چگونه ویزای توریستی برزیل بگیریم؟

چگونه ویزای توریستی برزیل بگیریم؟

عماد جعفری
| چهار شنبه, ۱۹ اردیبهشت ۹۷ ساعت ۲۰:۰۰

ویزای توریستی یا روادید گردشگری برزیل، در حال حاضر با ثبت‌نام اینترنتی در وب‌سایت سفارت برزیل در تهران و با اعتبار سه ماهه صادر می‌شود.

برزیل به دلیل فستیوال‌های رنگارنگ، فوتبال، قهوه، جنگل آمازون و... یکی از جذاب‌ترین مقصدهای گردشگری در آمریکای جنوبی است و گردشگران بسیاری با تورهای برزیل به این مقصد جذاب سفر می‌کنند.

برزیل بزرگ‌ترین کشور آمریکای جنوبی و پنجمین کشور بزرگ دنیا از لحاظ وسعت پس از کشورهای روسیه، کانادا، چین و آمریکا است. برزیل علاوه بر پشرفت در حوزه صنعت و فناوری اطلاعات به دلیل فوتبال، قهوه و رنگ در سطح جهان از شهرت بالایی برخوردار است و طی سال‌های گذشته به یکی از مراکز محبوب گردشگری تبدیل شده است.

طبق قانون مهاجرتی جدید شماره ۱۳.۴۴۵ مورخه ۳۰ آبان ماه ۱۳۹۶ و تصویب‌نامه ماره ۹.۱۹۹ از این پس ویزای توریستی و ترانزیت صادر نخواهد شد و برای اتباع خارجی علاقه‌مند به سفر کوتاه مدت به برزیل (حداکثر ۹۰ روز)، برای مقاصد گردشگری، تجارت، ترانزیت، فرهنگی و ورزشی ، شرکت در همایش‌ها، نشست‌ها و نمایشگاه‌های تجاری، فعالیت‌های داوطلبانه ، پژوهش، تبدیل ویزای تحصیل، درمان، پوشش خبری و مطبوعاتی، فعالیت‌های مشاوره‌ای، بازرسی و ذیحسابی روادید سفر صادر خواهد شد.

ویزای برزیل

نحوه درخواست ویزای برزیل

۱) برای درخواست ویزای سفر به برزیل متقاضی ابتدا باید پرسش‌نامه را تکمیل کند. (لینک دسترسی)

۲) درخواست ویزا تنها در شرایطی پذیرفته خواهد شد که کلیه مدارک مورد نیاز اسکن و از طریق پرسشنامه در تارنما بارگذاری و ثبت شده باشد.

  • تمامی مدارک ارائه شده به سفارت باید به یکی از زبان‌های انگلیسی، پرتغالی و یا اسپانیائی ترجمه رسمی شده باشد.
  • تمامی صفحات پرسشنامه باید تکمیل، پرینت و توسط متقاضی امضاء شود.

۳) پس از تکمیل و ارسال آنلاین پرسشنامه نسخه پرینت شده صفحه اول و نیز اصل مدارک اسکن شده در پرسشنامه باید توسط متقاضی ارائه شود.

  • در مراحل اخذ ویزا برزیل مصاحبه‌ای با مسافر انجام نمی‌شود، لذا وکیل و یا نماینده (آژانس‌های مسافرتی) شخص مسافر نیز می‌تواند با در دست داشتن مدارک زیر به سفارت مراجعه کند.

مدارک لازم برای اخذ ویزای برزیل

ویزای برزیل

جهت اخذ ویزای گردشگری مدارک زیر باید اسکن و از طریق پرسش‌نامه در تارنما بارگذاری و ثبت شده باشد:

  • اصل گذرنامه امضاء شده با حداقل شش ماه اعتبار
  • گذرنامه های پیشین
  • یک قطعه عکس رنگی جدید ۴*۳
  • گواهی فعالیت در ایران (اشتغال به کار به همراه لیست بیمه از محل کار، اشتغال به تحصیل و یا پروانه کسب).
  • رزرو بلیط هواپیما رفت و برگشت از برزیل (برای حداقل بیست روز بعد از تاریخ درخواست ویزا).
  • رزرو هتل یا دعوتنامه دارای آدرس، تلفن تماس و امضاء تائید شده محضری میزبان در برزیل.
  • مدارک و گواهی تمکن مالی (از قبیل صورت حساب بانکی متقاضی ، سند مالکیت و سایر مدارک مالی).
  • شناسنامه.
  • افراد زیر هجده سال که بدون والدین و یا با یکی از آنها سفر می کنند باید اجازه محضری از والدین را ارائه دهند.

