چگونه ویزای پرتغال بگیریم؟

چگونه ویزای پرتغال بگیریم؟

سعیده خلیلی‌صفا
| چهار شنبه, ۱۷ مرداد ۹۷ ساعت ۲۰:۰۰

پرتغال یکی از کشورهای اروپایی عضو پیمان شینگن است که ورود به خاک آن مستلزم دریافت ویزا است. 

جمهوری پرتغال، کشوری اروپایی در همسایگی اسپانیا است که در ناحیه جنوب غربی قاره سبز قرار دارد و عمده شهرت آن در میان ایرانیان به دلیل سابقه این کشور در دریانوردی و کشف سرزمین‌های جدید است. از آنجایی‌که پرتغال در کنار آب و هوایی مدیترانه‌ای دارای جاذبه‌ها و جشنواره‌های متنوع است، سالانه گردشگران بسیاری عموما از طریق تورهای پرتغال به این کشور سفر می‌کنند.

به دلیل آن‌که پرتغال از جمله کشورهای پیمان شینگن است، ورود به آن مستلزم دریافت ویزا پیش از سفر است.

ویزای پرتغال

انواع ویزای توریستی پرتغال

  • ویزای توریستی
  • ویزای تجاری
  • ویزای پزشکی
  • ویزای شرکت در رویدادهای فرهنگی، ورزشی و...
  • ویزای مقام‌های رسمی
  • ویزای تحصیلی/تحقیقاتی
  • ویزای ترانسفر فرودگاهی
  • ویزای کودکان زیر سن قانونی

ویزای پرتغال

مراحل صدور ویزا

متقاضی ابتدا باید متناسب با هدف سفر خود، نوع ویزای درخواستی را مشخص کند. سپس با توجه به نوع ویزا فرم درخواست را به صورت کامل و دقیق تکمیل کرده و یک قطعه عکس را (مطابق با مشخصات اعلام شده) بر روی فرم نصب کند. در مرحله بعد لازم است تا متقاضی طبق چک لیست مدارک مورد نیاز را تهیه و برای تعیین وقت اقدام کند. نکته قابل توجه اینکه برای هر یک از ویزاها ممکن است مدارک دیگری علاوه بر لیست مشترک درخواست شود. 

پس از تهیه مدارک، متقاضی می‌تواند برای تعیین وقت ملاقات اقدام کند. در این رابطه، لازم به توضیح است که سفارت پرتغال از تاریخ اول آگوست ۲۰۱۸ کلیه امور مربوط به صدور ویزا‌ (به غیر از ویزای تحصیلی و اقامت دائم) شامل تحویل مدارک، ثبت اطلاعات بیومتریک و... را به دفتر خدمات ویزا واگذار کرده است. بنابراین، متقاضیان برای تعیین وقت ملاقات باید ایمیلی شامل نام و نام خانوادگی، تاریخ انقضای پاسپورت، ملیت، جنس، تاریخ تولد، شماره تماس، تاریخ سفر، تاریخ مصاحبه و نوع ویزای درخواستی را به پست الکترونیک کارگزار ارسال کنند.

پس از آن نیز متقاضی باید نسبت به پرداخت هزینه ویزا و تکمیل مراحل ثبت‌نام خود در دفتر کارگزار اقدام کند. نکته قابل توجه اینکه تصمیم‌گیری درباره نتیجه درخواست برای صدور ویزا به عهده سفارت پرتغال خواهد بود و متقاضیان می‌توانند از طریق کد رهگیری صادر شده پس از تکمیل مراحل ثبت‌نام وضعیت درخواست خود را پیگیری کنند یا در صورت تمایل از طریق پیامک یا پست الکترونیک مطلع شوند.

ویزای پرتغال

مدارک مشترک برای ویزای شینگن پرتغال

۱) شناسنامه و کارت ملی.

۲) یک قطعه عکس جدید رنگی (تمام رخ و با زمینه سفید).

۳) گذرنامه معتبر به همراه کپی امضا شده توسط صاحب گذرنامه ( اعتبار گذرنامه باید بیشتر از سه ماه از تاریخ پایان روادید باشد).

