کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

یکی دیگر از معماهای اهرام ثلاثه مصر کشف شد

یک‌شنبه 20 آبان 1397 - 12:00
مطالعه 3 دقیقه
کشف معما در  اهرام مصر
یک معمای دیگر در اهرام ثلاثه مصر، تنها بازمانده عجایب هفت‌گانه جهانی با اکتشافات جدید دانشمندان حل شد.

اهرام مصر ممکن است حدود ۴۵۰۰ سال عمر داشته باشند، اما آن‌ها کماکان ظرفیت آشکارسازی اطلاعات و حل معماهایی که قرن‌ها مانند پازلی برای تاریخدانان بوده است را دارند.

هم‌اکنون یک کشف جدید ما را به چگونگی ساخت هرم بزرگ جیزه در کشور مصر، نزدیک کرده است.

کشف معما در  اهرام مصر

اهرام ثلاثه مصر کماکان برای مسافران یک شگفتی بزرگ هستند. عکس از پیتر سیوارد

    به‌تازگی باستان‌شناسان به یک کشف روشنگرایانه در یک معدن سنگ در منطقه هات ناب (Hatnub site) در نزدیکی شهر منیا رسیده‌اند. آن‌ها با پرده‌برداری از یک سیستم پلکانی باستانی به‌خوبی محافظت‌شده در معادن به این نتیجه رسیدند که این سیستم سطح شیب‌دار به کارگران برای هل دادن حجم بالا و بسیار سنگین سنگ‌های آهکی کمک می‌کرده است؛ سنگ‌هایی که در نهایت این بنای عجیب را ساخته‌اند.

    در دستورالعمل جدید کشف‌شده، یک سطح شیب‌دار مرکزی وجود دارد که توسط دو راه‌پله در دو طرف آن، حمایت می‌شود. در این راه‌پله‌ها، شکاف‌هایی وجود دارد که احتمالا برای گره زدن طناب‌ها از آن‌ها استفاده می‌شده و همین موضوع به افراد بیشتری این امکان را می‌داده است که بتوانند برای حرکت دادن و کشیدن بلوک‌های عظیم سنگی کمک کنند.

    کشف معما در  اهرام مصر

    آیا مصرشناسان زمانی به تمامی رازهای اهرام ثلاثه مصر دست پیدا خواهند کرد؟ عکس از اریک ولن

    متخصصان با توجه به کتیبه‌ها می‌توانند تخمین بزنند که قدمت این سیستم پلکانی و سطح شیب‌دار به زمان فرعون خوفو، کسی که هرم بزرگ جیزه را ساخت، بازمی‌گردد و این کشف این سیستم را به نحوه ساخت‌وساز اهرام مرتبط می‌کند.

    دکتر رونالد انمارش (Dr Roland Enmarch)، مصرشناس مشهور در یک بیانیه، بر اهمیت این اکتشاف، تاکید کرد و گفت:

    تحقیقات ما، یک فرصت هیجان‌انگیز را برای ارائه بینش بهتر در مورد تدارکات و فن‌آوری‌های مورد استفاده در ساخت این ساختمان شگفت‌انگیز ارائه می‌کنند.

    اهرام ثلاثه مصر تنها بادگارهای عجایب هفت‌گانه باستانی جهان هستند و هر سال، گردشگران بیشماری را به مصر روانه می‌کنند. این بناهای تاریخی خارق‌العاده برای قرن‌ها سوژه تحقیقات و شگفتی بوده‌اند.

    به‌رغم توجه شدیدی که تاکنون به اهرام ثلاثه مصر شده است، این بنا کماکان برای مصرشناسان شگفتی‌های بسیاری در دل خود دارد. درست در سال قبل، یک تکنولوژی جدید سبب شد که یک فضای خالی مرموز در اهرام سه گانه مصر شناسایی شود و البته هدف از ساخت آن، کمامان ناشناخته باقی مانده است.

    البته، اینکه چگونه مصریان باستان موفق شده‌اند چنین بنای کامل، بی‌نقص و شگفت‌انگیزی را در آن زمان بسازند، کماکان یک مسئله مورد بحث است. آزمایش‌ها اخیر نشان داده است که آن‌ها به احتمال زیاد از موقعیت خورشید در اعتدالین پاییز به‌عنوان یک راهنمایی موثر و ساده استفاده می‌کردند.

    اعتدالین در ستاره‌شناسی به لحظه‌ای گفته می‌شود که خورشید از دید ناظر زمینی از صفحه استوای سماوی می‌گذرد. این پدیده در هر سال شمسی دو بار رخ می‌دهد؛ اعتدال بهاری شمالی تقریبا در آغاز فروردین و دیگری اعتدال پاییزی جنوبی در اول مهر ماه.

    مقاله رو دوست داشتی؟
    نظرت چیه؟
    داغ‌ترین مطالب روز

    نظرات