کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

هندوراس کجاست؟

سه‌شنبه 23 آبان 1396 - 20:45
مطالعه 3 دقیقه
هندوراس کجاست
هندوراس کشوری است کمتر شناخته‌شده در آمریکای مرکزی. با این سری از مقالات کجاست، همراه باشید تا بیشتر با این منطقه آشنا شوید.
تبلیغات

    هندوراس کشوری است در آمریکای مرکزی که مقصدی دورافتاده و البته جذاب برای علاقه‌مندان محسوب می‌شود. این کشور با توجه به تاریخ خود از جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی بسیاری بهره می‌برد؛ با این وجود طبیعت شگرف و منحصربه‌فرد هندوراس نیز از جاذبه‌های اصلی آن به شمار می‌رود. جمع این موارد هندوراس را به مقصدی هیجان‌انگیز تبدیل می‌کند.

    با این مقدمه، به سراغ برخی از ویژگی‌ها و مشخصات این کشور می‌رویم.

    معرفی | تاریخ | جغرافیا | جمعیت‌شناسی | فرهنگ | اقتصاد | حمل و نقل | جاذبه‌ها

    2017-9-dd87fcb0-91c8-4067-a5da-4857ffa58603
    کپی لینک

    معرفی

    $('.map-container') .click(function(){ $(this).find('iframe').addClass('clicked')}) .mouseleave(function(){ $(this).find('iframe').removeClass('clicked')});

    هندوراس کشوری است در نواحی شمالی آمریکای مرکزی با مساحتی بالغ بر ۱۱۲ هزار کیلومتر مربع. پایتخت و بزرگ‌ترین شهر این کشور «تگوسیگالپا» (Tegucigalpa) است. هندوراس از توسعه‌یافته‌ترین کشورهای منطقه است که به مرور زمان از شرایط مطلوبی برخوردار شد.

    $('.map-container') .click(function(){ $(this).find('iframe').addClass('clicked')}) .mouseleave(function(){ $(this).find('iframe').removeClass('clicked')});

    کپی لینک

    تاریخ

    2017-9-5e5e9c4b-8bb7-45a7-83de-6b06aed7551f

    در قرن‌های پیش از میلاد مسیح، قوم مایا مانند دیگر مناطق این نواحی، در منطقه‌ی فعلی هندوراس نیز ساکن شده بودند. پس از آن‌ها نوبت به سرخ‌پوستان محلی و سکونت آن‌ها در این منطقه شد.

    بعدها با آغاز قرن ۱۵ بود که کریستف کلمب برای اولین‌بار قدم به این منطقه گذاشت. با گسترش نفوذ اسپانیایی‌ها در این منطقه سرانجام در سال ۱۵۲۴ بود که بخش‌های بسیاری از هندوراس فعلی به تصرف آن‌ها درآمد. حکومت اسپانیا برای ۳۰۰ سال در این منطقه ادامه داشت، در حالی که بخش‌هایی از منطقه با مقاومت بومیان هیچ‌گاه به دست اسپانیایی‌ها نیفتاد.

    سرانجام در سال ۱۸۲۱ بود که هندوراس از سلطه‌ی اسپانیا آزاد شد، ولی برای مدتی به بخشی از مکزیک و سپس آمریکا تبدیل شد. پس از کش‌مکش‌های فراوان، در اوایل قرن ۲۰، این کشور با نفوذ آمریکا به‌عنوان کشوری خودمختار مطرح شد.

    کپی لینک

    جغرافیا

    اقلیم هندوراس

    دریای کارائیب و اقیانوس اطلس در شمال و جنوب، گواتمالا در غرب و السالوادور و نیکاراگوآ در جنوب هندوراس واقع شده‌اند. از طرفی بیش از ۷۰٪ مساحت این کشور با مناطق کوهستانی احاطه شده است و در پی آن رودهای جاری در این منطقه جلگه‌های کوچک و بزرگی را پدید آورده است.

    این شرایط اقلیمی آب و هوای استوایی را در قسمت‌های ساحلی و آب و هوای معتدل و خنک را در بخش‌های کوهستانی آن به وجود آورده است. میانگین دمای روزهای گرم سال ۲۶ درجه و میانگین دمای روزهای سرد سال ۲۰ درجه برای هندوراس محاسبه شده است.

    کپی لینک

    جمعیت‌شناسی

    مردم هندوراس

    کشور هندوراس جمعیتی نزدیک به ۹ میلیون نفر را در خود جای داده است. از این میزان بیشتر ساکنان، دورگه‌های این کشور هستند. زبان رسمی هندوراس اسپانیایی است؛ هر چند زبان‌های محلی کماکان به‌وفور در این منطقه رایج هستند. دین غالب مردم هندوراس مسیحیت است؛ در حالی که مذاهب و اعتقادات محلی و کهن در جایگاه بعدی قرار می‌گیرند.

    کپی لینک

    فرهنگ

    2017-9-9c5369e0-ba0d-4de7-9d2f-0920807af612

    به طبع با برخورداری از تاریخ این منطقه، هندوراس از فرهنگی غنی بهره‌مند است. از نقاش‌ها و نویسندگان بین‌المللی گرفته تا موسیقی‌های محلی، همگی تنها بخشی از آثار فرهنگی هستند که به‌واسطه‌ی آیین‌ها و سنت‌های این کشور در زندگی مردم جریان دارد. مانند دیگر کشورهای این منطقه، غذاها و خوراک‌های محلی نیز تلفیقی است از طعم‌های آفریقایی و آمریکایی.

    کپی لینک

    اقتصاد

    2017-9-7fa1dec9-3f50-4318-8768-cfc8c8752df5

    بخش مهمی از اقتصاد هندوراس وابسته به صنایع کشاورزی، دامداری و توریسم این کشور است. قهوه، موز و سبزیجات در کنار فرآورده‌های گوشتی از مهم‌ترین تولیدات و صادرات هندوراس در زمینه‌های کشاورزی و دامداری محسوب می‌شوند. همچنین به‌طور میانگین هر ساله در حدود یک میلیون نفر گردشگر به این کشور سفر می‌کنند.

    کپی لینک

    حمل و نقل

    2017-9-75cd1a00-92f3-4159-8046-8f48365b1caf

    هندوراس در زمینه‌ی حمل و نقل از وضعیت نسبتا مطلوبی برخوردار است. این کشور از ۷۰۰ کیلومتر خطوط راه‌آهن، ۱۴ هزار کیلومتر خطوط جاده‌ای، ۱۰۰ فرودگاه و ده‌ها بندر کوچک و بزرگ بهره‌مند است. مجموع این موارد راه‌های ارتباطی این کشور را در زمین، هوا و آب‌ها فراهم کرده است.

    کپی لینک

    جاذبه‌ها

    2017-9-78230875-5088-4af0-a320-39f8cd5c4edf

    همه موارد ذکر شده هندوراس را به مقصدی جذاب به‌عنوان یک کشور کمتر شناخته‌شده تبدیل می‌کند. از طرفی با توجه به تاریخ و قدمت این منطقه و در پی آن جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی و همچنین از طرف دیگر جاذبه‌ها و پدیده‌های طبیعی که به‌واسطه‌ی موقعیت اقلیمی این کشور رقم خورده است، همگی بهانه‌های جذابی برای سفر و ماجراجویی در این کشور به شمار می‌روند.

    مقاله رو دوست داشتی؟
    نظرت چیه؟
    داغ‌ترین مطالب روز

    نظرات