سفارت ایتالیا و اخذ ویزای این کشور

سفارت ایتالیا و اخذ ویزای این کشور

زهره زرشکیان
| یکشنبه, ۳ بهمن ۹۵ ساعت ۱۹:۳۰

برای دریافت ویزای ایتالیا چه مدارکی لازم است؟ چگونه وقت سفارت ایتالیا بگیریم؟ آدرس سفارت ایتالیا کجاست؟ همراه کجارو باشید تا در راهنمای سفارت ایتالیا، به این سوالات پاسخ دهیم.

اگر می‌خواهید درخواست ویزای ایتالیا بدهید، لازم است مدارک لازم و فرم‌های مورد نیاز را از پیش آماده کنید. در راهنمای سفارت ایتالیا، مدارک و فرم‌های مورد نیاز برای درخواست ویزای ایتالیا به همراه آدرس سفارت و سیستم تعیین وقت سفارت ایتالیا را توضیح داده‌ایم. در ادامه همراه ما باشید.

سفارت ایتالیا در ایران دو بنا دارد که در قرن نوزدهم در دو باغ قدیمی تهران ساخته شده‌اند. هر دو عمارت به خانواده اشرافی فرمانفرما متعلق بوده که با سلسله قاجار پیوند خویشاوندی داشته‌اند.

سفارت ایتالیا در تهران

سفارت ایتالیا کجاست؟

سفارت ایتالیا در تهران، خیابان نوفل لوشاتو، پلاک ۶۸/۷۹ قرار دارد.

موقعیت سفارت ایتالیا در تهران روی نقشه

بخش کنسولی سفارت ایتالیا

اداره کنسولی سفارت ایتالیا در تهران، خیابان جردن، خیابان نلسون ماندلا (بلوار آفریقای سابق)، بن بست فرزان شرقی، پلاک ۱۵ قرار دارد.

شماره های تماس

  • دفتر ویزا: ۸۸۱۹۰۱۶۰-۰۲۱
  • دفتر امور کنسولی: ۸۸۷۸۳۴۹۸-۰۲۱
  • دفتر امور دانشجویی: ۸۸۷۹۹۸۸۵-۰۲۱

ساعات کاری اداره کنسولی

اداره کنسولی ایتالیا یکشنبه‌ها از ساعت ۸ الی ۱۳ و دوشنبه تا جمعه از ساعت ۸ الی ۱۴ آماده خدمات‌رسانی به مراجعین است. این اداره روزهای جمعه و شنبه تعطیل است.

ساعات کاری دفتر تایید مدارک

دفتر تایید مدارک سفارت ایتالیا روزهای دوشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۱ ظهر آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

گرفتن وقت سفارت ایتالیا

سیستم تعیین وقت برای درخواست ویزای ایتالیا به صورت آنلاین است. متقاضیان برای گرفتن وقت ملاقات به منظور درخواست ویزای توریستی یا تجاری می‌توانند به آدرس اینترنتی که از طریق سایت سفارت مشخص شده، مراجعه کنند و روز مورد نظرشان را از بین روزهایی که ظرفیت آن تکمیل نشده است انتخاب کنند و بقیه مراحل را طبق توضیحات انجام دهند. برای تعیین وقت ملاقات جهت ارائه درخواست ویزا می‌توانید به این سایت مراجعه کنید:

سیستم تعیین وقت جهت ارائه درخواست ویزای ایتالیا

وقت سفارت ایتالیا

برای دریافت اطلاعات بیشتر از طریق آدرس‌های ایمیل زیر اقدام کنید:

اطلاعات کلی برای دریافت ویزای ایتالیا

سفارت ایتالیا تنها زمانی ویزای برای سفر به حوزه شینگن صادر می‌کند که تنها مقصد یا مقصد اصلی سفر، کشور ایتالیا باشد. سایر کشورهای عضو پیمان شینگن می‌توانند از ورود مسافرانی که بدون در نظر گرفتن این موضوع ویزای شینگن گرفته‌اند، جلوگیری کنند. همچنین تمام متقاضیان ویزا، به جز کودکان زیر ۱۲ سال باید اثر انگشت ارائه کنند. ضمنا درخواست‌های ناقص یا مدارک غیر شفاف و متناقض، رد می‌شوند.

روزهای تحویل گذرنامه به متقاضیان: دوشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۱۳:۰۰ الی ۱۴/ یکشنبه‌ها از ساعت ۱۲:۰۰ الی ۱۳:۰۰

برای اطمینان از کامل بودن مدارک خود می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

بررسی تکیمل بودن مدارک برای دریافت ویزای ایتالیا

ویزای ایتالیا

بیشتر بخوانید:

مدارک لازم برای دریافت ویزای ایتالیا

برای گرفتن هر نوع ویزایی لازم است تمام مدارک به صورت کاغذی آماده شود و فرد متقاضی شخصا به سفارت مراجعه کرده و درخواست خود را ارائه دهد. بنابراین به مدارکی که به شکل الکترونیکی و ضمیمه ایمیل درخواست تعیین وقت باشند ترتیب اثر داده نخواهد شد. سفارت ایتالیا، ایمیل‌هایی که حاوی فایل ضمیمه باشند، بدون مطالعه و بلافاصله پس از دریافت، حذف می‌کند.

