بهره برداری از ۲۹ طرح بوم گردی در گلستان
استان گلستان از استانهای شمالی ایران است که از شمال به جمهوری ترکمنستان از غرب به استان مازندران و دریای خزر از جنوب به استان سمنان منتهی میشود.یکی دیگر از عوامل مؤثر بر اقتصاد استان گلستان گردشگری است. این استان با داشتن مناطق و شهرستانهای زیبا هرساله گردشگران داخلی و خارجی زیادی را به خود جذب میکند. استان گلستان به دلیل آب و هوا، پوشش گیاهی و پارکهای طبیعی زیبایی، مانند پارک ملی گلستان، از مرکزهای مهم گردشگری ایران به شمار میآید. استان مرزی و شمالی گلستان از مناطق گردشگری و تاریخی کشور است.
علی اصغر مونسان در مراسم بهرهبرداری متمرکز از ۲۹ طرح بومگردی و گردشگری گلستان که در واحد اقامتی گلریزان شهرستان کردکوی در غرب استان برگزار شد، بیان کرد:
واحدهای اقامتی بومگردی یکی از ظرفیتهای مهم گردشگری کشور است که توجه و حمایت برای احیا و استفاده از آنها میتواند به ایجاد فرصتهای بیشتر شغلی برای جوانان منجر شود
معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت:
برخورداری و تامین زیرساختهای ضروری برای اقامت ، یکی از نیازهای جدی گردشگری کشور و راهکار رونق بیشتر این بخش است.
وی بیان کرد:
بر اساس برنامهریزیها تا پایان امسال ۲ هزار واحد بومگردی در روستاها به بهرهبرداری میرسد.
رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اضافه کرد:
گلستان یکی از استانهای برخوردار از استعدادهای گردشگری به خصوص بومگردی است که باید با حمایت بیشتر از فعالان این بخش، زمینه افزایش تعداد مسافران و طولانی شدن اقامت شبانه آنها فراهم شود.
مونسان ادامه داد:
با توجه به مزیتهای نسبی حوزه گردشگری گلستان، تمرکز و توجه به این بخش میتواند کلید حل بسیاری از مشکلات و کاستیها بوده و زمینه توسعه و رونق اقتصاد روستایی آن را فراهم آورد.
در این مراسم و بطور متمرکز ۲۹ طرح گردشگری اجرایی با صرف اعتبار بیش از دو هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به طور همزمان درنقاط مختلف استان گلستان بهرهبرداری شد.
این طرحها شامل ۲۵ واحد بومگردی و ۴ طرح گردشگری بود که به بهرهبرداری رسید.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گلستان هم گفت:
طرحهای بهرهبرداری شده، امید به توسعه و رونق بیشتر گردشگری استان را افزایش خواهد داد.
ابراهیم کریمی گفت:
عملیات ساخت چند طرح گردشگری دیگر با اعتبار ۱۷۰ میلیارد ریال نیز آغاز میشود که بهرهبرداری از آنها میتواند در تکمیل زیرساختهای استان و ایجاد شرایط بهتر برای ورود بیشتر گرشگران موثر باشد.
وی بیان کرد:
رونق بومگردی به دلیل وجود ظرفیتهای فراوان گلستان و حضور اقوام گوناگون، جزو برنامههای جدی است و بر همین مبنا تا پایان سال ۱۰۰ واحد بومگردی دیگر در شهرهای استان به بهرهبرداری خواهد رسید.