کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

ویروس کرونا؛ سفرهای خارجی از چه زمانی آغاز می‌شوند؟

شنبه 27 اردیبهشت 1399 - 18:00
مطالعه 31 دقیقه
هواپیما
با بهتر شدن وضعیت کنترل ویروس کرونا، برخی کشورها در حال احیای صنعت گردشگری هستند. در این مقاله بررسی می‌کنیم که کشورها، سفرهای خارجی خود را از چه زمانی دوباره از سرخواهند گرفت.

پس از گذشت حدود ۴ ماه از شیوع جهانی ویروس کرونا، برخی از کشورهای دنیا توانستند روند شیوع این ویروس را به‌نوعی، کنترل کنند. همان‌قدر که طی روزهای اخیر می‌بینیم، آمار مبتلایان و کشته‌شدگان ناشی از این ویروس در اکثر نقاط جهان رو به کاهش است. این آمار و ارقام در برخی کشورها با یک شیب تند و فزاینده دنبال می‌شوند. کاهش آمار شیوع کرونا در اکثر نقاط جهان باعث شده تا شاهد بازگشت ملایم فعالیت‌هایی باشیم که به‌واسطه‌ی قرنطینه‌ی کرونا، معلق شده بودند. یکی از این موارد، صنعت گردشگری است. به‌دنبال قرنطینه‌ی ناشی از کرونا، پروازهای خارجی اقصانقاط جهان وارد یک حالت برزخ‌مانند شدند و تا مدت‌ها مسافران کشورهای خارجی نمی‌دانستند که بالاخره چه زمانی می‌توانند به مقصد موردنظر خود سفر کنند. حالا که ایرلاین‌های خارجی در حال احیای دوباره‌ی فعالیت‌های خود هستند، تصمیم گرفتیم در این مقاله، اکثر کشورهای تمامی قاره‌ها را بررسی کنیم و ببینیم که سفرهای خارجی، بالاخره از چه زمانی آغاز می‌شوند. همراه کجارو باشید.

کپی لینک

آسیا

2020-5-7b3e8726-e24d-41fb-a426-a2fdde9e0f31
کپی لینک

هند

کشور هند در ماه مارس (اسفند ۹۸-فروردین ۹۹) قوانین منع سفر را به ‌صورت کامل اجرا کرد. در نتیجه، ورود و خروج به این کشور رسما ممنوع اعلام شد. با وجود اینکه شرایط قرنطنیه در کشور هند تا روز ۱۸ مه (۲۹ اردیبهشت ۹۹) تمدید شده است، هنوز مشخص نیست که قوانین منع سفر در این کشور دقیقا از چه زمانی به‌پایان خواهد رسید. گفتنی است که هزار و صد هندی بر اثر ابتلا به‌کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

چین
کپی لینک

چین

چین کشوری است که تمامی ماجرای کرونا از آنجا آغاز شد. کشور چین در ماه مارس قوانین منع سفر را وضع و اجرا کرد. هنوز این قوانین پابرجا هستند. افراد چینی که سلامتی آن‌ها تایید شده باشد، می‌توانند در شهرهای خود تردد داشته باشند. تردد افراد چینی زیر نظر سازمان‌های سلامت این کشور صورت می‌گیرد. کشور چین سفرهای کاری مسافران کشور کره‌ی جنوبی به برخی از شهرهای خود را بلامانع اعلام کرده است. چینی‌ها در نظر دارند تا با تولید مناطقی موسوم به «مناطق سبز»، سفرهای کاری را به‌حالت عادی برگردانند و آن‌ها را تسریع کنند. گفته می‌شود که مسئولان کشور چین در نظر دارند محدودیت‌های سفر از ۱۴ کشور مختلف به چین را لغو کنند؛ اما، قوانین منع سفر هنوز در این کشور پابرجا است و هنوز مشخص نیست که چه زمانی، این محدویت به‌صورت کامل برای مسافران چین برداشته خواهد شد.

کپی لینک

هنگ‌کنگ

از تاریخ ۲۵ مارس یک سری محدودیت برای سفر به هنگ کنگ ایجاد شد. از این تاریخ، ورود مسافران غیرهنگ‌کنگی به این کشور تقریبا ممنوع شد و افراد ذکر شده پس از ورود به هنگ‌کنگ، در منطقه‌ای ویژه از فرودگاه‌های این کشور تا یک تاریخ نامشخص نگهداری می‌شوند. مسافران چینی، تایوانی و اهل ماکائوی این کشور هم پس از ورود به هنگ‌کنگ، پس از ۱۴ روز قرنطینه می‌توانند وارد هنگ‌کنگ شوند. گفتنی است افراد غیرهنگ‌کنگی که پیش از ورود و شرکت در قرنطینه‌ی ۱۴ روزه به سایر کشورهای دنیا سفر کرده باشند، نمی‌توانند وارد این کشور شوند. لازم به ذکر است که محدودیت‌های سفر منطقه‌ی هنگ کنگ برای مسافران قسمتی از چین، ماکائو و تایوان ممکن است برداشته شود؛ اما هنوز موردی از این قضیه تایید نشده است.

ماکائو

شنیده‌ها و اخبار حاکی از این هستند که شیوع کرونا در کشور ماکائو تحت کنترل است؛ با این وجود، قوانین منع سفر برای مسافران تمامی کشورها به‌جز چین، هنگ‌کنگ و تایوان اعمال می‌شود. گفتنی است شرایط تحت عنوان «حباب سفر» قرار است میان هنگ‌کنگ و ماکائو ایجاد شود تا مسافران این دو منطقه راحت‌تر بتوانند به انجام کارهای سفر محور خود بپردازند؛ اما این مهم هنوز عملی نشده است.

ژاپن
کپی لینک

ژاپن

کشور ژاپن در شرایط اضطراری قرار دارد و از تاریخ ۶ مه (۱۷ اردیبهشت) ضمن اجرای قانون منع سفر، مرزهای خود را شدیدتر از گذشته کنترل می‌‌کند. سفر به ژاپن برای مسافران ۷۰ کشور مختلف از جمله آمریکا، ممنوع شده است و افرادی که ۱۴ روز قبل از سفر به ژاپن به این ۷۰ کشور سفر کرده باشند، نمی‌توانند وارد ژاپن بشوند. ژاپن در روزهای ابتدایی شیوع جهانی کووید ۱۹، قرنطینه‌ی خانگی را اجرایی نکرد؛ اما این موضوع حالا کاملا تغییر کرده و ضمن برپا شدن قرنطنیه‌ی خانگی در ژاپن، یک وضع اضطراری در این کشور حاکم شده است. بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ تابستان امسال قرار بود در ژاپن برگزار شوند اما دخالت ویروس کرونا،‌ برگزاری المپیک امسال را به تابستان سال ۲۰۲۱ یا حتی موعدی دیرتر از آن، موکول کرده است.

کره جنوبی
کپی لینک

کره جنوبی

آمریکا و کره‌ی جنوبی در روزها و ماه‌های ابتدایی شیوع جهانی کرونا، موارد ابتلا و مرگ نسبتا کم‌تعداد و مشابهی را ثبت کرده بودند. این دو کشور اما حالا و در آغاز ماه مه، بیش از ۶۰ هزار مورد مرگ ناشی از ابتلا به کرونا را داشته‌اند. کشور کره از ۷۰ هزار مرگ در آمریکا، تنها ۳۰۰ مورد کمتر را ثبت کرده است. قوانین منع سفر هنوز در کره‌ی جنوبی اجرا می‌شوند و سفرهای غیرضروری به این کشور صورت نمی‌گیرد. دو کشور چین و کره‌ی جنوبی اخیرا توافق کرده‌اند تا ممنوعیت سفرهای کاری از چین به کره و بالعکس را لغو کنند.

کپی لینک

سنگاپور

سنگاپور از اولین کشورهایی بود که به با وضع قوانین و مقرارت دقیق، مبارزه با شیوع ویروس کرونا را آغاز کرد. مواردی مثل اجرای قرنطینه‌ی خانگی و غربال‌گری، باعث شد تا آمار ابتلا به کرونا و مرگ ناشی از آن در سنگاپور عدد پایین‌تری را نسبت به سایر نقاط جهان نمایش دهد. آزمایش‌ها گسترده‌ی صورت‌گرفته در سنگاپور از دیگر دلایلی بود که به کاهش موارد ثبت‌شده از کووید ۱۹ در این کشور انجامید. شروع موج جدید از ابتلای افراد به کرونا، باعث شد تا این کشور مانند دیگر نقاط جهان، قوانین سفت‌وسختی را برای مقابله با کرونا وضع کند؛ در نتیجه، درب‌های سنگاپور هم مانند سایر نقاط جهان به روی گردشگرها و مسافران، بسته است. فعلا هیچ تاریخ دقیقی برای موعد برداشته شدن این محدودیت‌ها وجود ندارد.

