هفته نامه؛ از اجرای بیمه بلیت چارتر تا رشد گردشگران فرانسوی

سارا کرایی
سارا کرایی شنبه، ۹ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۳۰
هفته نامه؛ از اجرای بیمه بلیت چارتر تا رشد گردشگران فرانسوی

جزئیات صدور بیمه بلیت‌های چارتر، رشد ۱۴۴ درصدی گردشگران فرانسوی و چند خبر دیگر را در این شماره از هفته نامه کجارو بخوانید.

این شماره از هفته‌نامه کجارو در بخش‌های زیر منتشر شده است که با کلیک روی هر عنوان می‌توانید آن بخش را مطالعه کنید:

بیمه بلیت‌های چارتر برای اولین بار در کشور | سیل در سیستان و بلوچستان | توقف صدور ویزا برای ایران و ۶ کشور دیگر از سوی ترامپ | رشد ۱۴۴ درصدی گردشگران فرانسوی ایران

بیمه بلیت‌های چارتر برای اولین بار در کشور

بلیت چارتر

به نقل از «محمد مسعود اکبریان» مدیرعامل یک شرکت خدمات مسافرتی: 

بلیت چارتر قابل استرداد نیست اما ما برای اولین بار در کشور با تأکیدی که بر بحث مشتری‌مداری داریم با بیمه بلیت چارتر بخشی از مبلغی را که مشتری برای خرید بلیت هزینه کرده است در صورت کنسل کردن پرداخت می‌کنیم.

وی درباره میزان مبلغی که در زمان استرداد بلیت چارتر به مشتری بازگردانده می‌شود، گفت که این موضوع بستگی به زمان کنسل کردن بلیت توسط مشتری دارد که معمولاً از ۳۰ درصد تا ۵۰ درصد مبلغ بلیت است که برگردانده می‌شود. همچنین، در حال حاضر در کشور روزانه ۵۰ هزار نفر با هواپیما سفر می‌کنند که بخش عمده آنها با استفاده از بلیت چارتر است.

اگرچه اکثر پروازهای مردم چارتری است، چارترها اغلب خالی است. اکبریان در این‌ باره نیز گفت:

ترس از غیرقابل استرداد بودن بلیت‌های چارتر یکی از دلایلی است که باعث خالی ماندن پروازهای چارتری می‌شود و این خودش یک دردسر دیگری را ایجاد می‌کند و نتیجه آن، توزیع پیامک‌های عجیب و انبوه بین مردم می‌شود که مثلاً با ۵۰ هزار تومان به مشهد سفر کنید، در واقع آنها می‌خواهند فقط بلیت را بفروشند تا خالی نباشد وگرنه این اصلاً منطقی نیست. انتشار این پیامک‌ها از قیمت‌های غیرواقعی باعث می‌‌شود مردم نسبت به قیمت‌های واقعی آژانس‌های مسافرتی بدبین شوند.

وی از اجرای طرح دیگری تحت عنوان «۲۰ روز ایران را مجانی بگرد» هم توسط این تور اپراتور خبر داد و گفت:

مردم می‌توانند با عضویت در باشگاه مشتریان امتیاز جمع کنند و با کسب امتیاز لازم به همراه یک نفر به صورت رایگان ۲۰ روز ایران را بگردند.

سیل در سیستان و بلوچستان 

سیل بلوچستان

چند روزی از حادثه‌ی غم‌انگیز پلاسکو نگذشته بود که متاسفانه وقوع سیل در استان سیستان و بلوچستان خبرساز شد. با توجه به اینکه میانگین بارش سالیانه در استان سیستان و بلوچستان ۱۰۶ میلیمتر است، چهار روز بارش باران در نیک شهر (۱۶۴ میلیمتر)، در کنارک (۱۴۳ میلیمتر) و در دلگان (۱۱۵ میلیمتر ) سبب این واقعه شد. به عبارتی میانگین بارش‌ها در چهار روز بیشتر از میانگین بارش سالانه استان بود. 

مدیرکل بحران استان سیستان و بلوچستان از تخلیه سه روستا در حاشیه مسیل‌ها و رودخانه‌ها خبر داد و گفت که در مجموع در پی این حادثه ۱۱۸۶ خانواده در مناطق سیل زده اسکان اضطراری داده شده و به عبارتی ۵۵۴۵ نفر به شکلی اضطراری اسکان داده شدند.

اربابی با بیان اینکه این افراد در مناطق امن حضور دارند افزود که امکانات اولیه همچون موکت، خوراک، لوازم گرمایشی و ... میان آنها توزیع شده است.

وی با بیان اینکه این حادثه مورد مصدوم نداشته است بیان کرد:

تنها یک نفر نیز به علت تخریب آوار جان خود را از دست داد.