۴) کپی کلیه روادیدهای دریافت شده قبلی، از سایر کشورها در طول سه سال گذشته ( در پاسپورت جدید و قدیم).

۵) همراه داشتن پاسپورت‌های قبلی که تاریخ اعتبار آنها تمام شده یا به هر دلیل تعویض شده است.

۶) معرفی‌نامه از محل کار (به زبان انگلیسی و یا ترجمه رسمی به زبان انگلیسی)؛

  • اصل و فتوکپی روزنامه رسمی با درج آگهی ثبت شرکت (ترجمه رسمی به زبان انگلیسی).
  • کپی از هر گونه تغییرات شرکت ( ترجمه رسمی به زبان انگلیسی).
  • اصل کارت بازرگانی صادر شده توسط وزارت بازرگانی و فتوکپی از ان.
  • چنانچه هزینه‌های طول اقامت در خارج توسط شرکت شما پرداخت شود باید در نامه قید شود.
  • اثبات بر فعال بودن شرکت.
  • فیش حقوقی (اولین و آخرین ماههای دریافت حقوق مورد نیاز است) و همچنین برگه پرداختی به سازمان تامین اجتماعی (لیست بیمه).
  • نامه بانکی با اظهار مانده موجودی حساب و همچنین ریز صورت حساب بانکی در سه ماه اخیر. (تمکن مالی + لیست گردش سه ماهه)

۷) دعوتنامه‌های امضا شده باید با جزئیات ، نام درخواست دهنده ، علت مسافرت، مدت اقامت و آیا اینکه در طول اقامت شرکت دعوت‌کننده هزینه‌های مربوطه را به عهده خواهد گرفت یا خیر، قید شود. همچنین، کپی از کارت اقامت و یا پاسپورت پرتغالی و همچنین پرینت حساب بانکی دعوت‌کننده نیز باید به همراه مدارک ارائه شود.

۸) در صورتی‌که شما نماینده شرکت دعوت کننده هستید، اصل قرارداد نمایندگی و کپی از آن.

۹) اثبات همکاری‌های گذشته با شرکت دعوت کننده یا سایر همکاری‌های بین المللی مانند: بارنامه ، اثبات پرداختی‌ها (پیش فاکتور، پروفرما-اینویس به عنوان اثبات قابل قبول نیست) و یا هر نوع قراردادهای امضا شده فی مابین.

۱۰) در صورت همراه بودن فرزندان با یکی از والدین اجازه رسمی پدر و مادر ترجمه شده و ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری

۱۱) رزرو هتل و تاییدیه آن.

۱۲) بیمه پزشکی مسافرت معتبر جهت کشورهای عضور شنگن و فتوکپی آن. (حداقل پوشش بیمه مذکور باید مبلغ ۳۰,۰۰۰ یورو یا ۵۰,۰۰۰ دلار آمریکا باشد. پوشش بیمه جهت بازگشت به وطن در موارد نیاز پزشکی و شامل پوشش جهت کمک‌های فوریت پزشکی و معالجه فوری در بیمارستان باشد.)

۱۳) رزرو بلیط برای سفر به پرتغال و برگشت به ایران.

سفارت پرتغال در ایران

  • نشانی:  تهران، دروس، خیابان هدایت، کوچه روزبه، پلاک ۱۶
  • تلفن: ۲۲۵۸۲۷۶۰ (۰۲۱)
  • نمابر: ۲۲۵۵۲۶۶۸ (۰۲۱)
  • پست الکترونیک سفارت برای تعیین وقت ویزای تحصیلی و اقامت: sconsular.teerao@mne.pt
  • پست الکترونیک کارگزار سفارت برای تعیین وقت مصاحبه:  appointmentportugal@vfshelpline.com
  • وب‌سایت کارگزار سفارت:  www.vfsglobal.com
  • تلفن کارگزار ویزا: ۸۲۸۰۲۷۶۵ (۰۲۱)

جستجوی تور مسافرتی

دیدگاه  

    تورهای برگزیده