کپی لینک

تایلند

تایلند هم مانند سایر کشورها محدودیت‌های سفر را از همان ماه مارس آغاز کرد و تا امروز این محدودیت‌ها ادامه داشته‌اند. برخی از شهروندان آمریکایی و دیگر مسافرانی که به تایلند سفر کرده بودند، فعلا در این کشور مانده‌اند چراکه مرزهای تایلند بسته شده و هنوز معلوم نیست چه زمانی قرار است دوباره باز شود. منطقه‌ی مگاسیتی و فوکت (Phuket) در بانکوک که از جاذبه‌های گردشگری تایلند هستند، این اواخر به مراکز مراقبت از بیماران مبتلا به کرونا تبدیل شده بودند. انتظار می‌رود که این دو منطقه، دیرتر از سایر مناطق توریستی تایلند به حالت سابق خود بازگردند. انتظار می‌رود که صنعت توریسم تایلند تا سال ۲۰۲۱ درحالت تعلیق باقی بماند.

کپی لینک

کامبوج

از ۱۴ مارس (۲۴ اسفند)، سفر تمامی مسافران آمریکایی، آلمانی، ایتالیایی، فرانسوی و اسپانیایی به کامبوج تا اطلاع ثانوی ممنوع شد. با وجود اینکه هنوز ممنوعیت رسمی سفر ساکنان غیر از این کشورها اعلام نشده است، افرادی که می‌خواهند به کامبوج سفر کنند ضمن اینکه باید یک دلیل مشروع برای این کار داشته باشند، باید ۷۲ ساعت قبل از سفر خود به کامبوج، یک مدرک پزشکی معتبر مبنی عدم ابتلایشان به کرونا داشته باشند. تا به امروز ۱۲۲ مورد ابتلا به کرونا در کامبوج ثبت شده است.

کپی لینک

ویتنام

ویتنام از جمله کشورهایی است که در مسیر احیای صنعت توریسم خود قدم‌هایی را برداشته است. با توجه به قوانین وضع‌شده پیرامون قضیه‌ی منع سفر، هنوز گردشگران خارجی نمی‌توانند به کشور ویتنام سفر کنند. برخی از جاذبه‌های توریستی ویتنام دوباره در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است. مسافران و گردشگران آمریکایی که هنوز در کشور ویتنام استقرار داشتند هم پس از قوانینی که در ماه مارس در این کشور وضع شد، ویتنام را ترک کردند. ویتنام گردشگری داخلی خود را به‌حالت پیش از شیوع کرونا برگردانده و در حال تدارک «حباب سفر» برای تسهیل سفر مسافرانی است که می‌خواهند به‌ کشورهای همسایه‌ی ویتنام بروند. چین و کره‌ی جنوبی احتمالا از اولین کشورهایی باشند که در حباب سفر ویتنام قرار می‌گیرند. تا به امروز ۳۰۰ مورد ابتلا به ویروس کرونا در ویتنام ثبت شده و آمار مرگ بر اثر این ویروس، عدد صفر را نشان می‌دهد.

کپی لینک

اندونزی

اندوزی با آمار ۱۰۰۰ کشته ناشی از ابتلا به ویروس کرونا،‌ از جمله کشورهایی است که سفرهای داخلی و خارجی را به‌کل، ممنوع اعلام کرده است. دولت اندونزی در تلاش است تا اقتصاد این کشور را قبل از ماه اوت، دوباره به حالت قبل از شیوع کرونا برگرداند. هنوز مشخص نیست که صنعت توریسم طی ماه‌های آتی احیا خواهد شد یا خیر. فعلا هیچ سفر خارجی‌ای از اندونزی و به آن انجام نمی‌شود؛ حتی سفرهای کاری.

کپی لینک

مالزی

کپی لینک

تایوان

تایوان یکی از کشورهایی است که به‌خوبی توانست بحران کرونا را کنترل کند. یکی از مهم‌ترین دلایل این موضوع، کنترل عبور و مرور به این کشور بوده است. تایوان از تاریخ ۱۹ مارس (۲۰ اسفند) ورود گردشگران خارجی را ممنوع کرد. حتی ورود گردشگران کشورهای دیگر به تایوان که مسیر ترانزیت‌شان از این کشور عبور می‌کرد نیز ممنوع اعلام شده است.

در کشور مالزی قرنطینه‌ی خانگی تا تاریخ ۹ جوئن (۲۰ خرداد) تمدید شده است. اکثر فعالیت‌های شغلی در همین ماه مه که در آن قرار داریم، بازگشایی شده‌ یا می‌شوند. کشور مالزی همچنان از توریست‌ها می‌خواهد که برای جلوگیری از ابتلای احتمالی به کرونا، به این کشور سفر نکنند. سفر به مالزی ممنوع نیست اما مسافران این کشور به‌محض فرود در مالزی، باید ۱۴ روز قرنطینه شده و سپس وارد کشور شوند؛ حتی خود افراد مالزیایی. محدودیت‌ سفرهای داخلی برای ساکنان مالزی کاهش یافته است.

کپی لینک

فیلیپین

کشور فیلیپین هم مانند سایر نقاط جهان در شرایط قرنطینه قرار دارد و طبق گفته‌ی رئیس‌جمهوری این کشور، مناطق پرریسک مثل مانیلا و دیگر سرزمین‌های پرخطر فیلیپین تا اواسط ماه مه در حالت قرنطنیه خواهند ماند. حدود ۱۰ هزار مورد ابتلا به کرونا در فیلیپین ثبت شده و تعداد بالایی از مبتلایان در شهر مانیل ساکن بوده‌اند. قوانین منع سفر از تاریخ ۲۲ مارس در کشور فیلیپین اجرا شدند. به‌تازگی مشخص شده که گردشگران خارجی اجازه ندارند وارد کشور فیلیپین شوند.

ایتالیا
کپی لینک

ایتالیا

ایتالیا یکی از کشورهایی بود که شیوع ویروس کرونا ضربه‌ی محکمی را به نظام سلامت مردمانش وارد کرد. این کشور با بیش از ۳۰ هزار مورد مرگ و ۲۰۰ هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا، به یکی از نگران‌کننده‌ترین و پرالتهاب‌ترین نقاط جهان از نظر شیوع کرونا تبدیل شد. گفتنی است که از تاریخ چهار مه (۱۵ اردیبهشت) کارخانه‌ها بازگشایی و ساخت بناهای مختلفی که متوقف شده بود، دوباره از سر گرفته می‌شود. گفتنی است که از تاریخ ۱۸ مه تمامی رستوران‌ها و بارهای ایتالیایی دوباره مثل قبل فعالیت خواهند کرد. طبق اعلامیه‌ی نخست‌وزیر ایتالیا یعنی جوزپه کونته، فعالیت‌های مختلف با محوریت فاصله‌گذاری اجتماعی تا ماه‌های بعد پابرجا خواهند بود و در نتیجه، صنعت توریسم ایتالیا نیز در حالت غیرفعال به سر خواهد برد. فعلا اطلاعات رسمی و دقیق از وضعیت توریسم در ایتالیا در دسترس قرار نگرفته است. لورنزا بونارکورسی، گرداننده‌ی دایره‌ی توریسم کشور ایتالیا به‌تازگی اعلام کرده است که این صنعت در سال ۲۰۲۰ غیرفعال خواهد بود.

ترکیه
کپی لینک

ترکیه

ترکیه از ۲۸ مارس تا به امروز تمامی پروزهای خارجی خود را لغو کرده و هنوز مشخص نیست که این وضعیت تا چه زمانی قرار است ادامه داشته باشد. آمار و ارقام، ابتلای ۱۳۸ هزار نفر به ویروس کرونا و مرگ سه‌هزار نفر بر اثر ابتلا به این ویروس را گزارش می‌کنند.

