چگونه ویزای توریستی هند بگیریم؟

چگونه ویزای توریستی هند بگیریم؟

سعیده خلیلی‌صفا
| یکشنبه, ۱۷ تیر ۹۷ ساعت ۱۱:۰۰

کلیه ویزاهای کشور هند به دو صورت آنلاین یا با مراجعه به کارگزار سفارت هند در سه شهر تهران، اصفهان و مشهد صادر می‌شوند.

به جرات می‌توان هند را سرزمین شگفتی‌ها و تضادها نامید، زیرا این کشور مجموعه‌ای از شگفتی‌های طبیعی و ساخت دست بشر، دنیای رنگارنگی از طعم‌ها و عطرهای متفاوت، صومعه‌های رازآلود، معبدهای شگفت‌انگیز، شهرهای شلوغ و پر همهمه، امپراطوری‌های گمشده، کاخ‌های مجلل، بازارهای شلوغ، پارک‌های ملی بکر، بناهای تاریخی حیرت‌انگیز و هزاران جاذبه‌ی دیگر را در دل خود جای داده است که نظیر آن را در هیچ نقطه‌ای از دنیا نمی‌توان پیدا کرد.

این ویژگی‌ها باعث شده‌اند تا عده بسیاری با تور هند برای بازدید از دیدنی‌های هند یا انجام امور تجاری و... به این کشور سفر کنند. البته سفر به هند نیازمند تهیه ویزا از طریق سفارت هند در تهران است.

ویزای هند

انواع ویزای هند

کلیه افرادی که قصد سفر به هند را دارند، باید با توجه به هدف سفر برای دریافت یکی از ویزاهای زیر اقدام کنند؛

  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی (ویژه مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد)
  • ویزای تجاری
  • ویزای تحقیقاتی (تحصیل در مقطع دکتری)
  • ویزای شرکت در کنفرانس، سمینار و...
  • ویزای پزشکی و همراه بیمار
  • ویزای کار
  • ویزای ورزشی/ ویزای ویژه افرادی با شهروندان هندی ازدواج کرده‌اند

ویزای هند

مراحل صدور ویزا

کلیه ویزاهای هند به دو صورت حضوری و آنلاین صادر می‌شوند. متقاضیانی که قصد دریافت ویزا به صورت آنلاین را دارند باید با مراجعه به وب‌سایت ویزای آنلاین هند مراحل ثبت‌نام و ارائه درخواست را انجام دهند. البته برای این گروه از ثبت‌نام کنندگان نیز ضروت دارد تا نسخه چاپی مدارک را پس از ثبت‌نام آنلاین به کارگزار سفارت ارائه کنند. در صورتی‌که امکان ثبت‌نام آنلاین وجود نداشته باشد، متقاضیان می‌توانند با مراجعه حضوری به دفتر کارگزار سفارت هند مراحل ثبت‌نام و دریافت ویزا را طی کنند.

نکته قابل توجه اینکه مصاحبه برای ویزاهای تحصیلی و تحقیقاتی بدون استثنا انجام می‌شود. به این ترتیب که متقاضی یک روز پس از تحویل مدارک به کارگزار، توسط سفارت برای انجام مصاحبه به محل سفارت فراخوانده می‌شود؛ ولی در مورد سایر ویزاها انجام مصاحبه بستگی به نظر سفارت دارد.

مدارک مشترک برای صدور کلیه ویزا

  • کپی تقاضای روادید پس از بارگذاری در وب‌سایت ویزای آنلاین هند 
  • اصل و کپی گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه تا یکسال)؛ ارائه کپی از تمام صفحه‌‌هایی که دارای ویزا یا مهر ورود هستند، الزامی است.
  • دو قطعه عکس جدید سایز ۵*۵ (قطع پاسپورتی)
  • اصل و کپی شناسنامه (تمامی صفحه‌ها) به همراه ترجمه انگلیسی

مدارک لازم برای ویزای توریستی

ویزای یکبار ورود توریستی هند دارای ۶ ماه اعتبار است. امکان صدور ویزای چندبار ورود توریستی با توجه به برنامه سفر امکان‌پذیر است.

ویزای هند

  • کپی بلیط برگشت 

مدارک لازم برای ویزای تجاری

ویزای یک و دوبار ورود تجاری از سه تا ۶ ماه و ویزای چندبار از ۶ تا یک سال دارای اعتبار است.

ویزای هند

  • فرم روادید تجاری
  • دعوت‌نامه از شرکت یا سازمان مستقر در هند (دارای شماره ثبت شرکت و به زبان انگلیسی) که متقاضی را برای سفر تجاری دعوت کرده است.
  • نامه پشتیبانی از یک شرکت یا سازمان که بیانگر استخدام متقاضی در آن سازمان و تائید سفر تجاری متقاضی باشد. ( این نامه نیز باید به زبان انگلیسی و دارای شماره ثبت شرکت باشد.)
  • مدرک دال بر استطاعت مالی شرکت مانند گردش حساب بانکی سه ماه گذشته به همراه نامه تمکن مالی از بانک (به زبان انگلیسی).

