کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

غارهای ناتینگهام

پنج‌شنبه 13 مهر 1396 - 11:43
مطالعه 2 دقیقه
غارهای ناتینگهام
غار‌های ناتینگهام روی تپه‌ها و صخره‌ های ماسه‌ سنگی شهر ناتینگهام انگلستان حفر شده‌ اند و از قدمت زیادی برخوردار هستند.
غارهای ناتینگهام
  • مدت زمان بازدید از این جاذبه: بین ۱ تا ۲ ساعت
  • 130-131 Middle Hill, Nottingham NG1 7LN, UK
غارهای ناتینگهام
مشاهده روی نقشه
غارهای ناتینگهام
غارهای ناتینگهام

غارهای ناتینگهام در شهر ناتینگهام در ناتینگهام شایر انگلستان بر روی تپه‌های ماسه‌سنگی نرم، گسترده شده است. این تپه‌های ماسه‌سنگی نرم و کم ارتفاع به سمت شمال رودخانه‌ی ترنت‌ (Trent) امتداد پیدا می‌کنند. این تپه‌ها و صخره‌های ماسه‌سنگی تقریبا ۲۳۰ میلیون سال قبل شکل گرفته‌اند و با وجود اینکه ساختاری نرم دارند و با استفاده از کلنگ و ابزار‌های دستی کوچک قابل حفاری هستند، از استحکام بسیار زیادی نیز برخوردار هستند. دارا بودن این دو ویژگی به‌طور هم‌زمان ـ نرم بودن ساختار این تپه‌ها و استحکام بالای‌آنها ـ بسیار عجیب و غیر‌عادی به نظر می‌رسد. این دو ویژگی، این امکان را میسر می‌کند که تپه‌های ماسه‌سنگی به آسانی حفاری شوند در حالی که محکم و استوار بدون هیچ تکیه گاهی هنوز هم پابر جا باقی مانده‌اند.

اولین سکنه‌ ناتینگهام از این منطقه‌ بکر و شگفت‌انگیز به نفع خود استفاده کردند؛ آنها خیلی زود متوجه شدند که اگر در دامنه‌ی این تپه‌ها و صخره‌های ماسه‌سنگی، در امتداد دشت‌های سیلابی ترنت برای خود سکونت‌گاه و خانه‌هایی حفر کنند این کار بسیار آسان‌تر و کم هزینه‌تر از ساخت خانه بر روی زمین‌های هموار است.

در دوران‌های گذشته، ناتینگهام در زبان بریتونی با عنوان Tigguo Cobauc شناخته می‌شد که در زبان انگلیسی به معنای محل غارها (Place of caves) است که این نام در قرن نهم توسط اسقف منطقه‌ی شربورن (sherborne) برای نامیدن ناتینگهام به کار می‌رود.

امروزه هیچ یک از این غارهای اولیه وجود ندارند. غارهایی که فرو ریخته‌ و ویران شده‌اند، در اثرباد و باران فرسایش یافته و به کلی از بین رفته‌اند. اما هنوز صد‌ها غار در زیر شهر مدرن ناتینگهام وجود دارد که قدیمی‌ترین این غارها، قدمت‌شان به قرن دوازدهم بر‌می‌گردد و تعداد اندکی از این غار‌ها بعد از سال ۱۸۵۰ حفر و ایجاد شده‌اند. این غار‌ها به عنوان خانه، انبار و کارگاه توسط ساکنان شهر مورد استفاده قرار می‌گرفتند. افرادی مانند آهنگران، شمع‌سازان و نانوایان منطقه به این غار‌ها علاقه‌ی خاصی داشتند زیرا این صنعتگران بدون اینکه درباره‌ی آتش گرفتن کارگاه و محل کار خود نگرانی داشته باشند یا اینکه مجبور باشند هر شب کوره را خاموش کنند یا روی آتش را بپوشانند، می‌توانستند در این غار‌ها آتش و کوره‌ی داغ برای خود بسازند؛ زیرا در آن زمان در شهر ناتینگهام قوانین ساعت خاموشی و منع آمد و شد وجود داشته که باید اجرا می‌شده است.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات