- chevron_right کجارو
- chevron_right مجله گردشگری
- chevron_right اخبار
- chevron_right جاذبهها
- chevron_right راهنمای سفر
- تبلیغات در کجارو
مجتمع کوروش، یکی از مجتمعهای بزرگ در غرب تهران است و البته یکی از جدیدترین و بزرگترین مراکز تجاری - فرهنگی کشور محسوب میشود. از اینرو، در ادامه این مقاله از کجارو بیشتر با این مرکز خرید آشنا میشویم.
مجتمع فرهنگی تجاری کوروش (کوروش مال) یکی از بزرگترین مراکز خرید تهران است که در زمینی به وسعت ۹۵۰۰ متر مربع در بزرگراه شهید ستاری، خیابان پیامبر مرکزی قرار دارد. کوروش مال در عرض پنج سال ساخته شده و در سال ۱۳۹۳ به بهرهبرداری رسیده است.
اگر قصد سفر با وسیله نقلیه شخصی به مرکز خرید کوروش را دارید، میتوانید خود را از بزرگراههای حکیم، همت، آبشناسان، شهید لشگری یا شیخ فضلالله به بزرگراه شهید ستاری رسانده و به خیابان پیامبر مرکزی و به پاساژ کوروش برسید.
دسترسی به مجتمع تجاری کوروش با وسایل نقلیه عمومی به غیر از تاکسیهایی که از بزرگراه ستاری میگذرند، امکانپذیر نیست. برای رسیدن به مجتمع کوروش میتوانید با تاکسیهای آزادی - جنتآباد در پایانه تاکسیرانی شهید نظری در میدان آزادی یا تاکسیهای تجریش - شهرک اکباتان در میدان تجریش یا ونک - دهکده المپیک در پایانه تاکسیرانی میدان ونک استفاده کنید و در بزرگراه شهید ستاری، روبهروی مجتمع کوروش از تاکسی پیاده شوید. همچنین، میتوانید با استفاده تاکسیهای مسیر ونک - جنت آباد در پایانه تاکسیرانی جنت آباد جنوب پیاده شده و با تاکسیهای خطی مرکز خرید کوروش در مقابل در این مرکز خرید پیاده شوید.
مترو صادقیه و مترو ارم سبز، نزدیکترین ایستگاههای مترو به کوروش مال محسوب میشوند. در صورتیکه قصد دارید با مترو به مرکز خرید کوروش بروید، میتوانید پس از خروج از این ایستگاهها با استفاده از تاکسیها یا اتوبوسهای عبوری از بزرگراه ستاری به پاساژ کوروش تهران برسید.
بخشهای تجاری، تفریحی و فرهنگی پاساژ کوروش از ساعت ۱۱ تا ۲۳ و در روزهای آخر هفته تا ساعت ۲۴ مشغول به فعالیت هستند. البته با توجه به امکانات تفریحی و رفاهی کوروش مال بیشتر اوقات جمعیت بسیاری در آنجا حضور دارند؛ چنانچه ترجیح میدهید در ساعات خلوتتری مجتمع تجاری کوروش را مراجعه کنید، پیشنهاد میکنیم در ساعتهای اولیه یعنی از ۱۱ تا ۱۴ یا در انتهای شب از ساعت ۲۲ به بعد به مرکز تجاری کوروش بروید. در این دو بازه جمعیت کمتری وارد مجتمع میشوند و عمده فضاهای مجتمع خلوت است.
ساعت فعالیت بخشهای مختلف مجتمع تجاری کوروش طبق اطلاعات مندرج در وبسایت آن به شرح زیر است:
مجتمع تجاری کوروش از معماری و تجهیزات مدرنی برخوردار است که همین موضوع باعث شده گشتوگذار در آن هرروز رونق بیشتری بگیرد و به تعداد علاقهمندان به مجتمع کوروش افزوده شود. پاساژ کوروش در ۱۸ طبقه بنا شده که ۹ طبقه آن در زیر زمین قرار دارد و هفت طبقه از این ۹ طبقه زیر زمین به پارکینگ مجتمع تجاری کوروش اختصاص یافته است.
در یک دستهبندی کلی میتوان مجتمع تجاری کوروش را به ۴ بخش تجاری (فروشگاهها و واحدهای تجاری)، رفاهی (فودکورت، رستوران و کافیشاپها)، فرهنگی (پردیس سینمایی) و تفریحی (شهربازی) تقسیم کرد. در طبقههای مرکز خرید کوروش، بیش از ۵۰۰ واحد تجاری وجود دارد که از اصناف مختلف در آن فعالیت میکنند. این واحدها از طبقات منفی دو (B2) تا طبقه پنجم (F5) پخش شدهاند.
پردیس سینمایی کوروش از جاهای دیدنی تهران به شمار میرود و بزرگترین و مدرنترین پردیس سینمایی کشور است. تجهیزات ساخت این پردیس از بهترین و مرغوبترین اجناس خارجی تهیه شده بهطوری که صندلیهای سینمای آن از کشور فرانسه و تجهیزات صدا و تصویر آن از کانادا وارد شده است. این پردیس ۱۲ سالن چند منظوره سینما، آمفیتئاتر و کنسرت در طبقههای چهارم تا ششم دارد و ظرفیت این سالنها مجموعاً به ۳,۲۰۰ صندلی میرسد.
شهربازی ژوپیتر بزرگترین مرکز بازی سالنی ایران و هیجانانگیزترین بخش این مجتمع محسوب میشود و یکی از مقاصد تفریحی کودکان در تهران است. این شهربازی با بیش از ۱۰۰ دستگاه بازی، میتواند لحظاتی مهیج و خاطرهانگیز را برای خانوادهها و کودکان رقم میزند. بازیهای این طبقه به کودکان محدود نمیشود و اتاق فرار مجموعه نیز بهعنوان یکی از اتاق فرارهای تهران، از سال ۱۳۹۵ برای بزرگسالان طراحی شده است.
علاوه بر شهربازی، خانه کودک نیز برای نگهداری از کودکان ۶ ماه تا ۶ سال در طبقه سوم وجود دارد.
بورس انواع گوشیهای موبایل در طبقه اول پاساژ کوروش قرار دارد و در حدود ۲۲ فروشگاه در حال فروش و عرضه خدمات مربوط به گوشی موبایل در کوروش مال هستند.
بورس طلا یکی از بخشهای قابلتوجه کورش مال محسوب میشود که میتوانید طلا و جواهراتی خاص و متفاوت را از برندهای مطرح در این زمینه پیدا کنید.
در پاساژ کوروش هم یک شعبه از هایپراستار در طبقهی منفی دو قرار دارد و ارائهکننده محصولات سوپر مارکتی است. در این هایپر، محصولات غذایی، محصولات آرایشی-بهداشتی و میوهجات و صیفیجات در اختیار مشتریان قرار میگیرد. در ابتدای ورودی آن نیز راهرویی وجود دارد که غذا و شیرینی میفروشد.
پاساژ کوروش دارای یک فودکورت در طبقه دوم است که رستورانهای آن بیشتر فست فودی هستند، ولی کباب و استیک نیز در تعدادی از آنها سرو میشود.
دیگر فودکورت تهران که بر بام این مجتمع وجود دارد، به روف گاردن کوروش مشهور است که میتوانید در حین صرف غذا از پشت شیشههای بزرگ کوروش مال، منظره غرب تهران را نظاره کنید.
علاوه بر دو فودکورت مذکور، کافهها و رستورانهای پراکنده و معروفی هم در سرتاسر مرکز خرید کوروش وجود دارند. رستوران نایب، رستوران جنارو، کافه ویونا و امیر شکلات از جمله این رستورانها و کافههای مشهور هستند که در طبقات مختلف کوروش مال حضور دارند. کلاکت هم که در واقع بوفه پردیس سینمایی کوروش است، در طبقه سوم قرار گرفته و خوراک و تنقلات سینماروها را تأمین میکند.
از جمله سایر بخشهای خدماتی مرکز خرید کوروش میتوان به باجههای بانک ملت و پاسارگاد، داروخانه، سلامت یار (اورژانس کوروش)، ایستگاه ماساژی شامل خدمات ریلکسیشن و صندلی ماساژ، خیاطی و آرایشگاه اشاره کرد.
آیا شما هم قبلا از این مجموعه دیدن کردهاید؟ نظرات و تجربههای خود درباره مجتمع تجاری کوروش را با کجارو و خوانندگان ما در میان بگذارید.
نویسنده: علیرضا کیخا/ بازنویسی: سعیده خلیلیصفا