کپی لینک

مالت

کشور مالت در ماه مه دوباره فعالیت‌های مردم خود را به‌حالت قبل از شیوع کرونا برگرداند و سپس، دوباره یک دوره‌ی قرنطینه‌ی سه هفته‌ای را آغاز کرد. در این کشور ۴۵۰ مورد ابتلا به کرونا گزارش شده است. هنوز مشخص نیست که چه زمانی وضعیت صنعت توریسم این کشور دوباره به حالت عادی باز خواهد گشت چراکه طبق قرنطینه ی عمومی، تمامی پروازهای داخلی و خارجی مالت لغو شده‌اند.

کپی لینک

یونان

کشور یونان در ماه مه وارد دوران قرنطینه شد و تا روز ۱۱ مه، آمار ۱۵۱ کشته ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در این کشور ثبت شده است. طبق صحبت‌های نخست‌وزیر این کشور، یونان توانسته اولین موج از شیوع کرونا را کنترل کند و مسئولان این کشور انتظار دارند تا فعالیت‌های اجتماعی این کشور در تاریخ یک ژوئیه (۱۱ تیر) به حالت عادی بازگردند.

فرانسه
کپی لینک

فرانسه

فرانسه هم از دیگر کشورهای اروپا بود که طی مدت اخیر، شدیدا تحت فشار شیوع ویروس کرونا قرار گرفت. با تمامی این موارد اما، رئیس‌جمهوری این کشور یعنی امانوئل مکرون اعلام کرد که قرنطینه‌ی عمومی از تاریخ ۱۱ مه (۲۲ اردیبهشت) به بعد، برداشته می‌شود و پروازهای داخلی کشور فرانسه از سر گرفته می‌شوند. گفتنی است که مسافران کشورهایی که عضو اتحادیه‌ی شینگن نیستند، نمی‌توانند وارد خاک فرانسه شوند. هنوز مشخص نیست این قضیه تا چه مدتی پابرجا خواهد ماند. ممنوعیت سفر مسافران کشورهای اروپایی مخصوصا مسافرانی که کشور مبدا آن‌ها عضو اتحادیه‌ی شینگن نیست، تا روز ۱۵ مه (۲۶ اردیبهشت) ادامه داشت و به‌نظر می‌رسد که تمدید هم بشود.

کپی لینک

اسپانیا

اسپانیا با ثبت آمار فوت ۲۷ هزار مبتلای کرونا، یکی دیگر از نقاط پرالتهاب اروپا طی ماه‌های گذشته بود. اخیرا و با آغاز ماه مه، محدودیت‌های قرنطینه‌محور دوباره اعمال شدند و با توجه به موارد ابتلای تازه‌ای که در این کشور ثبت می‌شود، به‌نظر می‌رسد که بازگشت فعالیت‌های عادی مردم اسپانیا فعلا محقق نمی‌شود. گفتنی است که تا تاریخ ۲۳ مه (۳ خرداد) وضعیت اضطراری ملی این کشور ادامه خواهد یافت. با توجه به وضعیتی که در اسپانیا رقم خورده است، انتظار نمی‌رود که حتی تا پایان تابستان سال جاری، صنعت توریسم این کشور به حالت عادی برگردد و مسافرت‌های داخلی و خارجی به این کشور از سر گرفته شود.

کپی لینک

پرتغال

پرتغال حدود ۶ هفته وارد حالت قرنطینه شد و این روزها می‌بینیم که این کشور، وضعیت عادی بدون قرنطینه را برای مردمش ترتیب داده است. البته که این بدین معنی نیست که پروازهای داخلی و خارجی این کشور هم به روال عادی برگشته‌اند. همچنان ورود مسافران خارجی و مسافرت‌های داخلی این کشور در حالت تعلیق قرار دارد. طبق گفته‌ی نخست‌وزیر کشور پرتغال یعنی آنتونیو کاستا،‌ برداشته شدن قرنطینه باعث بالاتر رفتن ریسک افزایش شیوع بیماری می‌شود و احتمالا به همین دلیل هم هست که صنعت توریسم پرتغال همچنان در حالت معلق به‌سر می‌برد.

کپی لینک

سوئیس

سوئیس از تاریخ ۲۶ مارس عبور و مرور گردشگران خارجی را ممنوع کرد. این در حالی است که مسئولان سوئیس سفرهای کاری را بدون ممنوعیت باقی گذاشته‌اند. از ۱۱ مه سفر برخی از گردشگران اروپایی به سوئیس بلامانع اعلام شد. البته باید این را هم در نظر داشت که ساکنان کشور لیختنشتاین می‌توانند به سوئیس سفر کنند. افرادی که از این کشور می‌توانند وارد سوئیس شوند، باید یکی از اعضای خانواده‌شان در سوئیس باشد یا در کشور سوئیس یک شغل داشته باشند. به‌جز این موارد، سفرهای داخلی و خارجی سوئیس همگی درحالت تعلیق قرار دارند.

کپی لینک

بلژیک

کپی لینک

لوکزامبورگ

در همان روزهای آغازین شیوع کرونا در بلژیک، این کشور تمامی پروازهای داخلی و خارجی را لغو کرد. با وجود محدودیت‌های ایجاد شده برای پرواز به این کشور و صدالبته طبق اطلاعیه‌ی منتش شده از سفارت آمریکا در بلژیک، افرادی که اجازه‌ی ورود به این کشور را پیدا می‌کنند باید به‌مدت ۱۴ روز قرنطینه شوند. بلژیک از چهار مه محدودیت‌های ایجاد شده برای مردم خود را سبک کرد و به‌جز صنعت توریسم، انتظار می‌رود که طی روزهای آتی این محدودیت‌های بیشتر از قبل برداشته شوند.

تا به امروز ۱۰۱ مرگ بر اثر ابتلا به کرونا در کشور لوکزامبورگ ثبت شده است. لوکزامبورگ اخیرا مرزهای خود را به‌روی برخی از کشورهای همسایه‌اش باز گذاشته است. مرزهای لوکزامبورگ با آلمان همچنان بسته‌اند. برخی از مغازه‌ها در لوکزامبورگ بازگشایی شده‌اند؛ اما به‌نظر می‌رسد که مدارس این کشور تا پایان ماه مه تعطیل بمانند. به‌جز باز شدن مرزهای لوکزامبورگ به روی برخی از کشورهای همسایه، به‌نظر تا اطلاع ثانوی سفرهای داخلی و خارجی این کشور در حالت تعلیق بمانند. صنعت توریسم لوکزامبورگ همچنان معلق است.

آلمان
کپی لینک

آلمان

آلمان نسبت به سایر کشورهای قاره‌ی سبز، آمار کشته‌های کمتری را مخابره کرده است و با این وجود، ۱۶۹ هزار مبتلا به کرونا در آلمان دیده شده و ۷ هزار مورد فوتی گزارش شده است. آلمان محدودیت شدیدی را برای صنعت توریسم خود ایجاد کرده است. مرزهای این کشور به روی سایر کشورها بسته شده‌اند. آنگلا مرکل صدراعظم کشور آلمان، به‌تازگی دستور بازگشایی مرزهای این کشور به مملکت‌های اروپایی را صادر کرده است و در تاریخ ۱۳ می، سه عدد از مرزهای این کشور به کشور اتریش باز شدند و یک سری از نقل و انتقالات میان این دو کشور صورت گرفت. به‌نظر می‌رسد که قرنطینه‌ی آلمان تا ماه اکتبر ادامه داشته باشد؛ چراکه حتی فستیوال‌های ماه اکتبر که در این کشور قرار بود برگزار شوند هم به حالت تعلیق درآمده است.

کپی لینک

اتریش

فعالیت‌ شغل‌هایی مثل مغازه‌ها و کارهای این‌چنینی از تاریخ ۱۴ آوریل (۲۶ فروردین) دوباره به حالت قبلی خود برگشتند. از تاریخ یک مه نیز فعالیت‌های تجارت‌محور کشور اتریش دوباره از سر گرفته شد. مدتی بود که احتمال می‌رفت دولت اتریش قصد دارد تا زمانی که واکسن یا درمان کرونا یافت نشود، پروازهای داخلی و خارجی این کشور را لغو کند. گفتنی است که مقامات اتریشی قصد دارند تا رفته رفته صنعت توریسم را از تابستان احیا کنند. این در حالی است که احتمالا در اوایل، تنها مردم بومی اتریش و ساکنان کشورهای همسایه بتوانند از این کشور بازدید داشته باشند. خبرهای اخیر حاکی از این بودند که از تاریخ ۱۳ مه، سه عدد از مرزهای اتریش و آلمان برای انجام برخی از نقل و انتقالات باز شده‌اند.