اربابی با بیان اینکه ۵۰ تیم اورژانس در این حادثه فعال بودند گفت که ۹ مادر باردار نیز که در میان سیل گرفتار شده بودند توسط امدادگران به بیمارستان منتقل شدند که یکی از آنان داخل آمبولانس وضع حمل کرده و نام فرزندش را نیز باران گذاشت.

توقف صدور ویزا برای ایران و ۶ کشور دیگر از سوی ترامپ

ویزا آمریکا

از خبرسازترین اتفاقات هفته گذشته فرمان توقف صدور هرگونه ویزا برای شهروندان ایران، عراق، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن به مدت ۳۰ روز توسط دونالد ترامپ بود. بخشی از متن دستور اجرایی حکایت از این دارد که ممنوعیت ۳۰ روزه صدور ویزا برای کشورهای خاص، قابلیت دائمی شدن را دارد.

این فرمان شامل ویزاهای مهاجرت و غیرمهاجرت می‌شود اما بر وضعیت کسانی که دارای کارت سبز آمریکا یا شهروندی این کشور هستند و ویزاهای دیپلماتیک و سیاسی و مقامات سازمان ملل اثری نخواهد داشت.

دستور جدید همچنین بر شهروندان ایران که در آمریکا هستند هم تاثیری ندارد. اما اگر فرد از آمریکا خارج شود، حتی اگر چند بار اجازه ورود داشته باشد، به وی اجازه ورود مجدد داده نخواهد شد. 

روزنامه‌های یو‌اس‌ای‌ تودی و واشنگتن‌پست پیش‌نویس این سند مربوط به فرامین اجرایی مربوط به مهاجران و پناهندگان را منتشر کرده است. این فرمان برنامه پذیرش پناهجو را هم به مدت ۱۲۰ روز به حالت تعلیق درمی‌آورد.

رشد ۱۴۴ درصدی گردشگران فرانسوی ایران

گردشگران فرانسوی

 تارنمای روزنامه فرانسوی فیگارو آمار اتحادیه شرکت‌های گردشگری فرانسه از افزایش گردشگران فرانسوی ایران را منتشر کرد و با تشریح مزیت‌های گردشگری کشورمان، ایران را مقصدی جذاب برای گردشگران خارجی در سال ۲۰۱۷ معرفی کرده است.

این نشریه به نقل از رئیس پیشین سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشورمان اعلام کرده، آمار گردشگران فرانسوی از ۸ هزار نفر در سال ۲۰۱۳، به ۱۸ هزار گردشگر در سال ۲۰۱۵ و پیش از لغو تحریم‌ها افزایش یافت؛ امری که حاکی از شتاب‌گیری این روند است. گزارش اتحادیه شرکت‌های گردشگری فرانسه ایران را مقصد گردشگری برای کسانی معرفی می‌کند که دوستدار فرهنگ، هنر و ادب هستند و قصد اسکی کردن و آفتاب گرفتن در سواحل خلیج‌فارس و دریای خزر را دارند. فیگارو بازگشایی خط هوایی پاریس-تهران در ماه آوریل سال گذشته میلادی (بهار ۱۳۹۵) را از دیگر مزیت‌ها برشمرده و آن را عاملی برای اضافه شدن نام ایران به فهرست مقاصد گردشگری آژانس‌های مسافرتی دانسته است.

پاتریشیا دوریا همچنین با بیان اینکه مسافران ما اغلب از میراث غنی، زیبایی‌ها و مردم خونگرم و تحصیلکرده ایران متحیر می‌شوند، بیان کرده است که همگی این‌ها برخلاف تصور ما از ایران به عنوان کشوری بسته است و مسافران‌مان با تصویری متفاوت از ایران بازمی‌گردند.

دو کشور فرانسه و ایران سال گذشته میلادی توافق‌نامه همکاری مشترکی امضا کرده‌اند که بر اساس آن ایران از تجربه فرانسه در توسعه خدمات و زیرساخت‌های گردشگری به‌منظور بهبود وضعیت پذیرش گردشگران، بهره می‌گیرد. محور دیگر این توافق دو جانبه، بر فراهم کردن فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای شرکت‌های فرانسوی در ایران اشاره دارد. این گزارش به معافیت مالیاتی پنج ساله برای احداث‌کنندگان هتل در ایران نیز اشاره کرده است.

دیگر خبرها

در این بخش لینک دیگر اخبار مهم هفته‌ی گذشته را می‌بینید.

تحریریه‌ی کجارو همواره منتظر نظرات، انتقادات، پیشنهادات و سوال‌های شما همراهان گرامی کجارو است.

مطالب مرتبط:

دیدگاه