سفر مجازی به ورزشگاه‌های جام جهانی ۲۰۲۶؛ پیش از شروع رقابت‌ها، استادیوم‌ها را ببینید

دوشنبه 4 خرداد 1405 - 18:05
مطالعه 1 دقیقه
استادیوم‌های جام جهانی ۲۰۲۶
هواداران فوتبال می‌توانند با تور مجازی، پیش از آغاز جام جهانی ۲۰۲۶ از ورزشگاه‌های میزبان در آمریکا، کانادا و مکزیک بازدید کنند.

الجزیره با انتشار تجربه تعاملی جدیدی، امکان بازدید مجازی از ورزشگاه‌های میزبان جام جهانی 2026 را برای کاربران فراهم کرده است؛ فرصتی برای اینکه پیش از آغاز بزرگ‌ترین رویداد فوتبالی جهان، نگاهی نزدیک به حال‌وهوای استادیوم‌ها داشته باشید.

در این تور آنلاین، کاربران می‌توانند از ورزشگاه‌های شاخص در آمریکا، کانادا و مکزیک بازدید کنند؛ از جمله استادیوم افسانه‌ای آزتکا در مکزیکوسیتی تا ورزشگاه‌های مدرن آمریکای شمالی که میزبان مسابقات این دوره خواهند بود.

جام جهانی 2026 برای نخستین‌بار با حضور ۴۸ تیم در سه کشور برگزار می‌شود و این پروژه تعاملی تلاش کرده تصویری اولیه از شهرها، ورزشگاه‌ها و فضای میزبانی این رقابت‌ها ارائه دهد.

این تجربه به‌صورت رایگان از طریق وب‌سایت الجزیره در دسترس است:

نظرات