کپی لینک

لهستان

لهستان از ماه آوریل قرنطینه‌ی عمومی را آغاز کرد. فعلا این کشور در میانه‌ی فرآیند قرنطینه‌ است و به‌نظر می‌رسد که مرزهایش تا مدتی به روی گردشگران خارجی بسته بمانند. ۱۵ هزار مورد ابتلا به کرونا در این کشور ثبت شده و ۷۵۰ مورد فوت هم تاکنون از لهستان گزارش شده است.

کپی لینک

بلغارستان

بلغارستان سفرهای خارجی را در ماه آوریل و سفرهای داخلی را در ماه مه لغو کرد. کمتر از دو هزار مورد مرگ در این کشور ثبت شده است. گفته می‌شود که افراد بلغاری که قصد بازگشت به این کشور را دارند، باید ۱۴ روز در قرنطینه بمانند.

کپی لینک

آلبانی

کشور آلبانی در ماه مارس تمامی پروازهای تجاری داخلی و خارجی خود را لغو کرد. البته که ایرلاین «ایر آلبانیا» پروازهایی که مقصدشان ترکیه-استانبول باشند را انجام می‌دهد.

کپی لینک

ارمنستان

کپی لینک

مجارستان

در ارمنستان زندگی همچنان با روال عادی خود طی می‌شود. مردم می‌توانند آزادانه به کافه‌ها، رستوران‌ها و سر کار بروند. متاسفانه اخیرا آمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور بالا رفته است. این کشور در ماه مارس مرزهای خود را بست. هنوز مشخص نیست که مرزهای این کشور درحالت بسته قرار دارند یا اینکه دوباره به روال قبلی برگشتند.

مجارستان هم سفر افراد خارجی را ممنوع کرده است. ساکنان این کشور در صورت بازگشت از یک سفر خارجی، باید زیر نظر نظام سلامت این کشور قرار بگیرند. یک مسیر برای مسافران خارجی که برای رسیدن به مقصد باید از مجارستان عبور کنند، ایجاد شده است. سازمان‌های حمل‌ونقل از ممنوعیت پروازهای داخلی و خارجی مجارستان معاف شده‌اند. به‌نظر می‌رسد که ایرلاین «ویزایر»، پروازهای خود به مقصد اروپا و انگلستان را از سر گرفته است. گویا این ایرلاین تنها پروازهای کاری و نقل‌وانتقال ساکنان مجارستان را انجام می‌دهد.

کپی لینک

اکراین

قرنطینه‌ی اکراین تا اواسط ماه مه تمدید شده است. این کشور در میانه‌ی فرآیند بازگشت به حالت قبل از کرونا است اما همچنان فعالیت‌های صنعت توریسم در آن معلق است. با وجود لغو پروازهای داخلی و خارجی، ساکنان اکراین که خارج از این کشور هستند، می‌توانند به وطن خود بازگردند.

کپی لینک

روسیه

با توجه به گزارش رویترز، روسیه در حال حاضر از نظر میزبانی از مبتلایان به کرونا، پس از آمریکا و اسپانیا در جایگاه سوم قرار می‌گیرد. پیش‌تر، مسئولان و ریاست جمهوری روسیه درتلاش بودن تا روز یک ژوئیه (۱۲ خرداد) را به‌عنوان موعد بازگشت این کشور به روال پیش از کرونا اعلام کنند. هنوز مشخص نیست که صنعت توریسم هم در این تاریخ احیا خواهد شد یا خیر. فعلا، سفرهای داخلی و خارجی روسیه همگی در حالت تعلیق قرار دارند.

کپی لینک

جمهوری چک

کشور جمهوری چک فعلا پروازهای داخلی و خارجی خود را معلق کرده است؛ اما در نظر دارد تا پیش از ماه ژوئیه، مرزهای خود را به اسلواکی و اتریش باز کند. اگر شرایط خوب باشد، این روند سریع‌تر پیش خواهد رفت. مسئولان این کشور باور دارند که تا ماه ژوئیه، شرایط مسافرت به این کشور وارد یک حالت پایدار خواهد شد. مسافران کشورهای همسایه‌ی جمهوری چک می‌توانند وارد این کشور شوند؛ درصورتی که جواب تست کووید ۱۹ آن‌ها منفی باشد.

انگلستان
کپی لینک

انگلستان

انگلستان با ثبت آمار بیش از ۲۸ هزار فوتی ناشی از ابتلا به کووید ۱۹، یکی دیگر از کشورهای اروپا است که تحت تاثر این ویروس روزهای بسیار سختی را پشت سر گذاشت. با تمامی این موضوعات، انگلستان همچنان مرزهای خود را باز گذاشته و روزانه حدود ۱۵ هزار مسافر وارد فرودگاه‌های این کشور می‌شوند. هنوز مشخص نیست که آیا انگلستان هم مثل دیگر نقاط جهان سفرهای داخلی و خارجی را ممنوع می‌کند یا خیر. فرودگاه‌های مختلف این کشور مردم را به استفاده از پوشش‌های محافظتی مثل دستکش یا ماسک تشویق می‌کنند.

کپی لینک

اسکاتلند

با توجه به اینکه اسکالتند همچنان عضوی از بریتانیا است و از فرمان‌های دولت انگلستان پیروی می‌کند، پروازهای داخلی و خارجی این کشور نیز همچنان باز است. قرنطینه‌ی عمومی نیز در این کشور به‌صورت جدی اجرا می‌شود.

کپی لینک

ایرلند

کشور ایرلند در شرف بازگشت به فعالیت‌های قبل از دوران کرونا قرار دارد و هتل‌ها، موزه‌ها و گالری‌های این کشور تا ۲۰ ژوئیه (۳۰ تیر) بازگشایی خواهند شد. گفتنی است که بارها در این کشور تا تاریخ ۲۰ اوت (۳۰ مرداد) تعطیل خواهد بود. هتل‌ها و هاستل‌ها هم در تاریخ ۲۰ ژوئیه و با محدودیت پذیرش بازگشایی خواهند شد. خارجی‌هایی که وارد ایرلند می‌شوند (به‌جز ساکنان ایرلند شمالی) باید ۱۴ روز قرنطینه و سپس وارد کشور بشوند.

هلند
کپی لینک

هلند

آمار و ارقام جمع‌آوری شده تا ۱۱ مه، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در هلند را با عدد ۴۲ هزار نشان می‌دادند. این کشور در حال باگشت به روند پیش از کرونا و شیوع این ویروس است. طبق اعلامیه‌ی سفارت آمریکا، از تاریخ ۱۹ مارس محدودیت سفر افراد خارجی در کشور هلند اعمال شد. تمامی ساکنان کشورهای خارج از اتحادیه‌ی اروپا از سفر کردن به هلند محروم هستند. گفتنی است که این وضعیت به احتمال بسیار زیاد تمدید خواهد شد؛ اما آمریکایی‌ها اجازه دارند تا درصورت داشتن مجوز، از فرودگاه هلند به‌عنوان فرودگاه واسطه‌ی فرآیند ترانزیت استفاده کنند.

کپی لینک

دانمارک

مرزهای دانمارک تا یک ژوئیه (۱۲ خرداد) بسته خواهند بود. برخی از فعالیت‌ها و مشاغل کشور دانمارک به حالت عادی برگشته‌اند و گفته می‌شود که مدارس این کشور تا ۱۵ آوریل (۲۷ فروردین) بازگشایی خواهند شد. مرزهای این کشور طی روزها و ماه‌های اخیر تحت کنترل شدید بودند و انتظار می‌رود که با افزایش شیوع کرونا، این مراقبت‌ها بیشتر و محدودیت‌های سفر، تمدید بشوند.

کپی لینک

نروژ

نروژ تا به امروز هشت‌هزار و صد فرد افراد مبتلا به کرونا و ۲۱۹ مورد فوتی ناشی از شیوع این ویروس را به خود دیده است. این کشور مرزهای خود را بسته است و به نظر می‌رسد که حتی تا پایان تابستان هم این وضعیت را حفظ کند. برخی از هتل‌های این کشور بازگشایی شده‌اند. نروژ از ۱۲ مارس تا به امروز وارد شرایط قرنطینه شده است.

