۸ الگوی موفق شهرهای آینده قسمت هفتم: سان فرانسیسکو، ایالات متحده آمریکا

پرهام نوری
پرهام نوری جمعه، ۱۶ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۰۸:۰۰
۸ الگوی موفق شهرهای آینده قسمت هفتم: سان فرانسیسکو، ایالات متحده آمریکا

مطابق گزارش وب‌سایت وایرد یکی دیگر از موفق‌ترین الگوهای شهری امروز، سان فرانسیسکو است. طراحی شهری در آینده به چالش با‌اهمیتی تبدیل خواهد شد. با توجه به محدودیت‌های پیش‌ رو، نیاز به طراحی هدفمند شهرها بیش از پیش احساس می‌شود. برای آشنایی با رویکرد طراحان سان فرانسیسکو در مقابل این چالش‌ها، با کجارو همراه باشید.

در جهان پر از دگرگونی امروز، ایده‌آل‌های شغلی هم متناسب با سطح شغلی افراد در حال تغییر هستند. امروزه شاید داشتن دفتری کوچک و به هم ریخته مناسب فردی که می‌خواهد حرفه‌ای به نظر برسد، نباشد. مدیران شرکت‌های امروز برای بالا بردن بهره‌وری کاری بیشتر، به فکر فضاهای خاص و کم استرس‌تر افتاده‌اند. همین ایده، زمینه‌ای برای ایجاد تغییر است. در ادامه خواهیم دید که این تغییرات چگونه و توسط چه کسانی بهتر اجرا خواهند شد.

فضاهای کاری که فقط میز و یک تلفن نیستند

مقالات مرتبط:

۸ الگوی موفق شهرهای آینده، قسمت اول: لس آنجلس

۸ الگوی موفق شهرهای آینده؛ قسمت دوم: شانگهای، چین

۸ الگوی موفق شهرهای آینده قسمت سوم: مدلین، کلمبیا

۸ الگوی موفق شهرهای آینده قسمت چهارم: آیندهوون، هلند

۸ الگوی موفق شهرهای آینده قسمت پنجم: مکه، عربستان

۸ الگوی موفق شهرهای آینده قسمت ششم: نایروبی، کنیا

این روزها اگر به یک دفتر کاری موفق وارد شوید، شاید به هیچ‌وجه شبیه به یک دفتر کار به نظر نرسد. مردم بیرون از فضاهای رسمی و در هر مکانی مانند گاراژها، کافه ها و پارک مشغول به کار هستند. اما بسیاری از شرکت‌های جدید و شرکت‌هایی که نیروهای دورکار دارند هم علاقه‌مند به داشتن دفتر کار اختصاصی برای خود هستند. شرکت وی وُرک که در سال ۲۰۱۰ تاسیس شد، با بیش از ۴۴ شعبه در سرتاسر دنیا به یکی از بزرگترین شرکت‌ها تبدیل شد. این شرکت با استفاده از پلان آزاد در طراحی دفاتر خود، برای کارهای گروهی از میزهای بلند در فضاهای باز استفاده کرده است. همچنین با طراحی زیبا برای محیط‌های عمومی و طراحی اتاق‌های شخصی با نور کافی و صد البته وجود قهوه فراوان، محیطی صمیمی و دوستانه به وجود آورده است. بنا به گفته بنیانگذار شرکت وی وُرک، آقای میگووئل مک‌کلوی، اساس کار این شرکت ایجاد فضاهای باز همراه با نور طبیعی است. وی افزود: فراتر از این ایده، تلاش ما در اصل ایجاد انگیزه در همکاران بود. این شرکت بعد از اجرای این طرح با قیمتی معادل ۱۰ میلیون دلار ارزش‌گذاری شد. به این ترتیب می توان گفت با وجود تجربه‌‌ی کم، در کار خود موفق بودند. در ادامه شما را به دیدن عکس‌هایی از دفتر گلدن گیت این شرکت دعوت می‌کنم.

we work office SF

we work office SF

we work office SF

we work office SF

we work office SF

we work office SF

برای شناخت تنها شهر باقیمانده از این لیست در روزهای آینده با کجارو همراه باشید.

منبع: wired

مطالب مرتبط:

دیدگاه