گردشگران خارجی سعدیه را در گوگل چگونه توصیف میکنند؟
شیراز یکی از گردشگرپذیرترین شهرهای ایران است و علاقهمندان به آثار تاریخی و متنوع این شهر، خصوصا در فصل بهار، از سراسر جهان به این شهر سفر میکنند. شیراز همچنین با میزبانی از آرامگاه سعدی، یکی از مقاصد گردشگری ادبی به شمار میرود. آرامگاه سعدی در شمالشرق شیراز و در محوطهای سرسبز و خوشآبوهوا قرار گرفته است. شکل کنونی آرامگاه با تلفیقی از معماری سنتی و مدرن، در دهه ۱۳۳۰ شمسی افتتاح شد و تا به امروز، یکی از مهمترین بناهای آرامگاهی کشور شناخته شده است. تعدادی از گردشگران بینالمللی که از سعدیه بازدید کردهاند، نظر و تجربههای خود را در گوگلمپ به اشتراک گذاشتهاند. در ادامه به مرور تعدادی از این نظرها خواهیم پرداخت.
۱. اسماعیل یاشارتکین (Ismail Yaşartekin) از ترکیه
- امتیاز: ۴ از ۵
آرامگاه سعدی، شاعر بزرگ ایران، در باغی زیبا و بزرگ قرار دارد که گوش و روح بازدیدکنندگان در آن با موسیقی و غزلیات سعدی جلا داده میشود. در داخل مقبره، غرفهای وجود دارد که سوغاتی میفروشد. یک جوی آب کوچک باغ را به دو قسمت تقسیم میکند و از ورودی اصلی بهسمت موزه جریان دارد. اینجا یکی از است.
۲. زهراء مبارک از عراق
- امتیاز: ۴ از ۵
آرامگاه و اشعار این شاعر بزرگ را دوست داشتم؛ محوطهای زیبا و پر از گل و موسیقی! بلیط ورودی گردشگران خارجی ۲۵۰ هزار تومان است. امیدوارم بازدید خوبی داشته باشید.
۳. سوشیانی آرتا (Suciani Arta) از اندونزی
- امتیاز: ۴ از ۵
بنای یادبود و آرامگاه یکی از بزرگترین شاعران ایرانی، سعدی شیرازی. این شاعر بومی شیراز است و هرگز در زندگی خود، هیچجای دیگر نبوده است، شگفتانگیز است که چگونه غزلیات و اشعار او هنوز توسط بسیاری از مردم در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد. ساختمان بیرونی آرامگاه نوساز است و دیوارهای داخلی با آثار او تزیین شده است. باغ خوبی در اطراف آرامگاه برای قدم زدن وجود دارد.
۴. آندری هردی (Ondřej Hrdý) از جمهوری چک
- امتیاز: ۲ از ۵
بسیار ناامید کننده بود! ۲۵۰ هزار تومان برای ورودی، ۶۰ هزار تومان برای کارتپستال! سپس یک قبر بدون اطلاعات به زبان انگلیسی و یک حوض ماهی غمگین و بدون ماهی دریافت میکنید.
۵. لوک میشل (Luke Mitchell) از نیوزلند
- امتیاز: ۵ از ۵
بازخورد شما درباره دیدگاه گردشگران خارجی چیست؟ اگر تاکنون از آرامگاه سعدی دیدن کردهاید، نظر و تجربههای خود را با ما و سایر همراهانکجاروبه اشتراک بگذارید.
منبع عکس کاور: وبسایت Wikipedia | عکاس: علیرضا دروگر