برای دریافت ویزای توریستی ایتالیا، لازم است هنگام مراجعه به سفارت، مدارک زیر را همراه داشته باشید.

۱. فرم رایگان: فرم درخواست روادید شینگن

۲. دو قطعه عکس پرسنلی (۳x۴) بدون روتوش (راهنمای عکس)

۳. گذرنامه با حداقل دو برگ سفید و حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شینگن را دارد.

بیشتر بخوانید:

۴. هزینه صدور روادید به شرح زیر (این هزینه تنها به صورت نقدی و یورو قابل پرداخت است):

        • افراد بزرگسال: ۶۰ یورو
        • افراد ۶ تا ۱۲ سال: ۳۵ یورو
        • افراد زیر ۶ سال: رایگان
        • همسر، فرزندان، والدین، پدربزرگ و مادربزرگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان: رایگان

۵. دعوتنامه تکمیل شده مطابق نمونه موجود در ضمیمه

(در صورتی که متقاضی توسط یک شهروند ایتالیایی یا خارجی که اقامت قانونی در ایتالیا دارد، دعوت شود) فرد دعوت‌کننده باید نمونه دعوتنامه را کامل پر کرده و تصویر یکی از مدارک شناسایی ذیل را نیز به آن ضمیمه نماید:

        • شهروندان ایتالیایی: گذرنامه یا شناسنامه معتبر
        • شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یک ماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی

۶. اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

۷. اصل و تصویر مدارک شغلی متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

مدیران و اعضای هیات مدیره شرکت‌ها: آخرین روزنامه رسمی (که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد) حاوی اطلاعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و نام متقاضی. اگر بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی باید یک روزنامه رسمی جدید (با تاریخ زیر سه سال) نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علی‌رغم عدم ثبت تغییرات، ارائه کند.

        • مشاغل آزاد: پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازرگانی معتبر
        • مشاغل وابسته و کارمندان دولتی: لیست پرداختی شش ماه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره از سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا معرفی نامه‌ای از شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی.

۸. اصل و تصویر مدارک مالی، موید امکانات لازم جهت تامین مالی فرد به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی (بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه)

        • پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک
        • یا: کارت اعتباری بین المللی شخصی (از قبیل Visa, Mastercard, American Express) و پرینت حساب مربوطه.
        • یا: ضمانت نامه بانکی (تحت عنوان Fideiussione bancaria) برای متقاضی که شخص دعوت‌کننده نزد یکی از بانک‌ها یا شرکت‌های بیمه‌ای ایتالیایی تهیه می‌کند. مبلغ این ضمانت نامه نباید کمتر از مبالغی باشد که در جدول واقع در کنسولگری مشخص شده است.

علاوه بر مدارک یاد شده، چنانچه متقاضی دارای سند ملکی نیز باشد، توسط کنسولگری در پرونده لحاظ می‌شود.

۹. اصل و تصویر بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه شینگن پوشش دهد.

۱۰. اصل و تصویر بلیط هواپیما یا رزرو بلیط.

۱۱. اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل‌ها (در صورت دارا بودن) و برنامه سفر در ایتالیا.

۱۲. تصویر صفحه اول گذرنامه و روادیدهای گذشته (در صورت دارا بودن).

کنسولگری این اختیار را دارد که در صورت نیاز به بررسی بیشتر و بهتر، مدارک دیگری را نیز از متقاضی طلب نماید.

 توصیه‌های امنیتی سفارت ایتالیا به متقاضیان ویزا

۱. در صورت درخواست ویزا برای کودکان زیر ۱۲ سال، والدین یا قیم قانونی آنها باید مدارک مربوط را ارائه دهد.

۲. ورود تلفن همراه، کامپیوتر شخصی و تبلت به داخل اداره کنسولی ممنوع است.

۳. تنظیم وقت جهت ارائه مدارک به صورت رایگان انجام می‌شود. هیچ آژانس یا واسطه‌ای حق ارائه چنین خدماتی را ندارد. هرگونه پیشنهاد در این راستا از سوی افراد یا نهادهای غیر، به منزله کلاهبردی بوده و مراتب می‌بایست سریعا به اطلاع مقامات ایرانی و مسئولین این سفارتخانه رسانده شود.

دیدگاه ها  

    عضو کانال تلگرام کجارو شوید close