کپی لینک

سوئد

سوئد یکی از کشورهایی بود که طی پاندمی کرونا ویروس، شرایط قرنطینه را ایجاد نکرد و افراد بسیار زیادی از این تصمیم مقامات سوئدی ضربه دیدند. این کشور سفر افراد ساکن در خارج از کشورهای عوض اتحادیه‌ی اروپا، از جمله آمریکایی‌ها را ممنوع اعلام کرده است. این ممنوعیت تا ۱۵ می (۲۶ اردیبهشت) ادامه داشت و مشخص نیست که تمدید خواهد شد یا خیر.

کپی لینک

فنلاند

فنلاند با آمار کمتر از ۳۰۰ فوتی ناشی از ابتلا به کووید ۱۹، از جمله کشورهایی بود که به‌خوبی توانست این ویروس را کنترل کند. تا پیش از ۱۴ مه (۲۵ اردیبهشت) تمامی پروازهای داخلی و خارجی فنلاند لغو شدند و حالا، این کشور قصد دارد تا در مسیر باز کردن مرزهای خود به کشورهای عضو شینگن قدم بگذارد. گفتنی است که با کنترل بیشتر ویروس کرونا، محدودیت‌های اجتماعی در کشور فنلاند کمتر و نگرش دنبال‌شده برای کنترل کرونا، دقیق‌تر شود.

کپی لینک

استونی

استونی از جمله کشورهایی است که مرزهای خود را باز گذاشته است و مسافرانش، پس از ورود به کشور باید ۱۴ روز را در قرنطینه بگذرانند. استونی از ۱۵ مه به مسافران دو کشور لتونی و لیتوانی اجازه‌ی ورود خواهد داد.

کپی لینک

لتونی

لتونی از کشورهای اروپا است که با ثبت آمار کمتر از ۵۰ مورد مرگ ناشی از ابتلا به ویروس،‌ از کشورهای نسبتا امن اروپا است. مانند دیگر کشورهای اروپایی، لتونی هم ورود مسافران خارجی را رسما ممنوع اعلام کرده است. گفتنی است که از تاریخ ۱۱ مه، ساکنان کشورهای عضو اتحادیه‌ی اروپا می‌توانند برای تحصیل یا کار، به این کشور سفر کنند. سفر این افراد به لتونی با یک دوره‌ی ۱۴ روزه قرنطینه همراه خواهد شد. لازم به ذکر است که کشورهای همسا‌یه‌ی لتونی مثل لیتوانی و استونی (کشورهای بالتیک) می‌توانند بدون محدودیتی خاص، به این کشورها سفر کنند.

کپی لینک

لیتوانی

این کشور هم مثل دیگر همسایه‌های بالتی خود، به‌جز ساکنان لتونی و لیتوانی، ورود دیگر افراد خارجی را تا اطلاع ثانوی ممنوع کرده است.

کپی لینک

اسلواکی

اسلواکی خیلی زود مرزهای خود را بست و میزان شیوع ویروس کرونا را به‌خوبی کنترل کرد. این کشور اخیرا مرزهای خود را به روی مسافران اتریشی، مجار و ساکنان چک باز کرده است. به غیر از این سه کشور،‌ مسافران دیگر کشورهای دنیا اجازه‌ی ورود به اسلواکی را ندارند. این کشور فرودگاه‌های خود را در تاریخ ۱۲ مارس تعطیل کرد. افرادی هم که از این سه کشور وارد اسلواکی می‌شوند، باید ۱۴ روز را در قرنطینه سپری کنند. گفتنی است که فعلا افراد خارجی اجازه‌ی ورود به اسلواکی را ندارند و افرادی هم که از کشورهای همسایه به این مملکت سفر می‌کنند، باید گواهی پزشکی مبنی بر عدم ابتلا به ویروس کرونا را همراه خود داشته باشند.

کپی لینک

کرواسی

کشور کرواسی در شرف بازگرداندن فعالیت‌های عادی این کشور و برگرداندن وضعیت کشور به دوران قبل از شیوع کووید ۱۹ است. هنوز توریست‌های خارجی اجازه‌ی ورود به این کشور را ندارند. تنها شهروندان کروات اجازه دارند تا در این کشور به سفر کردن مشغول شوند یا از کشورهای خارجی به کرواسی بازگردند. کارمندان مجار، سرب و مونتنگرویی هم می‌توانند از مرزهای کرواسی عبور کرده و وارد این کشور بشوند. این افراد پس از رد کردن قرنطینه‌ی ۱۴ روزه، اجازه‌ی ورود به کشور را دارند. گفتنی است که توریست‌های آمریکایی حداقل تا ۱۵ ژوئیه (۲۶ خرداد) اجازه‌ی ورود به این کشور را نخواهند داشت.

کپی لینک

لیختنشتاین

لیختنشتاین هم مثل سوئیس، به‌جز ساکنان کشورهای اتحادیه‌ی اروپا به افراد خارجی اجازه‌ی سفر و ورود به کشور را نمی‌دهد. هنوز مشخص نیست این وضعیت تا چه زمانی در لیخنتشتاین پایدار خواهد بود.

کپی لینک

اسلوونی

کپی لینک

صربستان

اسلوونی مرزهای خود را به روی خارجی‌‌ها باز کرده و ورود به این کشور، با بررسی‌های سلامت و دوره‌های قرنطینه همراه خواهد بود.

کشور صربستان در تاریخ ۱۵ مارس (۲۵ اسفند ۹۸) وارد وضعیت قرنطینه‌ی عمومی شد. این کشور ورود افراد خارجی به غیر از دیپلمات‌ها و ساکنان این کشور که خارج از آن مشغول زندگی هستند را بلامانع اعلام کرده است طبق اعلام نظام سلامت این کشور،‌ افرادی که می‌خواهند وارد کشور شوند حداقل ۷۲ ساعت قبل از ورود، باید تست کرونا بدهند و جواب این تست هم طبیعتا باید منفی باشد. هنوز تاریخ برداشته شدن این محدودیت‌ها مشخص نشده است.

کپی لینک

ایسلند

ایسلند نیز از همان روزهای ابتدایی پاندمی کرونا،‌ محدودیت‌های بسیار زیادی را وضع کرد. این کشور ورود افراد خارجی تا روز ۱۵ مه (۲۶ اردیبهشت) را لغو کرده است. ابتلای ۱,۸۰۰ ایسلندی به کووید ۱۹ و مرگ ۱۰ تن از ساکنان این کشور تا به امروز گزارش شده است. گفتنی است که ممنوعیت سفر به این کشور، نهایتا تا ۱۵ ژوئیه (۲۶ خرداد) ادامه خواهد داشت.

کپی لینک

اقیانوسیه

استرالیا
کپی لینک

استرالیا

در کشور استرالیا کمتر از ۱۰۰ مورد مرگ ثبت شده است. سفرهای خارجی به کشور استرالیا ممنوع شده است و به‌جز کسانی که مورد اضطراری دارند،‌ سفر اشخاص خارجی به کشور استرالیا ممنوع است. افراد استرالیایی و غیر استرالیایی که به این کشور وارد می‌شوند، باید یک دوره‌ی ۱۴ روزه قرنطینه‌ را پشت سر بگذارند. استرالیا هم در تلاش است تا با ایجاد حباب سفر، بین یک یا دو کشور، مسیر مسافرتی امن ایجاد کند. نیوزلند و فیجی از کشورهایی هستند که در حباب مسافرتی استرالیا قرار می‌گیرند. مقام‌های استرالیایی انتظار دارند که ممنوعیت سفر و تعلیق صنعت توریست این کشور، تا سال ۲۰۲۱ ادامه داشته باشد. با این وجود اما انتظار می‌رود که این کشور حداقل تا اکتبر ۲۰۲۰، اجازه‌ی ورود گردشگران خارجی را صادر نکند.

کپی لینک

نیوزلند

نیوزلند از تاریخ سخ فوریه (۱۵ بهمن) ورود گردشگران چینی از شهر ووهان را ممنوع کرد. کشور نیوزلند به‌دلیل ممنوعیت‌های شدید و دقیق، به‌خوبی توانسته شیوع ویروس کرونا را کنترل کند و تنها ۲۰ مورد مرگ بر اثر ابتلا به کرونا در این کشور ثبت شده است. با توجه به صحبت‌های نخست وزیر نیوزلند، تمامی مرزهای این کشور به‌روی گردشگران و مسافران خارجی بسته خواهد بود و یک حباب سفر بین کشور نام‌برده و استرالیا ایجاد خواهد شد. هنوز زمان دقیق برداشته شدن ممنوعیت سفر به این کشور مشخص نشده است.

