به نقل از METRO؛ اگر تریلرهای جی‌تی‌ای شش (GTA 6) را دیده باشید، احتمالا شباهت چشمگیر وایس‌سیتی (Vice City) با میامی را فراموش نکرده‌اید.

در آستانه عرضه نسخه جدید بازی جی‌تی‌ای پیش بینی شده که همزمان با عرضه شهر میامی حسابی شلوغ خواهد شد و بسیاری برای دیدن لوکیشن‌های اصلی بازی جدید در دنیای واقعی به شهر میامی سفر خواهند کرد. اتفاقی که موجی از مسافر را به میامی سرازیز خواهد کرد؛ هر چند پیش از این نگرانی‌هایی در این زمینه وجود داشته و دست راک‌استار برای بازسازی شهر میامی در بازی خیلی باز نبوده است.

راک‌استار هم دقیقا روی همین شباهت حساب باز کرده بود و ظاهرا قصد داشت بخشی از شهر واقعی میامی را به نسخه‌ای زنده از وایس‌سیتی (Vice City) تبدیل کند؛ اما این ایده با مخالفت جدی پلیس و مقام‌های قضایی منطقه روبه‌رو شده است.

براساس گزارش‌های منتشرشده، راک‌استار با مقام‌های شهرستان میامی-دید وارد مذاکره شده بود تا برخی فضاهای عمومی و ساختمان‌های متعلق به این منطقه را به لوکیشن‌هایی با حال‌وهوای Viceوایس‌سیتی (Vice City) تبدیل کند و از آن‌ها به‌عنوان بخشی از کمپین تبلیغاتی GTA 6 استفاده کند.

راک‌استار به دنبال آوردن Vice City به دنیای واقعی بود

Rockstar Games

وایس‌سیتی (Vice City) از همان ابتدا نسخه خیالی میامی محسوب می‌شد و جی تی ای ۶ نیز بیش از هر زمان دیگری از خیابان‌ها، سواحل و معماری این شهر الهام گرفته است. به همین دلیل، تبدیل بخشی از میامی به جاذبه‌ای مرتبط با بازی، از نظر راک‌استار می‌توانست یک حرکت تبلیغاتی طبیعی و در عین حال سودآور باشد.

این طرح فقط به تبلیغ بازی محدود نمی‌شد. مقام‌های محلی معتقد بودند چنین پروژه‌ای می‌تواند گردشگران بیشتری را به میامی-دید جذب کند و درآمد قابل توجهی برای منطقه ایجاد کند.

دنیلا لوین کاوا، شهردار میامی-دید، نیز این ایده را فرصتی برای معرفی شهر به میلیون‌ها مخاطب جی تی ای 6 توصیف کرده بود؛ هرچند مذاکرات هنوز به توافق نهایی نرسیده بود.

پلیس: نمی‌خواهیم جرم و خشونت را تبلیغ کنیم

بزرگ‌ترین مخالفت از سوی رزی کوردرو-استاتز، کلانتر شهرستان میامی-دید، مطرح شد. او معتقد است دنیای GTA بر پایه فعالیت‌های مجرمانه ساخته شده است و نباید با هویت واقعی شهر گره بخورد.

به گفته او، مجموعه Grand Theft Auto دنیایی را به تصویر می‌کشد که در آن قتل، سرقت، قاچاق مواد مخدر، خودروسرقت و درگیری با نیروهای پلیس نقش محوری دارند؛ در حالی که ماموران پلیس هر روز برای مقابله با همین جرائم تلاش می‌کنند.

از نگاه پلیس، تبدیل ساختمان‌ها و فضاهای عمومی شهر به بخشی از تبلیغات جی‌تی‌ای ۶ پیام مناسبی برای شهروندان و گردشگران ارسال نمی‌کند.

مخالفت فقط به پلیس محدود نماند

خوان کارلوس برمودز، یکی از کمیسیونرهای شهرستان، نیز از مخالفان این طرح است. او تأکید کرد که میامی-دید باید تصویری از شهری واقعی و حاصل سال‌ها تلاش برای توسعه را به نمایش بگذارد، نه نسخه‌ای خیالی که با جرم و خشونت شناخته می‌شود.

رئیس دستگاه قضایی منطقه، آریانا فاخاردو و خوان فرناندز-بارکین، مسئول دفتر ثبت دادگاه‌های شهرستان، نیز موضع مشابهی گرفتند. آن‌ها اعلام کردند اگرچه همکاری با GTA 6 را به طور کامل رد نمی‌کنند، اما دادگاه‌های شهر نباید بخشی از کمپین تبلیغاتی بازی‌ای شوند که محور اصلی آن فعالیت‌های مجرمانه و تعقیب و گریز با پلیس است.