بسیاری در دانشگاه علمی و کاربردی توانستهاند مفاهیم و نکات را از استاد بیاموزند.
آموزش دف مقدماتی (متد اختصاصی) -مسعود حبیبی
استاد حبیبی نوازنده چیره دست دف در جلسات آموزشی برای علاقهمندان گامهای نخست را با تشریح تکنیکهایی همچون اشاره چپ، دو دستی، افت عمودی و... آغاز کردهاند.
هنرجویان همگام با آموزشها پیش میروند تا دانش خود را درباره ریتمهای ۴/۴، ۴/۳ و ۸/۶، میزانهای ترکیبی و ضد ضربه نیز گسترش دهند.
همچنین استاد تمامی تمارین تاثیرگذار را بیان کردهاند تا علاقهمندان بتوانند به شیوهای خودآموز اجراهای گوشنوازی را داشته باشند.
آموزش دف متوسطه
مسعود حبیبی
استاد حبیبی برای افرادی که بهدنبال کسب تجربه و ارتقای توانمندی دف نوازی خود هستند کلیه آموزشها را متناسب با کتاب آموزش ریتم و دف ۲ تالیف خویش بیان کردهاند.
تدوین اصولی فیلمهای آموزش کمک کرده است علاقهمندان پله به پله، در نواختن ساز بهبود یابند و از نمایش ذوق و توانمندی خود لذت ببرند.
درباره مدرس
استاد مسعود حبیبی علاوه بر تبحر در نوازندگی دف سالها است بهعنوان مدرس این ساز نیز فعالیت دارند. علاقه بیشمار ایشان به موسیقی سبب شد که تنها خود را به دف نوازی محدود نکنند و آموزش پیانو را نیز پیگیر باشند و در آن به استادی تمام بنوازند.
برخی از فعالیتهای هنری
گروه دالاهو، گروه صبا، بیدل، نوا و... بخشی از گروههایی هستند که استاد با دف در آنها هنرنمایی کرده است.
ایشان همچنین در سریالهای ولایت عشق، تنهاترین سردار، امام علی (ع) نیز اجراهای بینظیری را به گوش هنردوستان هدیه کردهاند.
از دیگر فعالیتهای شاخص ایشان میتوان به کنسرت تخت جمشید در سال ۱۳۹۱ با بیژن کامکار، رونمایی از ساز دف به شیوهای جدید و نگارش کتابی چهار جلدی با عنوان شیوه نوین دف نوازی اشاره کرد.
آموزش تئوری موسیقی
دکتر امیر حسین رمضانی
موسیقی همچون اقیانوسی بیانتها است که شناخت تئوری آن نهتنها به گسترش سواد موسیقیایی افراد میانجامد، بلکه برای نوازندگان و آهنگسازان نیز مزایای شگرفی بههمراه دارد. دکتر امیرحسین رمضانی مجموعه آموزشی را تهیه کردهاند تا علاقهمندان نهتنها قواعد و اصطلاحات مرتبط با اجرا را خوب بیاموزند، بلکه به اعتماد به نفس بالایی نیز دست یابند و قدم به قدم در این مسیر پیشرفت پلکانی داشته باشند.
مفاهیمی همچون خطوط حامل، کلیدها، نتها و محل قرار گیری آنها روی خطوط حامل، هارمونی ساخت ملودی و ارکستر در جلسات با نگاه عمیق و کلام شیوا استاد بیان شدهاند.
برای اینکه بتوان سازی را ماهرانه آموخت نیاز است که اطلاعی درباره جغرافیای سازها داشت این شاهکار آموزشی میتواند همان نقشه راه اصولی باشد.
درباره مدرس
دکتر امیرحسین رمضانی هنرمندی جوان و چیره دست هستند ایشان علاوه بر آهنگسازی، نوازندگی پیانو را نیز بهخوبی مسلط هستند.
شهره قاجار، تامارا دولیدزه، دلبر حکیم آوا، کمال پور تراب، تقی ضرابی، مسعود ابراهیمی، محمدرضا تفضلی و شاهین فرهت از اساتید شاخصی هستند که دکتر امیرحسین رمضانی از محضر ایشان تجربه آموزی کردهاند.
در دیگر سوابق تحصیلی ایشان باید فارغ التحصیلی از دانشگاه عالی موسیقی در رشته ی نوازندگی پیانو و کسب مدرک دکترای تخصصی در رشته پژوهش و هنر گرایش موسیقی را نیز افزود.
برخی از فعالیتهای هنری
ایشان تکنیک های دروس آهنگسازی پیانو، هارمونی، فرم موسیقی جهان، تاریخ موسیقی و سلفژ را به هنرجویان بسیاری در مقطع متوسطه پسران آموختهاند علاوه بر اینکه مباحثی مانند مفاهیم دروس هارمونی، هارمونی پراتیک، پیانو، سلفژ و دشیفراژ تدریس کردهاند.
از دیگر سوابق کاری ایشان میتوان تدوین سرفصلهای درسهای رشته آهنگسازی مقطع هنرستان عالی موسیقی اشاره کرد. علاوه بر تمامی اینها اجرا بهعنوان پیانیست ارکستر سمفونیک و گروه تالار وحدت در کارنامه کاری ایشان میدرخشد.
دیدگاه