چگونه ویزای توریستی استرالیا بگیریم؟

چگونه ویزای توریستی استرالیا بگیریم؟

سعیده خلیلی‌صفا
| سه شنبه, ۱۴ آذر ۹۶ ساعت ۲۰:۰۰

استرالیا یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است که به دلیل برخورداری از امکانات رفاهی در کنار جاذبه‌های طبیعی و گردشگری همواره در کانون توجه گردشگران و مهاجران قرار دارد. 

استرالیا به دلیل برخورداری از آب و هوای معتدل در طول سال، جاذبه‌های گردشگری مانند آبشارها، جنگل‌ها، صخره‌های مرجانی و... در کنار اقتصاد غنی و پویا – دومین کشور ثروتمند دنیا پس از سوئیس – همواره از مهم‌ترین مقصدهای گردشگران و مهاجران در سراسر جهان به شمار می‌رود؛ از اینرو، تورهای استرالیا یکی از محبوب‌ترین مقصدها برای گردشگران خارجی محسوب می‌شوند.

اگر شما نیز قصد سفر به استرالیا را دارید، در کجارو می‌توانید بهترین و ارزان‌ترین تورهای استرالیا را در بازه زمانی مورد نظر خود جستجو کرده و تور دلخواهتان را از میان ده‌ها آژانس معتبر مسافرتی انتخاب کنید. البته همانند اغلب کشورهای جهان دریافت ویزا از طریق سفارت این کشور یکی از الزامات سفر است.

طبق اطلاعیه مندرج در وب‌سایت سفارت استرالیا، دولت این کشور پس از دریافت گزارش‌هایی در مورد اینکه چند وکیل مهاجرتی مدعی شدند از طریق رابطی در سفارت استرالیا در تهران به طور غیرقانونی روادید تهیه کرده‌اند، بخش روادید خود را تعطیل کرد.

بر اساس این اطلاعیه، کلیه درخواست‌های قبلی که در تهران به ثبت رسیده‌‌اند، برای انجام سایر مراحل اداری به مراکز صدور ویزای استرالیا در کشورهای خاورمیانه ارجاع شده‌‌اند. همچنین، متقاضیان می‌توانند برای به‌روز‌رسانی اطلاعات خود، ثبت درخواست و... می‌توانند به وب‌سایت  ImmiAccount مراجعه کنند.

ویزای استرالیا

انواع ویزاهای استرالیا

۱)‌ ویزای اقامت دائم از طریق مهارت و تخصص (Skilled Migration)

۲) مهاجرت از طریق تجارت و سرمایه‌گذاری (Business Migration)

۳) مهاجرت همسر (Spouse Migration)

۴) مهاجرت والدین (Parent Migration)

۵) آخرین فرد بازمانده (Last Remain Relative)

۶) ویزای دانشجویی (Student Visa)

۷) ویزاهای موقت شامل انواع ویزاهای توریستی (Visitor Visa)

انواع ویزاهای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا یکی از دشوارترین ویزاها محسوب شده و دارای انواع مختلفی است؛ به عبارت دیگر، هر یک از آن‌‌ها برای هدفی خاص و مدتی محدود صادر می‌شوند. همچنین دارندگان هر یک از این ویزاها اجازه کار، تبدیل ویزا یا اقامت دائم در خاک استرالیا را نخواهند داشت.

ویزای استرالیا

ویزای توریستی (گردشگری)

با استفاده از این ویزا می‌توان به صورت گردشگر به استرالیا سفر کرده و تا مدت ۳، ۶ و ۱۲ ماه در آنجا اقامت داشته باشید. 

ویزای توریستی خانوادگی

چنانچه یکی از خویشاوندانتان ساکن استرالیا است، از این طریق می‌توانید به راحتی برای دریافت ویزای گردشگری اقدام کنید. برای این کار کافی است تا دعوتنامه‌ای از فرد مذکور برای شما ارسال شود؛ همچنین لازم است تا وی مبلغی در حدود ۵,۰۰۰ تا ۱۵,۰۰۰ دلار را به عنوان امانت به دولت استرالیا بپردازد (این وجه پس از بازگشت مسافر عودت داده خواهد شد). 