کپی لینک

پولینزی فرانسه

کشور تاهیتی و سایر جزیره‌های پولینزی فرانسه در ماه مارس مرزهای خود را به روی توریست‌ها باز گذشته بودند و با مقرر کردن قرنطینه‌ی ۱۴ روزه برای مسافران، ممنوعیت خاصی را برای سفر کردن توریست‌ها اعمال نکردند. در حال حاضر مرزهای پولینزی فرانسه به‌روی علاقه‌مندان سفر به این کشور بسته شده است. کمتر از ۶۰ مورد ابتلا به کرونا در این کشور دیده شده و روند احیای سفرهای داخلی برای ساکنان این منطقه، با سرعتی بسیار کم در حال پیش‌روی کردن است.

کپی لینک

مالدیو

کشور مالدیو که یکی از مقصدهای به‌شدت پرطرف‌دار گردشگران است، یکی دیگر از مناطق دنیا بود که تحت‌تاثیر شیوع جهانی ویروس کرونا قرار گرفت. مسافران چینی، ایرانی، کره‌ای، ایتالیایی، بنگلادشی، آلمانی، اسپانیایی، فرانسوی، مالزیایی، انگلیسی و سریلانکایی اجازه ندارند به مالدیو سفر کنند؛ چراکه ورود ساکنان این کشورها به مالدیو، رسما ممنوع اعلام شده است.

کپی لینک

فیجی

از تاریخ ۱۵ مارس (۲۵ اسفند ۹۸) ممنوعیت سفر به فیجی به‌طور رسمی اعمال شد. به‌لطف ممنوعیت سفر اعلام‌شده در این کشور، تنها ۱۵ مورد ابتلا به‌کرونا در فیجی ثبت شد. این کشور در حال حاضر ورود توریست‌های خارجی را ممنوع کرده است. حدود ۹۵ درصد از پروازهای فیجی لغو شدند و تا به‌امروز، ۲۷۹ هتل این کشور تعطیل شده‌اند. به‌نظر می‌رسد که کشور فیجی هم مثل کشور نیوزلند، در حباب سفر استرالیا قرار بگیرد.

کپی لینک

آفریقا

کپی لینک

کنیا

کشور کنیا قرار بود که در تاریخ چهار مه، نهادهای خدماتی مثل رستوران‌ها را به‌صورت کامل بازگشایی کند. با وجود دستور دولت، تمامی ایالت‌های کنیایی مثل مومباسا این امر را اجرا نکردند و طبق اعلام مسئولان ایالت مومباسا، تا زمانی که شرایط بهبود پیدا نکرده باشد، بازگشایی دوباره‌ی نهادهایی مثل رستوران‌ها عملی نمی‌شود. آمار مرگ و میر ناشی از شیوع ویروس کرونا در کنیا، عدد ۲۴ را نشان می‌دهد. با توجه به اطلاعات در دسترس به‌نظر می‌رسد که مسافرت داخلی و خارجی به کنیا مثل روال قبل صورت می‌گیرد.

کپی لینک

موریس

جزیره‌ی موریس از ماه مارس وارد دوران قرنطینه شد و به‌نظر نمی‌رسد که تا مدتی، محدودیت منع سفر خود را به حالت سابق برگرداند.

کپی لینک

مراکش

تا تاریخ ۲۰ مه (۳۱ اردیبهشت) کشور مراکش به‌صورت کامل در شرایط قرنطینه باقی می‌ماند و به‌نظر می‌رسد که محدودیت‌های سفر به این کشور هم تا این تاریخ،‌ پابرجا خواهند بود. با توجه به گردهم‌آیی‌های ویژه ماه مبارک رمضان، به‌نظر می‌رسد که بهداشت در این کشور به‌خوبی رعایت نمی‌شود و حتی ممکن است محدودیت‌های قرنطینه‌محور تا روزهای بیشتری ادامه داشته باشند. همچنین هنوز معلوم نیست که محدودیت‌های سفر تا چه زمانی در این کشور پابرجا خواهند بود.

کپی لینک

نامیبیا

کشور نامیبیا در تاریخ پنج مه، دومین فاز از بازگشایی سرویس‌های خدماتی و بازگشت به دوران قبل از شیوع کرونا را آغاز کرد. به‌ دنبال آغاز فعالیت دوباره‌ی نهادهای خدماتی کشور نامیبیا، مواردی مانند فروشگاه‌ها، رستوران‌ها، آرایشگاه‌ها و موارد این‌چنینی نیز بازگشایی خواهند شد. پیش‌بینی می‌شود که این فاز تا تاریخ یک ژوئیه (۱۲ خرداد) ادامه پیدا کند و پس از آن، فاز سوم از بازگشایی سرویس‌های خدماتی آغاز شود. تا قبل از آغاز فاز سه، سفرهای خارجی و داخلی به نامبیبیا و بالعکس، همگی در حالت تعلیق خواهند بود.

کپی لینک

آفریقای جنوبی

کشور آفریقا بعد از پشت سر گذاشتن پنج هفته‌ی دائم در قرنطینه، از اولین روز ماه مه محدودیت‌های اجتماعی را کاهش داده است. هنوز اطلاعاتی از محدودیت‌های منع سفر این کشور در دسترس نیست اما با کم شدن محدودیت‌های اجتماعی، مردم می‌توانند با استفاده از پوشش‌های مختلف مثل ماسک و دستکش، به فعالیت‌های اجتماعی بپردازند.

کپی لینک

تانزانیا

در خصوص وضعیت محدودیت‌های سفر در تانزانیا اطلاعات زیادی در دسترس نیست. گردانندگان این کشور در دوران ظهور پاندمی کرونا اصلا عملکرد خوبی از خود برجای نگذاشتند و افراد بسیار زیادی از این بابت آسیب دیدند.

کپی لینک

اوگاندا

با وجود اینکه در اوگاندا شرایط قرنطینه به‌مدت دو هفته تمدید شده است، می‌بینیم که برخی از نهادهای خدماتی این کشور قرار است فعالیت‌های خود را از سر بگیرند. از شرایط و محدودیت‌های قانون منع سفر این کشور فعلا اطلاعات خاص در دسترس نیست.

مصر
کپی لینک

مصر

کشور مصر بعد از سپری کردن دو ماه کامل در شرایط قرنطینه، حالا کم کم در حال بازگرداندن شرایط زندگی پیش از کرونا است. هتل‌های این کشور به‌تازگی و با محدودیت‌های خاص، در حال بازگشایی هستند و فعلا تا ۲۵ درصد شرایط پیش از کرونا می‌توانند به مسافران خدمت‌رسانی کنند. این آمار تا ماه ژوئیه به ۵۰ درصد هم خواهد رسید.

کپی لینک

آمریکای شمالی

دوبی
آمریکا
کپی لینک

امارات

کپی لینک

ایالات متحده

ایالات متحده‌ی آمریکا حالا به مرکز اصلی شیوع کووید ۱۹ تبدیل شده است. برخی از ایالت‌های آمریکا رفته رفته در حال بازگشایی مرزها و اجازه دادن به ورود توریست‌ها هستند و درمقابل، تعداد زیادی از ایالت‌های این کشور مرزهای خود با سایر نقاط دنیا را بسته‌اند. دو ایالت «مین‌» و «هاوایی» در صورت گذراندن یک قرنطینه‌ی ۱۴ روزه، به مسافران و توریست‌ها اجازه‌ی ورود می‌دهند. کشور آمریکا ورود مسافران اروپایی، مکزیکی، کانادایی و آسیایی (نه تمام کشورهای آسیا) را ممنوع اعلام کرده است.

در کشور قطر بیش از ۲۰ هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا و ۱۲ مورد مرگ شناسایی شده است. به‌جز پروازهای ترانزیت‌محور و واردات کالا، سایر پروازهای مقصد قطر در حالت تعلیق قرار دارند.

