چگونه ویزای مالزی بگیریم؟

چگونه ویزای مالزی بگیریم؟

سعیده خلیلی‌صفا
| چهار شنبه, ۲۲ آذر ۹۶ ساعت ۲۰:۰۰

مالزی یکی از کشورهای جنوب شرقی آسیا است که به دلیل برخورداری از جاذبه‌های متنوع از مهم‌ترین و محبوب‌ترین مقصدهای گردشگری در جهان محسوب می‌شود.

مالزی یکی از توسعه یافته‌ترین کشورهای آسیای جنوب شرقی از نظر اقتصادی محسوب می‌شود؛ از طرفی، جاهای دیدنی مالزی مانند مراکز خرید، پارک آبی و... این کشور را به یکی از مقصدهای پرگردشگر در سطح جهان تبدیل کرده‌اند. محبوبیت مالزی به حدی است که تورهای مالزی حتی در میان شهروندان ایرانی نیز از جذابیت خاصی برخوردار است.

اگر شما نیز قصد سفر به « آسيای واقعی» (Truly Asia) را دارید، در کجارو می‌توانید بهترین و ارزان‌ترین تور مالزی را در بازه زمانی مورد نظر خود جستجو کرده و تور دلخواهتان را از میان ده‌ها آژانس معتبر مسافرتی انتخاب کنید.

البته این کشور نیز همانند بیشتر کشورهای جهان قوانین خاصی برای ورود اتباع بیگانه و صدور ویزا برای آن‌ها دارد.

ویزای مالزیشرح خدمات
انواع ویزاتوریستی، اجتماعی، تحصیلی، کاری، ترانزیت و اقامت دائم
مراحل صدور ویزاویزای توریستی مالزی از نوع فرودگاهی است؛ سایر ویزاها از طریق سفارت مالزی صادر می‌شوند. 
وقت سفارتندارد
مصاحبه و انگشت‌نگاریندارد
مدارک لازم برای صدور ویزای توریستیگذرنامه و بلیط هواپیما
مدت زمان لازم برای صدور ویزادر بدو ورود
سفارت/ کنسولگریدارد

انواع ویزاهای مالزی

۱. ویزای توریستی: این نوع ویزا برای اتباع ایرانی در فرودگاه مالزی صادر می شود و اعتبار ۱۴ روزه دارد.

۲. ویزای اجتماعی: این نوع ویزا با دعوت شخص یا شرکتی در مالزی یا اقوام نزدیک قابل دریافت است و اعتباری دو تا ۶ ماهه دارد .

۳. ویزا تحصیلی: اعتبار این ویزا یک سال است، ولی تمدید آن تا پایان دوره تحصیل در مالزی امکان‌پذیر است؛ البته امکان کار با این ویزا برای دانشجویان وجود ندارد.

۴. ویزا کاری: این ویزا به دو صورت قابل دریافت است:

  • تاسیس شرکت در مالزی
  • کار در شرکتی در مالزی که ضمانت متقاضی ویزا را برعهده می‌گیرد.

این ویزا به صورت یک یا دو ساله صادر می‌شود و امکان کار و تحصیل و خرید و فروش را در اختیار دارنده ویزا قرار می‌دهد؛ همچنین، با این ویزا به تعداد نامحدودی امکان ورود و خروج به مالزی فراهم است.

۵. اقامت: در این نوع ویزا فرد حتما باید چهل هزار دلار در یکی از بخش‌های اقتصادی مالزی (خانه یا بورس یا بانک) سرمایه‌گذاری کند. اعتبار این ویزا پنج سال است و تمام امکاناتی که یک شهروند مالزییایی دارد به متقاضی اعطا می‌شود؛ همچنین، امکان دریافت ویزا برای اعضای خانواده متقاضی نیز وجود دارد.

۶. ویزای ترانزیت: این ویزا برای افرادی است که قصد ورود به مالزی را ندارند و فقط از طریق فرودگاه مالزی می‌خواهند به سفر خود ادامه دهند.

ویزای مالزی

شرايط لازم برای صدور ويزا توریستی مالزی

ویزای توریستی برای کسانی است که قصد دارند برای تفریح به مالزی سفر کنند. اعتبار این ویزا برای شهروندان ایرانی سه ماه بود، ولی از ابتدای اکتبر سال ۲۰۱۳ میلادی، مدت اعتبار ویزای توریستی مالزی برای اتباع ایرانی به دو هفته تغییر یافته است. همچنین، برای دریافت ویزای توریستی مالزی نیازی به مراجعه حضوری به سفارت وجود نداشته و به هنگام ورود به فرودگاه مالزی، مهری در پاسپورتشان درج می‌شود که به منزله اجازه ورود به مالزی است.

ویزای مالزی

مدارک لازم برای ویزای توریستی مالزی

هزینه ویزای توریستی مالزی

ویزای توریستی مالزی رایگان است و نیازی به پرداخت هزینه ندارد.

ویزای مالزی

سفارت مالزی در ایران

  • نشانی: تهران، شهرک غرب، بلوار ایوانک، خیابان زرافشان شمالی، کوچه دوم، پلاک ۲۵
  • صندوق پستی: ۸۶۸
  • تلفن: ۸۸۰۷۲۴۴۴ و ۸۸۰۷۸۶۰۶ (۰۲۱)
  • نمابر: ۸۸۰۷۸۷۱۶
  • پست الکترونیک: mwtehran@kln.gov.my
  • ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۶ بعدازظهر (بخش کنسولی: ۹ صبح تا ۱۲ ظهر)

دیدگاه  

    تورهای برگزیده

    5,580,000 تومان

    هوایی

    6 روز و 5 شب

    6,300,000 تومان + 159 دلار

    هوایی

    8 روز و 7 شب

    تبلیغات