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی (کارشناسی و کارشناسی ارشد)

  • مدرک معتبر پذیرش به شکل یک گواهی واجد همه شرایط از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی معتبر
  • گواهی سلامت عدم منع ورود از وزارت بهداشت هند در صورت پذیرش در رشته‌های پزشکی یا پیراپزشکی (این گواهی را می‌توان از دانشکده یا موسسه صادرکننده پذیرش تهیه کرد.)
  • اسناد مکفی حاکی از پشتیبانی مالی (تعهدنامه پشتیبان مالی جدید)
  • اسناد مکفی حاکی از پشتیانی مالی (گردش حساب بانکی سه ماهه گذشته به انگلیسی برای پشتیبان مالی به همراه فیش حقوقی/حکم بازنشستگی/جواز کسب به انگلیسی)
  • رسید خرید ۲۰۰۰ دلار به انگلیسی
  • مدارک آموزشی ترجمه شده به زبان انگلیسی

ویزای هند

مدارک لازم برای ویزای تحقیقاتی (تحصیل در مقطع دکتری / `R’ Visa)

  • مدرک معتبر پذیرش از یک دانشگاه یا موسسه أموزشی معتبر (صادر شده در هند)
  • نامه همکاری
  • تقاضای مجوز پژوهش
  • خلاصه پروپوزال
  • سوابق تحصیلی دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد
  • برنامه درسی
  • نامه موافقت استاد راهنما
  • اسناد مکفی حاکی از پشتیبانی مالی
  • رسید صرافی برای خرید ۲۰۰۰ دلار آمریکا

مدارک لازم برای ویزای ورزشی و ازدواج با شهروند هندی ('X' Visa)

ویزای هند

  • سند ازدواج با شهروندان هندی برای تائید وجود نسبت خانوادگی
  • کپی گذرنامه شهروندان هندی برای تائید هویت
  • کپی سند تمدید اقامت (اگر اقامت در هند تمدید شده است)
  • مجوز از وزارت ورزش و جوانان، وزارت امور خارجه و وزارت کشور برای روادید ورزشی

مدارک لازم برای ویزای کار ('E' Visa)

ویزای هند

  • اصل قرارداد کاری/حکم استخدام/اشتغال به کار اتباع خارجی صادره از جانب شرکت یا سازمان استخدام کننده
  • شرکت یا سازمان استخدام کننده باید در هند به ثبت رسیده باشد و کپی سند آن به همراه مدارک درخواست ویزا ارائه شود.
  • نامه تعیین میزان حقوق مستخدم در هند
  • شرکت یا سازمان استخدام کننده باید با ارائه یک سند عدم دسترسی به اتباع هندی دارای صلاحیت برای این پست را تائید کند.
  • مستخدم باید سند اشتغال به کار، یا قرارداد کاری خود را با سازمان یا شرکت مورد نظر در هند ارائه کند.
  • مستخدم باید سند معتبر صلاحیت‌‌های علمی و مهارت فنی خود را ارائه دهد.

مدارک لازم برای ویزای پزشکی و همراه بیمار

ویزای هند

  • نامه تمکن مالی
  • نامه ارجاع یا نظر اولیه پزشک از بیمارستان ایرانی که در آن نیاز به درمانی تخصصی پزشکی در خارج از ایران را پیشنهاد دهد.
  • نامه از بیمارستانی در هند، حاکی از تعیین تاریخ و هزینه درمان یا پذیرش درمان فرد بیمار

مدارک لازم برای شرکت در کنفرانس، سمینار و...

ویزای هند

تاریخ اعتبار این ویزا با توجه به مدت کنفرانس و نیز سفر تعیین می‌شود.

  • دعوت‌نامه از برگزارکنندگان همایش در هند (به انگلیسی)
  • معرفی‌نامه از سازمان ایرانی (به انگلیسی)
  • کپی بلیط رفت و برگشت هوایی
  • نامه از وزارت کشور و وزارت خارجه هند (در صورتی که برگزارکننده کنفرانس غیردولتی باشد.)

علاوه بر مدارک فوق، حق درخواست مدارک دیگر برای سفارت هند برای هر یک از ویزاهای فوق محفوظ است.

هزینه صدور ویزا

ویزای هند

برای اطلاع از هزینه انواع ویزاها به وب‌سایت سفارت هند مراجعه کنید. نکته قابل توجه اینکه هزینه‌‌های پرداخت شده برای بررسی درخواست و خدمات انجام شده بوده و غیرقابل استرداد است.

مدت زمان صدور ویزا

ویزای هند

مدت زمان لازم برای صدور ویزای تجاری سه روز کاری، ویزای توریستی چهار روز کاری و سایر ویزاها هفت روز کاری است. البته این مدت زمان مشروط به کامل بودن مدارک ارائه شده است.

سفارت هند در ایران

ویزای هند

نشانی: تهران، خیابان شهید دکتر بهشتی، خیابان میرعماد (نبش کوچه نهم)، پلاک ۲۲

تلفن عمومی: ۵-۸۸۷۵۵۱۰۳ (۰۲۱)

تلفن بخش ویزا: ۸۸۷۵۵۱۰۲

نمابر: ۸۸۷۵۵۹۷۳

وب‌سایت: www.indianembassy-tehran.ir

پست الکترونیک عمومی: hoc.tehran@mea.gov.in

پست الکترونیک بخش کنسولی: cons.tehran@mea.gov.in

ساعت‌های کاری سفارت: یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر

وب‌سایت کارگزار سفارت:  www.indiavisairan.com (کلیه اطلاعات مربوط به دفاتر کارگزار ویزای سفارت هند در شهرهای تهران، مشهد و اصفهان شامل نشانی، شماره‌های تماس، پست الکترونیک، ساعت‌های کاری برای ثبت‌‌نام و تحویل مدارک در این وب‌سایت درج شده است.)

 

جستجوی تور مسافرتی

دیدگاه  

    تورهای برگزیده