کپی لینک

کانادا

امارات همچنان سیاست‌های قرنطینه‌محور خود را ادامه می‌دهد و ممنوعیت ورود توریست‌های خارجی به این کشور همچنان پابرجا است. اخیرا یک سری پرواز میان شهر دبی و برخی از ایالت‌های‌ آمریکا صورت گرفته است. در تاریخ ۱۳ مه (۲۴ اردیبهشت) ایرلاین امارات اعلام کرد که پرواز به مقصدهایی همچون لندن، شیکاگو، مبلورن و دیگر مقصدها دوباره از سر گرفته شده است.

کپی لینک

اردن

کانادا ضمن بسته نگه‌داشتن مرزهای خود با دیگر نقاط جهان، مرزهایش با آمریکا را هم بسته و سفرهای شهر به شهر را نیز ممنوع اعلام کرده است. گفتنی است که آمریکا اولین کشوری خواهد بود که کانادا مرزهای خود را به رویش باز خواهد کرد. افرادی که به کانادا وارد می‌شوند، باید ۱۴ روز را در قرنطینه بگذرانند.

بیش از ۵۰۰ مورد ابتلا به ویروس کرونا در کشور اردن شناسایی شده است. این کشور از تاریخ ۱۷ مارس وارد حالت قرنطینه‌ی عمومی شد و تمامی پروزهای داخلی و خارجی به این مقصد، تا اطلاع ثانوی وارد حالت تعلیق شدند. صنعت توریسم این کشور فعلا غیرفعال است. اردن مرزهای خود با عربستان صعودی را باز کرده است اما مشکلات ایجاد شده، باعث شد تا این موضوع هم در اردن محدود شود و رانندگان ترانزیت پس از بازگشت به کشور، مدتی را در حالت قرنطینه سپری کنند.

کپی لینک

مکزیک

کپی لینک

عربستان صعودی

طبق گفته‌های رئیس‌جمهوری مکزیک، توریسم یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین صنایع این کشور است و از تاریخ ۱۷ مه (۲۸ اردیبهشت) فعالیت صنعت توریسم کنار دیگر صنایع مهم مکزیک، از سر گرفته خواهد شد. از سرگیری فعالیت‌های صنعت توریسم به معنی فعالیت دوباره‌ی ایرلاین‌ها و باز شدن مرزهای مکزیک خواهد بود.

توریسم در عربستان صعودی به‌حالت تعلیق درآمده است. اجتماع بیش از پنج نفر در این کشور ممنوع و حدود ۳۵ هزار مورد ابتلا به کرونا در این کشور شناسایی شده است.

کپی لینک

گواتمالا

کپی لینک

کویت

با وجود ثبت شدن آمار کمتر از ۱۰۰۰ ابتلا در گواتمالا، این کشور ورود توریست‌ها و گردشگران سراسر جهان را ممنوع کرده است. این موضوع در روزهای پایانی ماه مارس تایید شد و تا به امروز هم ادامه داشته است. حدود ۵۰ درصد مبتلایان مستفر در گواتمالا، گردشگران آمریکایی بودند که به این کشور سفر کرده بودند. بر همین اساس،‌ گواتمالا تنها به‌ آمریکایی‌هایی که تست کرونا داده باشند اجازه‌ی ورود خواهد داد.

در کشور کویت تاکنون بیش از ۴۵ مورد مرگ و ۷ هزار مورد ابتلا به ویروس شناسایی شده است. از تاریخ ۳۰ مه قرنطینه‌ی عمومی در این کشور آغاز شد.

کپی لینک

بلیز

کپی لینک

قطر

بلیز یکی از آخرین کشورهای آمریکای مرکزی بود که شیوع کرونا در آن دیده شد. در حال حاضر ۱۸ مورد از ابتلا به کرونا در این کشور ثبت شده است. مرزهای کشور بلیز تا تاریخ ۳۰ ژوئن (۱۰ تیر) به روی گردشگران بسته خواهد بود. این مدت ممکن است طولانی‌تر هم باشد. مسئولان بلیز رفته‌رفته برخی از محدودیت‌های ایجادشده برای مردم این کشور را لغو می‌کنند. حمل‌ونقل داخل کشور و برخی از شغل‌ها مثل رستوران‌ها، باربری‌ها و بیشتر، در حال احیا شدن هستند. با این وجود، گردشگری بلیز همچنان معلق و سفر به‌آن، ممنوع است.

کپی لینک

السالوادور

کشور السالوادور از جمله اولین کشورهایی بود که قبل از دیگر مملکت‌های واقع در آمریکای مرکزی، قرنطینه‌ی خانگی را برای مردم خود ضروری کرد. تا به‌امروز ۴۰۰ مورد ابتلا به کرونا در این کشور ثبت شده است. سفر کردن شهروندان آمریکایی به السالوادور ممنوع نیست و پروازهای بین‌المللی به این کشور همچنان مقرر هستند. مسافران این کشور هم مانند سایر کشورها، باید مراحل قرنطینه‌ را قبل از ورود به کشور طی بکنند. ساکنان السالوادوری که از سایر کشورها به این سرزمین بازمی‌گردند، باید ۳۰ روز قرنطینه را بگذرانند. گفتنی است که قرنطینه‌ی خانگی در کشور السالوادور تا روز ۲۱ مه (‌یک خرداد) ادامه خواهد داشت و تا این روز، هیچ یک از ساکنان این کشور نمی‌توانند از شهرهای خود خارج شوند.

کپی لینک

هندوراس

هندوراس با ثبت ۱,۵۰۰ مورد ابتلا و ۹۹ مورد مرگ بر اثر ویروس کرونا،‌ از کشورهای آمریکای مرکزی بود که به‌شدت تحت‌تاثیر شیوع ویروس کرونا قرار گرفت. این کشور در تاریخ ۱۵ مارس، تمامی مرزهای خود را تا اطلاع ثانوی تعطیل کرد. وضعیت قرنطینه‌ی این کشور تا تاریخ سه مه‌ (۱۴ اردیبهشت) ادامه یافت و پس از آن، مشخص نشد که دوره‌ی قرنطینه‌ی هندوراس ادامه پیدا می‌کند یا خیر.

کپی لینک

نیکاراگوئه

شیوع کرونا کشور نیکاراگوئه را آن‌چنان درگیر نکرده است؛ همچنان مسابقات فوتبال در این کشور برگزار می‌شوند، نمایشگاه‌ها و رویدادهای مردمی مختلف هنوز هم در این کشور برپا می‌شوند و هرگز صحبتی از قرنطینه یا ماندن در خانه به‌میان نیامده است. تا به امروز، نیکاراگوئه سه مورد ابتلا به کرونا و یک مورد مرگ ناشی از این ویروس را گزارش داده است. مرزهای این کشور همگی باز هستند. نکته‌ی جالب اینجا است که حتی دولت نیکاراگوئه هم از مردم و کارکنان سازمان‌های سلامت این کشور درخواست کرده تا بدون زدن ماسک به‌صورت، فعالیت‌های خود را ادامه بدهند و کرونا را فراموش کنند!‌

کپی لینک

کاستا ریکا

کپی لینک

پاناما

اولین مورد ابتلا به کرونا در تاریخ ۹ مارس در کشور پاناما دیده شد. مسئولان این کشور در تاریخ ۲۲ مارس، پاناما را به‌صورت کامل وارد حالت قرنطینه کردند و تمامی پروازهای بین‌امللی و خارجی این کشور لغو شدند. این محدودیت‌ها همچنان برقرار هستند و با پیش‌روی این کشور در کنترل ویروس، دولت پاناما در نظر دارد تا محدودیت‌های اجتماعی را کم و کمتر کند.

ورود گردشگران خارجی به کاستاریکا تا ۱۵ ژوئیه (۲۶ خرداد) ممنوع شده و این ممنوعیت، تا امروز ادامه داشته است. این کشور از تاریخ یک مه (۱۲ اردیبهشت) محدودیت‌های شهری را برای ساکنانش کمتر کرد و فعالیت شغل‌هایی مثل آرایشگاه‌ها، سینماها، تئاترها و بیشتر، از سر گرفته شد. سازمان‌های سلامت کاستاریکا از تاریخ ۹ مارس تمامی اجتماعات مردمی در این کشور را ممنوع کردند.

