سفارت هلند و دریافت ویزای این کشور

سفارت هلند و دریافت ویزای این کشور

کسری مجیدی
| یکشنبه, ۱ مهر ۹۷ ساعت ۲۱:۳۰

چگونه وقت سفارت هلند بگیریم؟ برای دریافت ویزای هلند چه مدارکی لازم است؟ سفارت هلند کجاست؟ کجارو در راهنمای سفارت هلند، به این سوالات پاسخ می‌دهد.

هلند کشوری است در شمال غرب قاره‌ی اروپا که همراه با پایتخت خود، شهر آمستردام، مقصد بسیاری از گردشگران محسوب می‌شود. سفارت هلند، آماده‌ی ارائه‌ی خدمات گوناگونی به مراجعه‌کنندگان است. صدور ویزای شینگن یکی از این خدمات است. همچنین دریافت درخواست اجازه اقامت و کار از متقاضیان و ارائه‌ی درخواست آن‌ها به اداره‌ی مهاجرت هلند و راهنمایی متقاضیان در امور مختلف از دیگر خدماتی است که در این سفارت ارائه می‌شود. در ادامه همراه کجارو باشید تا با معرفی سفارت و مدارک مربوطه جهت اخذ ویزای هلند، آشنا شویم.

سفارت هلند کجاست؟

سفارت هلند در ایران، تهران، خیابان دیباجی شمالی، خیابان ارغوان غربی، شماره ۶۰ قرار دارد.

موقعیت سفارت هلند در تهران روی نقشه

بیشتر بخوانید:

سفارت هلند

ساعات کاری سفارت هلند

خدمات مربوط به ویزا و اجازه اقامت: یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۶ صبح، پنجشنبه ۹ تا ۱۳:۳۰

پاسخ به درخواست‌های تلفنی: ۲۴ ساعت شبانه‌روز در ۷ روز هفته

خدمات متقاضیان

ویزا و اجازه اقامت: یکشنبه – چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ صبح

ساعات پاسخگویی به تلفن: ۲۴ ساعت شبانه‌روز در ۷ روز هفته

وقت سفارت هلند

انجام کلیه‌ی امور هم از طریق سفارت و هم از طریق کارگزاری سفارت هلند ممکن است. کارگزاری سفارت هلند قبلا در مرکز خرید پالادیوم بود که آدرس آن تغییر کرده است. دفتر فعلی کارگزاری سفارت هلند در تهران، میدان هروی، خیابان هروی، گلستان پنجم، نبش خیابان نازک، مجتمع تجاری هروی سنتر، طبقه چهارم قرار دارد. به صورت کلی برای تعیین وقت سفارت هلند، باید درخواست خود را به زبان انگلیسی به ایمیل زیر ارسال کنید:

آدرس ایمیل گرفتن وقت سفارت هلند

پرچم هلند

هزینه ویزای هلند

برای کودکان زیر ۶ سال: رایگان

برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال: ۳۵ یورو

برای بزرگسالان: ۶۰ یورو

مدارک ویزای توریستی هلند

برای دریافت ویزای توریستی هلند لازم است مدارک زیر را در وقت تعیین شده به سفارت هلند ارائه دهید. این مدارک نیازی به تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه ندارند.

۱. اصل پاسپورت با امضا، به همراه پاسپورت‌های قبلی

مدت اعتبار حداقل ۳ ماه از تاریخ ورود، با حداقل ۲ صفحه‌ی خالی

ارائه‌ی گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

بیشتر بخوانید:

۲. عکس پرسنلی با سایز ۳۵ میلی‌متر در ۴۵ میلی‌متر رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

۳. اصل و ترجمه‌ی شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن

۴. کپی ویزاهای اخذ شده‌ی قبلی

۵. رضایتنامه‌ی محضری به عنوان مجوز خروج برای افراد زیر ۱۸ سال و خانم‌های متاهلی که تنها سفر می‌کنند

۶. اسنادی که تفریحی و توریستی بودن سفر را ثابت می‌کنند و بیانگر بازگشت به مبدا پس از اتمام سفر هستند:

- مدارک مربوط به مدت زمان سفر و اقامت در هتل

- اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر

در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه است.

ب) سپرده‌­های بانکی

ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین­‌الملل قابل قبول است.

۷. اصل و ترجمه‌ی سند مالکیت با تائیدیه دادگستری

۸. اصل و ترجمه‌ی مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۹. گواهی و بیمه‌ی سلامت پزشکی

۱۰. پرداخت هزینه‌ی مذکور برای اخذ ویزا

۱۱. تکمیل فرم‌های درخواست ویزا

پرچم هلند

سایر نکات

  • حضور مسافر در سفارت الزامی است.
  • نزدیک‌ترین زمان برای درخواست ویزا ۳ ماه پیش از سفر است.
  • برای هرگونه کسری در مدارک، مجددا می‌بایست درخواست ویزا شود.
  • از همراه داشتن وسایل اضافی خودداری شود.
  • تمامی مدارک مذکور نزد سفارت هلند باقی می‌ماند.
  • کپی مدارک روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

جستجوی تور مسافرتی

دیدگاه