چگونه ویزای کار چین بگیریم؟

چگونه ویزای کار چین بگیریم؟

سارا کرایی
| چهار شنبه, ۷ آذر ۹۷ ساعت ۱۸:۳۰

کلیه افرادی که قصد کار در چین را دارند، باید برای دریافت ویزای کار چین (ویزای نوع Z) به سفارت چین در تهران مراجعه کنند. 

ویزای کار چین (یا ویزای نوع Z) برای افرادی صادر می‌شود که برای اشتغال به چین سفر می‌کنند؛ در واقع، دولت چین مجوز کار یا مجوز استخدام برای آن‌ها صادر می‌کند. حداکثر اجازه اقامت موقت با ویزای کار در کشور چین پنج سال است و دارنده ویزای Z باید ظرف ۹۰ روز پس از صدور ویزا وارد چین شود و طی ۳۰ روز از زمان ورود در دفتر امنیت عمومی ثبت نام کند. در این دفتر مجوز اقامت جایگزین ویزای Z می‌شود.

نکته قابل توجه اینکه ویزای کار تنها زمانی صادر می‌شود که کارفرما و متقاضی کار از شرایط خاص اولیه برخوردار باشند. برای نمونه، سازمان برای استخدام اتباع خارجی معتبر بوده و متقاضیان باید الزامات لازم به عنوان یک متخصص خارجی را دارا باشند. همچنین، کارفرما باید یک گواهی مبنی بر اینکه جوینده کار با شرایط مورد نیاز برای کار مطابقت دارد، ارائه دهد.

ویزای چینشرح خدمات
نوع ویزاویزای کار
مراحل صدور ویزامراجعه حضوری به سفارت 
وقت سفارتندارد (متقاضی باید در زمان تعیین شده در برنامه کاری سفارت مراجعه کند.) 
مصاحبه و انگشت‌نگاری ندارد
مدارک لازم برای صدور ویزامدارک شناسایی و سندی دال بر اجازه یا دعوت‌‌ به کار در چین
مدت زمان لازم برای صدور ویزاچهار روز
سفارت/ کنسولگریدارد

مدارک لازم برای صدور ویزای چین

 ۱. اصل گذرنامه، به همراه فتوکپی صفحه اول 

  • به دلیل درج ویزا در گذرنامه، ارائه اصل گذرنامه متقاضی الزامی است.
  • گذرنامه باید حداقل ۱۲ ماه اعتبار و دو صفحه خالی روادید باشد.
  • چنانچه متقاضی یکی از ویزاهای چین را در گذرنامه قدیمی خود داشته باشد، باید به هنگام درخواست ویزای کار گذرنامه قدیمی را نیز ارائه دهد.

۲. فرم درخواست ویزا

  • فرم درخواست ابتدا باید تایپ شده و پس از تهیه پرینت توسط متقاضی امضا شود.

ویزای کار چین

۳. دو قطعه عکس جدید متقاضی

  • عکس باید در ۶ ماه گذشته گرفته شده باشد.
  • زمینه عکس باید کاملا سفید بوده و هیچ‌گونه سایه‌ای نداشته باشد.
  • اندازه عکس‌ها باید ۳.۳ (عرض) در ۴.۸ (ارتفاع) سانتی‌متر باشد.
  • صورت متقاضی (بدون کلاه و عینک) باید کاملا در عکس مشخص باشد.

۴.  یکی از اسناد زیر

  • اجازه کار صادر شده از جانب اداره امور اتباع خارجی کشور چین
  • مجوز استخدامی خارجی صادر شده توسط وزارت کار و امور اجتماعی چین
  • تائیدیه یا مجوز کار فرهنگی که به تاسید مقام‌های چینی رسیده باشد
  • مجوز استخدامی صادره توسط وزارت کار و امور اجتماعی چین
  • تائیدیه اجازه کار صادر شده توسط اداره امور اتباع خارجی
  • دعوت‌نامه همکاری از جانب شرکت ملی نفت چین

ویزای کار چین

مراحل صدور ویزا

برای دریافت ویزا متقاضیان باید شخصا به سفارت چین در تهران مراجعه کنند. سفارت چین نیازی به گرفتن وقت قبلی ندارد و متقاضیان ویزا می‌توانند با در دست داشتن مدارک به سفارت مراجعه و در صورت کامل بودن مدارک ویزای خود را پس از چهار روز دریافت کنند.

هزینه صدور ویزا

هزینه صدور ویزا به همان اندازه انواع دیگر ویزاهای چینی است. متقاضیان باید حداقل ۲۴ ساعت قبل از دریافت ویزای خود، هزینه را پرداخت کنند.

نکته‌‌ها

  • فتوکپی دعوت‌نامه معمولا قابل قبول است. با این وجود، در صورت لزوم، افسر کنسول ممکن است نسخه اصلی دعوت‌نامه را درخواست کند.
  • در صورت لزوم، افسر کنسول ممکن است از متقاضی درخواست سایر اسناد حمایتی یا مواد تکمیلی یا مصاحبه با متقاضی داشته باشد.
  • نتیجه درخواست ویزا به تصمیم افسران ویزا بستگی دارد.

ویزای کار چین

سفارت چین در ایران

  • نشانی: تهران، خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١۵
  • تلفن سفارت: ۱-۲۲۲۹۱۲۴۰ (۰۲۱)
  • تلفن بخش کنسولی: ۲۲۸۰۲۷۷۲
  • ساعت کار سفارت: روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه؛ صبح‌ها از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲:۳۰ و بعد از ظهرها از ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰
  • ساعت کار بخش کنسولی: روزهای فرد صبح‌ها از ساعت ۸:۴۵ تا ۱۲:۱۵ و بعد از ظهرها ۱۴:۳۰ تا ۱۶:۳۰ (روزهای پنج‌شنبه بعد از ظهر مختص تحویل مدارک و ویزا است.)
  • وب‌سایت سفارت چین: ir.chineseembassy.org
  • ایمیل: chinaemb_ir@mfa.gov.cn

جستجوی تور مسافرتی

دیدگاه  

    تورهای برگزیده