کپی لینک

کلمبیا

کشور کلمبیا مدت‌ها است که در شرایط قرنطینه به‌سر می‌برد و مرزهای خود را به روی سایر نقاط دنیا بسته است. به‌نظر این مرزها تا ۳۰ مه (۱۰ خرداد) بازگشایی نشوند. افراد خارجی تا این زمان، نمی‌توانند به کلمبیا سفر کنند. کلمبیایی‌هایی هم که به کشور خود بازمی‌گردند باید ۱۴ روز در قرنطینه‌ باشند. سفرهای درون کلمبیا هم با محدودیت‌های بسیار زیادی انجام می‌شوند.

کپی لینک

ونزوئلا

ونزوئلا از کشورهایی است که شیوع ویروس کرونا، شرایط بسیار سختی را در آن رقم زد. کم بودن لوازم و امکانات پزشکی باعث شده تا این کشور از آسیب‌پذیرترین کشورهای دنیا باشد. از تاریخ ۱۲ مه تمامی سفرهای داخلی و خارجی ونزوئلا به حالت تعلیق درآمد.

کپی لینک

اکوادور

اکوادور با آمار یک هزار و هفتصد مورد فوتی، از کشورهای آمریکای جنوبی است که شرایط اضطراری را پشت سر می‌گذارد. این کشور تا تاریخ ۱۵ ژوئیه (۲۶ خرداد) در شرایط اضطراری خواهد بود و تمامی پروازهای داخلی و خارجی آن به حالت تعلیق درآمده است.

کپی لینک

پرو

پرو از اولین کشورهای آمریکای جنوبی بود که به‌صورت کامل وارد قرنطینه شد. با وجود اینکه کشور پرو خیلی زود و همان ابتدای آغاز پاندمی کرونا ویروس قرنطینه‌ را اجرا کرد اما، بیشترین تعداد افراد مبتلا به این ویروس را در خود جای داده است. تمامی مرزهای این کشور در حال حاضر بسته شده‌اند. انقضای قانون منع سفر کشور پرو در تاریخ ۲۴ مه (۴ خرداد) به‌پایان می‌رسد و با توجه به وضعیت موجود در این کشور،‌ به‌نظر می‌رسد که منع سفر به پرو ادامه‌دار خواهد بود.

کپی لینک

بولیوی

کشور بولیوی در حال حاضر ممنوعیت فعالیت صنعت توریسم را برداشته است. مردم این کشور تا دهمین روز از ماه می یک قرنطینه‌ی کامل را تجربه کردند. در حال حاضر تمامی مرزهای بولیوی بسته شده‌اند و به‌نظر می‌رسد که پروازهای بازگشت به بولیوی تا ۳۱ مه (۱۱ خرداد) معلق باشند. تا به امروز، ۵۵ مورد مرگ و یک هزار مورد ابتلا به کرونا در این کشور ثبت شده است.

کپی لینک

پاراگوئه

کشور پاراگوئه برای مدتی می‌شود که در قرنطینه‌ی کامل به‌سر می‌برد. به‌نظر می‌رسد که نیمی از ۵۵۰ نفر مبتلا به کرونا در این کشور، مسافران برزیلی پاراگوئه باشند. گفتنی است که پاراگوئه مشغول کم کردن محدودیت‌های قرنطینه‌محور کشور است؛ اما همچنان صنعت توریسم این کشور درحالت تعلیق قرار دارد و مشخص نیست مرزهای این کشور تا چه زمانی بسته بمانند.

کپی لینک

برزیل

کشور برزیل با ۱۲۸ هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا،‌ در میان کشورهای آمریکای جنوبی بیشترین تعداد از مبتلایان کرونا را در خود جای داده است. ممنوعیت ورود مسافر به این کشور تا تاریخ ۲۸ مه ( ۸ خرداد) تمدید شده است. مسئولان کشور برزیل هنوز فانون قرنطینه‌ی عمومی را اجرا نکرده‌اند چراکه از نظر آن‌ها، تنها افراد در معرض خطر و افراد کهن‌سال باید در قرنطینه باشند.

کپی لینک

اروگوئه

ورود افراد خارجی به کشور اروگوئه تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام شده است. مرزهای این کشور با برزیل و اروگوئه هم بسته شده‌اند. هنوز هیچ پرواز تجاری خاصی از این کشور صورت نگرفته است؛ اما برخی از پروازها به مقصد برزیل مجاز اعلام شده است. این پروازها مخصوصا اجازه دارند تا افراد خارجی را از کشور اروگوئه حارج کنند.

کپی لینک

شیلی

دولت شیلی در ماه مارس تمامی مرزهای این کشور را بست. افرادی که به این کشور بازمی‌گردند باید ۱۴ روز را در قرنطینه سپری کنند. این کشور بیش از ۲۸ هزار فرد مبتلا به کرونا ویروس را در خود جای داده است. ایرلاین LATAM پروازهای سانتیاگو به آمریکا را از سرگرفته است که بیشتر این پروازها، مختص بازگرداندن افراد به کشورهایشان است.

کپی لینک

آرژانتین

کشور آرژانتین تمامی مرزهای خود را بسته و تا تاریخ یک سپتامبر (۱۱ شهریور) هیچ پروازی از این کشور صورت نمی‌گیرد. پروازهای داخلی نیز طبیعتا ممنوع شده‌اند.

کپی لینک

جزایر تورکس و کایکوس

تمامی پروازهای بین‌المللی به مقصد جزایر تورکس و کایکوس تا تاریخ یک ژوئیه (۱۲ خرداد) ممنوع خواهند بود. مرزهای این کشور به روی سایر نقاط دنیا بسته شده است و به‌جز موارد اضطراری، انتقال بار و موارد اضطراری پزشکی، هیچ سفری به این کشور و بالعکس صورت نمی‌گیرد.

کپی لینک

باهاما

کشور باهاما تا تاریخ ۳۰ مه (۱۰ خرداد) در شرایط اضطراری قرار دارد و تمامی مرزهای خود را بسته است. هیچ پرواز خارجی به این کشور و بالعکس صورت نمی‌گیرد. با تمامی این اوصاف ایرلاین‌های خارجی می‌توانند برای خارج کردن مسافران خارجی، وارد این کشور شوند و این دسته از افراد را از باهاما خارج کنند.

کپی لینک

سن مارتن

ایرلاین‌های خارجی برای بازگرداندن مسافران خارجی به کشورهای خود اجازه ورود به سن مارتن را دارند؛ اما به غیر از این پروازها، هیچ پرواز دیگری از ماه آوریل تا به امروز از این جزیره بلند نشده است. هنوز تاریخ مشخصی برای فعالیت دوباره‌ی فرودگاه این جزیره و باز شدن مرزهای آن مشخص نشده است.

کپی لینک

مارتینیک

تمامی پروازها و فعالیت‌های صنعت توریسم مارتینیک تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآمده‌اند.

کپی لینک

هائیتی

تمامی پروازهای خاریجی هائیتی به حالت تعلیق درآمده‌اند. افراد آمریکایی برای بازگشت به کشور خود باید با سفارت آمریکا هماهنگ کنند.

کپی لینک

دومنیکا

تمامی پروازها و سفرهای کشتی‌محور دومنیکا تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآمده‌اند.

کپی لینک

کوبا

تمامی پروازها داخلی و خارجی کوبا تا اطلاع ثانوی در حالت تعلیق قرار دارند.

تمامی پروازهای این منطقه تا اطلاع ثانوی معلق شده‌اند.

کپی لینک

باربادوس

افرادی که بین هفت تا ۱۴ مه به باربادوس سفر می‌کردند، باید یک دوره‌ی قرنطینه‌ی ۱۴ روزه را می‌گذراندند. پروازهای مسافری از ۱۰ صبح تا ۱۰ شب در این منطقه صورت نمی‌گیرند.

کپی لینک

جمهوری دومنیک

تا ۱۷ مه (۲۸ شهریور) تمامی مرزهای جمهوری دومنیک بسته خواهند بود. تمامی مسافران این منطقه باید برای دو هفته در قرنطینه باشند.

کپی لینک

جامائیکا

تمامی سفرهای هوایی و دریایی جامائیکا تا روز ۳۱ مه (‌۱۱ خرداد) درحالت تعلیق خواهند بود.

کپی لینک

آروبا

جزیره‌ی آروبا از تاریخ ۱۵ ژوئیه (۲۶ خرداد) تمامی مرزهای خود را به روز مسافران باز خواهد کرد. گفتنی است که مسافران خارجی از اولین روز ماه ژوئیه می‌توانند به این منطقه سفر کنند. تنها سه مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کرونا در آروبا ثبت شده است.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات