- chevron_right کجارو
- chevron_right جاذبهها
- chevron_right هتل
- chevron_right مقاصد
- chevron_right رستوران
- افزودن مکان
به هرکدام از دریاچههای ایرانی که سر میزنید، طبیعتی در مقابلتان قرار میگیرد که همتای آن را جایی نخواهید دید؛ پهنهای آبی که بر فرش زمین گسترده شده است و باشکوه و آرامشی خاص خودنمایی میکند. یکی از این دریاچههای دیدنی، دریاچه الیمالات است؛ دریاچهای تماشایی که هیچ چیز در برابر این زیبایی به چشمتان نخواهد آمد. خنکای آب، سرسبزی جنگل، شکوه آسمان، نور ملایم خورشید و سکوتی وصفناپذیر در الیمالات در انتظار شما است.
دریاچه الیمالات از جاهای دیدنی نور به شمار میآید و در مسیر آن به چمستان قرار دارد. نور در سمت شمال با دریای خزر هممرز است و میتوان دریاچهها و رودخانههای زیادی را در آن مشاهده کرد. شهر چمستان نیز مرکز بخش چمستان، یکی از بهترین نقاطی است که میتوان برای سفر برگزید.
عکس از گوگلمپ (عکاس: محمد محمدی)
دریاچه الیمالات بهدلیل قرارگیری در میان جنگل، مناطق استوایی را برایتان تداعی میکند. بخشی از مسیر دسترسی به دریاچه از میان درختان سر به فلک کشیده میگذرد و چشماندازهایی بینظیر را ارائه میدهد.
دریاچه الیمالات تنها دیدنی چمستان نیست. روستای لاویج یکی دیگر از نقاط پرگردشگر این منطقه به حساب میآید که در میان کوهها واقع شده است و هر ساله گردشگران زیادی را بهسمت خود جذب میکند. بهتر است بازدید از این نقطه را نیز در برنامه سفر خود به چمستان بگنجانید.
عکسهای گالری از گوگلمپ (عکاسان: Peysha25، سعید ک. دهکردی، بیژن مسعودی و محمد امامداد)
طبیعت زیبای اطراف دریاچه با درختانی که تا نزدیکی لبه ساحل رشد کردهاند و دریاچه را در آغوش کشیدهاند، خالق چشماندازی به واقع دیدنی خلق هستند که در کمتر دریاچهای میتوان مشابه آن را پیدا کرد.
دریاچه الیمالات از جاذبه های گردشگری استان مازندران محسوب میشود و در هشت کیلومتری مسیر نور به چمستان، در جنوب دو راهی منتهی به روستای کارگرکلا قرار دارد. فاصله دریاچه با جاده حدود سه کیلومتر است.
موقعیت جغرافیایی دریاچه الیمالات روی نقشه
برای دسترسی به دریاچه، در مسیر نور به چمستان پیش برانید. پس از طی هشت کیلومتر، درون فرعی دریاچه بپیچید. اگر از مسیر نور راهی این مکان نیستید و مستقیما از تهران قصد بازدید از آن را دارید، از جاده هراز عازم آمل و از کمربندی آمل، وارد چمستان شوید. از چمستان بهسمت نور حرکت کنید. پس از حدودا ۴۰ دقیقه رانندگی، نرسیده به نور، وارد فرعی دریاچه الیمالات در سمت چپ جاده شوید.
عکس از گوگلمپ (عکاس: رضا دبیری)
گردشگاه دریاچه الیمالات در دل جنگل واقع شده است. در آنجا همه چیز برای چند ساعت تفریح و البته آرامش مهیا است. بعد از پارک اتومبیل، باید مسیری پنج دقیقهای را پیادهروی کنید و بعد از طی این مسافت، از بلندی بهسمت پایین (محل دریاچه) هدایت میشوید. پلی زیبا شما را به آنجا وصل میکند. زیر پل سدی قرار دارد که گاهی اوقات پرآب است. پس از پشت سر گذاشتن چند پله به سنگهای زیبای کنار رودخانه نزدیک میشوید.
عکس از گوگلمپ (عکاس: احسان خان)
خبر خوب برای علاقهمندان به ماهیگیری اینکه ماهیانی از جمله قزل آلا و آمور در این دریاچه زندگی میکنند. البته بهدلیل اینکه اغلب مردم این ناحیه ماهیهای قرمز شب عید خود را درون آب دریاچه رها میکنند، میتوان تعداد قابل توجهی از این نوع ماهی را نیز مشاهده کرد.
طبیعتگردی، راهپیمایی، پیکنیک، قایقسواری، دوچرخهسواری و عکاسی از دیگر تفریحاتی هستند که فرصت تجربه آنها در سفر به دریاچه الیمالات مهیا است.
عکسهای گالری از گوگلمپ (عکاسان: محمد محمدی، داریوش امینی، مهدی حسینعلی و سعید قیصری)
خوشبختانه امکانات رفاهی متعددی از جمله پارکینگ، رستوران، فروشگاه، سرویس بهداشتی، شهربازی کوچک و آلاچیق برای راحتی حال گردشگران تعبیه شده است. همچنین اگر به ماهیگیری و قایقسواری علاقهمند هستید، تجهیزات و وسایل مورد نیاز را میتوانید در همین مکان تهیه کنید. قایقسواری روی این دریاچه و تماشای طبیعت زیبای اطراف آن تا مدتها از خاطرتان نخواهد رفت.
عکس از گوگلمپ (عکاس: فرشاد رمضانی)
برای بازدید از دریاچه الیمالات میتوانید روی تمام فصول حساب باز کنید؛ البته در طول فصل زمستان و پاییز نباید انتظار سرسبزی بهار و تابستان را داشت. با این وجود پاییز را میتوان یکی از زیباترین فصلها و حتی شاید زیباترین فصل سال برای تماشای دریاچه نامید.
عکس از گوگلمپ (عکاس: حسین کرامتی)
عکس از گوگلمپ (عکاس: سل داداشی)
نویسنده: محبوبه رستمی