ویزای توریستی کاری 

ویزای کاری نوعی از ویزای توریستی مخصوص افرادی است که برای شرکت در کنفرانس‌ها، مصاحبه‌های شغلی، جلسه‌‌ها و قراردادهای کاری و... قصد سفر به استرالیا را دارند و مدت اعتبار آن بین ۳، ۶ تا ۱۲ ماه متغیر است. همچنین دارنده این نوع ویزا مجاز به کار در استرالیا نبوده و همانند دو ویزای قبلی فقط تا سه ماه می‌تواند در استرالیا تحصیل کند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی استرالیا

ویزای استرالیا

  • تکمیل فرم درخواست 
  • شناسنامه ایرانی
  • پاسپورت
  • یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید ۴*۶
  • کارت پایان خدمت سربازی یا معافیت از نظام وظیفه برای متقاضیان مرد ۱۸ تا ۵۰ سال
  • مدارك مالی که توانمندی متقاضی را برای گردشگری در استرالیا را نشان دهد مانند گردش مالی حساب بانکی
  • گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن متاضی ، قرارداد کاری در صورت اشتغال ، مجوز کسب ، مدارک تاسیس شرکت و ... در صورت کارفرما بودن متقاضی
  • ارائه مدارک لازم مبنی بر بازگشت به ایران (نامه کارفرما، نامه ثبت نام در مدرسه یا دانشگاه، سند اموال و دارایی‌ها، سند ازدواج، مدرک ثبت نام در کنفرانس و...)
  • پرداخت وجه صدور ویزا؛ این مبلغ در صورت رد درخواست نیز قابل استرداد نیست.

نکته‌ها

ویزای استرالیا

  • اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ درخواست سفر به استرالیا باشد.
  • در صورتی دارای دعوتنامه هستید، دعوتنامه ، مدارک تابعیت و آدرس کامل اقوام یا آشنایان ساکن استرالیا را به مدارک خود ضمیمه کنید.
  • زمان رسیدگی به درخواست ویزای گردشگری استرالیا متغیر است، ولی در صورت کامل بودن پرونده و مدارک معمولا پس از حدود ۳ تا ۵ هفته نتیجه درخواست متقاضی مبنی بر واجد شرایط بودن وی برای دریافت ویزا مشخص خواهد شد.
  • پرداخت هزینه ویزا به صورت اینترنتی نیز امکان‌پذیر است. 
  • کلیه متقاضیان باید پیش از مراجعه حضوری وقت قبلی دریافت کنند.

سفارت استرالیا در ایران

 

موقعیت جغرافیایی بر روی نقشه

  • نشانی: تهران، خیابان خالد اسلامبولی (وزرا)، خیابان بیست و سوم، پلاک ۲
  • کدپستی: ۱۵۱۳۹۳۴۱۱۳
  • صندوق پستی: ۴۳۳۴-۱۵۸۷۵
  • تلفن امور ویزا و مهاجرت: ۸۸۷۲۴۴۵۶-۰۲۱ (زمان پاسخگویی روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ۸:۳۰ صبح تا ۱۲ ظهر)
  • نمابر: ۸۸۷۱۴۱۲۱-۰۲۱
  • پست الکترونیک: immigration.tehran@dfat.gov.au
  • وبسایت: www.iran.embassy.gov.au

در حال حاضر، کلیه مراحل صدور ویزا در سفارت استرالیا به صورت آنلاین انجام می‌شود و نیازی به مراجعه حضوری ندارد.

دیدگاه  

    تورهای برگزیده

    5,580,000 تومان

    هوایی

    6 روز و 5 شب

    6,300,000 تومان + 159 دلار

    هوایی

    8 روز و 7 شب

    تبلیغات