راه اندازی فاز دوم سامانه یکپارچه فروش بلیط الکترونیکی موزه‌ها و اماکن تاریخی و فرهنگی کشور

طیبه فلاحتی
طیبه فلاحتی جمعه، ۲۳ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۴۵
راه اندازی فاز دوم سامانه یکپارچه فروش بلیط الکترونیکی موزه‌ها و اماکن تاریخی و فرهنگی کشور

در فاز دوم سامانه یکپارچه فروش بلیط الکترونیکی موزه‌ها و اماکن تاریخی و فرهنگی کشور، ۷ اثر تاریخی فارس به این سامانه مجهز شدند.

در آیینی با حضور معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، هفت اثر تاریخی استان فارس به سامانه فروش بلیط الکترونیک مجهز شد.

اماکن پربازدید استان فارس اعم از تخت جمشید، پاسارگاد، نقش رستم، سعدیه، حافظیه، حمام وکیل و ارگ کریم‌خانی در این فاز از توسعه سامانه، مجهز به زیرساخت فروش بلیط الکترونیکی شدند.

این آثار تاریخی در زمره پربازدیدترین جاذبه‌های فرهنگی تاریخی استان فارس تلقی می‌شوند.

معاون رئیس جمهوری در این آیین بیان کرد که برای گردشگران داخلی و خارجی افزایش سطح خدمات به لحاظ کمی و کیفی در دستور کار سازمان میراث فرهنگی قرار دارد و الکترونیکی کردن بلیط سایت‌های تاریخی نیز اقدامی در این راستا است.

مونسان در ادامه افزود:

فروش بلیط پیش از این به‌صورت دستی انجام می‌شد که علاوه بر نیروی انسانی بسیار زیاد، برای گردشگران رضایت‌مندی کافی ایجاد نمی‌کرد، خوشبختانه این حرکت با راه‌اندازی سامانه فروش الکترونیک در چند کاخ موزه تهران ادامه یافت و امروز شاهد بهره‌برداری از این سامانه در تخت جمشید هستیم.

به گفته رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با راه‌اندازی این سامانه صحت و سلامت کار ارتقا می‌یابد و سطح ارائه خدمات به گردشگران نیز افزایش می‌یابد.

وی گفت:

با توجه به اینکه در سراسر دنیا گردشگران به‌عنوان یادگاری بلیط اماکن و سایت‌های تاریخی را نگهداری می‌کنند، تمهیداتی پیش‌بینی خواهد شد تا بلیط الکترونیکی به گونه‌ای باشد که امکان نگهداری آن وجود داشته باشد.

معاون رئیس جمهوری بیان داشت که راه‌اندازی سامانه فروش بلیط الکترونیک اقدام بسیار خوبی است و اظهار امیدواری کرد که این سامانه بزودی در سایر سایت‌های تاریخی کشور نیز راه‌اندازی شود.

مونسان ادامه داد که برای افزایش سطح خدمات و ارتقای کیفیت استفاده از ابزارهای نوین در دستور کار سازمان میراث فرهنگی قرار دارد، تلاش می‌شود با ابزارهای نرم‌افزاری تاریخ در اینجا بازگو شود، چراکه برای بازگو کردن تاریخ به گردشگران به ویژه گردشگران خارجی باید از حداکثر تکنولوژی استفاده شود.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تصریح کرد:

استفاده از گوشی‌های راهنما که در نوروز ۹۷ شاهد آن بودیم، اقدام بسیار موثری بود که باعث شد به گردشگران توضیحات استاندارد ارائه شود، همچنین در تخت جمشید کاری با تلفیق نور و صدا در حال انجام است تا آنچه در گذشته در تخت جمشید رخ داده است به گردشگران نشان داده شود.

بنا بر اعلام سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، با توجه به تاکید سازمان جهانی گردشگری بر تحول دیجیتال در ارائه خدمات به‌عنوان شعار سال ۲۰۱۸ و به منظور ارتقای کیفیت و سهولت دسترسی گردشگران خارجی و داخلی به بلیط موزه‌ها و اماکن تاریخی و فرهنگی، سامانه الکترونیک فروش بلیط راه‌اندازی شده است.

مطالب مرتبط:

منبع ایرنا

دیدگاه