کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس
عکاسباشی

عکاسباشی های برتر هفته: از پرچین تا حصار سنگی

شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۵
مطالعه 2 دقیقه
عکس به‌تنهایی هزاران کلمه را به بیرون ترواش می‌کند. با نگاهی ساده به یک تصویر می‌توان مطالب زیادی آموخت که شاید گنجاندن همه آن‌ها حتی در مطلبی چند صد کلمه‌ای امکان‌پذیر نباشد. در ادامه با عکاسباشی این هفته و عکس‌های زیبای خودتان همراه کجارو باشید. از هفته آینده به نفر اول جایزه تعلق می‌گیرد.
تبلیغات

در سری سوم عکاسباشی به پاس حمایت و همراهی شما دوستان کجارویی به نفراول فراخوان عکاسباشی یک حافظه فلش ۱۶ گیگابایتی تقدیم خواهد شد. در سری های آتی و با استقبال شما این جوایز نفیس تر خواهد شد. شما می‌توانید همراه با عکس و ایمیل ارسالی در صورت تمایل نام کاربری اینستاگرام خود را نیز برای ما ارسال کنید تا در کنار عکس‌تان نشر شود. با کجارو همراه باشید تا در سومین عکاسباشی به معرفی چند هنر زیبا از نگاه لنز دوربین شما کاربران با ذوق بپردازیم.

کپی لینک

پرچین

عکاس: نیما ملک

مکان: کازرون

عکاسباشی
کپی لینک

انعکاس

عکاس: حسین حسینی

مکان: باغ گیاه‌شناسی کرج

عکاسباشی
کپی لینک

شب جاری

عکاس: امید چیریان

مکان: زاینده رود اصفهان

عکاسباشی
کپی لینک

مامن

عکاس: علی کربلایی

مکان: خانه عباسی کاشان

اینستاگرام: _._t.a.k_._

عکاسباشی
کپی لینک

لطافت سنگ

عکاس: علی خندق آبادی

مکان: مخمل کوه ، خرم آباد

عکاسباشی
کپی لینک

راز کوه

عکاس: حسین مشمول

مکان: آبشار اخلمد در ۸۰ کیلومتری شهر مشهد

اینستاگرام: @mhmk1995

عکاسباشی
کپی لینک

راه نور

عکاس: پدرام پوررضا

مکان: تهران، پارک ملت

عکاسباشی
کپی لینک

آرامش چوپان

عکاس: محمد

مکان: کرمان، اطراف سیرجان

عکاسباشی
کپی لینک

مه آلود

عکاس: شیرکوه بهمنی

مکان: کوه اولان، سنندج

عکاسباشی
کپی لینک

حصار سنگی

عکاس: علی گرزین

مکان: روستای قرن آباد گرگان

عکاسباشی

از آنجایی که این یک فراخوان عمومی است و اغلب خوانندگان فهیم کجارو عکاس حرفه‌ای نیستند، ملاک‌های انتخاب عکس بسیار ساده است:

۱. زیبایی بصری (رنگ‌بندی، قاب‌بندی، میزان نور)

۲. گویا بودن تصویر (به‌خوبی در همان عکس آن جاذبه را به زبان تصویر معرفی کرده باشد)

۳. نمای تصویر (تصویر از بهترین زاویه گرفته شده باشد)

۴. خلاقیت در گرفتن تصویر

نکته: الگو گرفتن از عکس‌های آماده مانعی ندارد.

کپی لینک

هفته آینده عکس‌های خود را برای ما بفرستید و برنده یک حافظه فلش ۱۶ گیگابایتی شوید

مهم نیست در هنر عکاسی تا چه اندازه تبحر دارید، کمی علاقه، ذوق هنری و داشتن گوشی هوشمند برای شرکت در این فراخوان کافی است. از زیبایی‌های اطرافتان غافل نشوید. با گرفتن عکس و نوشتن یک خط توصیف در مورد آن و در نهایت ارسال آن برای ما هم به معرفی جاذبه‌های شهرتان کمک کنید و هم میزان استعداد خودتان را بسنجید. تا حد امکان سعی کنید از تمیز بودن لنز دوربین‌تان مطمئن شوید و زمان مناسبی را برای عکاسی انتخاب کنید تا عکس‌هایی با کیفیت‌تر ثبت شود. همراهی شما در این راه برایمان افتخار بزرگی است. هنر خودتان را با آدرس ایمیل زیر برای ما ارسال کنید و منتظر نشر آن با اسم خودتان در مجله‌ی آنلاین ما باشید.

akasbash@gmail.com

همچنین اگر نمی‌دانید برای عکاسباشی از کجا شروع کنید،‌حتما مقالات راهنمای عکاسی با موبایل ما را مطالعه کنید.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات