شهرهایی که بدترین ترافیک را در ساعات شلوغی دارند

هانیه احمدی
هانیه احمدی پنجشنبه، ۱۲ فروردین ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۰۰
شهرهایی که بدترین ترافیک را در ساعات شلوغی دارند

ترافیک معضلی است که بسیاری از شهرهای بزرگ دنیا از جمله تهران با آن دست‌وپنجه نرم می‌کنند. ترافیک‌های سنگینی که ممکن است ماشین‌ها مدت زمان طولانی نتوانند هیج حرکتی غیر از حرکت سپر به سپر ماشین داشته باشند، که معمولا در ساعات شلوغی شهرها اتفاق می‌افتد و عوارض زیادی هم به‌دنبال دارد. با کجارو همراه باشید تا در این مقاله شهرهایی را به شما معرفی کنیم که بدترین ترافیک‌ها را در این ساعات دارند.

بر طبق آمار Tom Tom که تولیدکننده‌ی هلندی محصولات جهت‌یاب و نقشه‌ها است، این افتخار نصیب مکزیکوسیتی شده که بدترین ترافیک را داشته باشد، جایی که راننده‌ها به‌طور متوسط تقریبا ۶۰ درصد از زمان اضافه شده به سفر خود را در ترافیک هستند. برای فهرست شهرهایی با بدترین ترافیک در ساعت شلوغی برای سال ۲۰۱۵، آن‌ها ازدحام جاده‌های ۲۵۹ شهر در سراسر دنیا را اندازه‌گیری کردند. در طول زمان‌های اوج سفرهای درون شهری، مانند صبح و عصر که رفت و آمد به محل کار زیاد است، زمان اضافه شده به سفر جهش چشمگیری دارد و به ۱۰۳ درصد می‌رسد.

اما ۴ شهر دیگری که از لحاظ ترافیک به‌همراه مکزیکوسیتی در راس دیگر شهرها قرار دارند، بانکوک، استانبول (در سال ۲۰۱۴ رتبه‌ی نخست را به خود اختصاص داده بود اما در دو سال اخیر تا رتبه‌ی سوم سقوط کرده است)، ریودوژانیرو و مسکو هستند. ریودوژانیرو یکی از سه شهر برزیل است که در کنار سالوادور و رسیف در فهرست ۱۰ شهر با ترافیک سنگین قرار دارند. تنها شهر آمریکایی که در این فهرست ۱۰ تایی قرار دارد لس‌آنجلس است. رانندگان در شهر فرشتگان می‌توانند انتظار داشته باشند که با توجه به ازدحام، بیش از ۴۰ درصد به زمان سفر آن‌ها اضافه شود. دیگر شهرهای آمریکا هنوز این افتخار نصیبشان نشده است!

اما در فهرست پرازدحام‌ترین شهرها در آمریکای شمالی، ۶ شهر آمریکایی در ۱۰ شهر اول حضور دارند. لس‌آنجلس بالاتر از دیگر شهرها در رتبه‌ی دوم قرار دارد، به‌دنبال آن سن فرانسیسکو و نیویورک است که در کنار سیاتل، هونولولو و میامی به‌ترتیب در رتبه‌های سوم و پنجم هستند.

به‌صورت جهانی، تراکم ترافیک از سال ۲۰۰۸ (زمانی که TomTom تصمیم گرفت این آمار را ثبت کند)، ۱۳ درصد افزایش یافته است. اما تفاوت این افزایش ازدحام بین آمریکای شمالی و اروپا واقعا غافلگیرکننده است. در حالی که رقم افزایش تراکم ترافیک در اروپا دو درصد است، در آمریکای شمالی آمار به ۱۷ درصد می‌رسد. این گزارش خاطرنشان کرده که ممکن است این اختلاف دلیل اقتصادی داشته باشد، اقتصاد آمریکای شمالی رشد کرده است و این بدین معناست که تعداد بیشتری از مردم در حال کار کردن هستند و بنابراین تعداد بیشتری را در جاده‌ها می‌بینید.

مطالب مرتبط:

منبع entrepreneur

دیدگاه