جهت اخذ ویزای تجاری مدارک ذیل باید اسکن و از طریق پرسشنامه مربوطه در تارنما بارگذاری و ثبت شده باشد:

  • اصل گذرنامه امضاء شده با حداقل شش ماه اعتبار.
  • گذرنامه‌های پیشین-
  • یک قطعه عکس رنگی جدید ۴*۳
  • دعوتنامه از سوی شرکت و یا موسسه ای که متقاضی در طول اقامت خود در برزیل ملاقات خواهد کرد.
  • گواهی تمکن مالی از قبیل صورت حساب بانکی متقاضی و یا اقرارنامه محل کار مبنی بر حمایت مالی و تقبل هزینه های متقاضی در طول سفر توسط کارفرما.
  • معرفی‌نامه محل کار به همراه لیست بیمه از محل کار با ذکر سمت و هدف از مسافرت به برزیل
  • رزرو بلیط هواپیما رفت و برگشت از برزیل (برای حداقل 20 روز بعد از تاریخ درخواست روادید)
  • رزرو هتل در برزیل

ویزای برزیل

جهت اخذ روادید ترانزیت مدارک زیر باید اسکن و از طریق پرسشنامه در تارنما بارگذاری و ثبت شده باشد:

  • اصل گذرنامه امضاء شده با حداقل 6 ماه اعتبار.
  • گذرنامه‌های پیشین.
  • یک قطعه عکس رنگی جدید ۴*۳
  • گواهی فعالیت در ایران (اشتغال به کار به همراه لیست بیمه از محل کار، اشتغال به تحصیل و یا پروانه کسب).
  • رزرو بلیط هوایی رفت به برزیل.
  • بلیط هواپیما به مقصد نهایی.
  • روادید معتبر کشور مقصد.
  • مدارک و گواهی تمکن مالی (از قبیل صورت حساب بانکی متقاضی ، سند مالکیت و سایر مدارک مالی).
  • افراد زیر هجده سال که بدون والدین و یا با یکی از آنها سفر می‌کنند باید اجازه محضری از والدین را ارائه دهند.

نکته: مسافرانی که از طریق خاک برزیل قصد ادامه مسیر به مقصد نهایی خود دارند، در صورتی که از سالن ترانزیت بین المللی فرودگاه خارج نشوند، نیازمند اخذ روادید ترانزیت نیستند. شایان ذکر است در صورت استفاده از دو شرکت هواپیمایی ممکن است مسافران جهت تعویض پرواز نیازمند خروج از سالن ترانزیت فرودگاه باشند.

هزینه صدور ویزای برزیل

بهای خدمات کنسولی سفارت برزیل در تهران از تاریخ اول سپتامبر ۲۰۱۶ (برابر با یازدهم شهریور ۱۳۹۵) به دلار آمریکا دریافت می‌شود. وجوه مذکور به صورت نقد و دقیقاً معادل هزینه خدمات مورد نیاز دریافت می‌شود. برای اطلاع از هزینه خدمات کنسولی سفارت برزیل به این لینک مراجعه کنید.

مدت زمان لازم برای صدور ویزای برزیل

پروسه دریافت ویزا در سفارت برزیل حداقل هفت روز به طول می‌انجامد و این امکان وجود دارد که این مدت زمان بیشتر به طول بکشد.

سفارت برزیل در ایران

ویزای برزیل

نشانی: تهران، زعفرانیه، خیابان بهار، نبش خیابان یکتا، پلاک ۲

تلفن: ۲۲۷۵۳۱۰۸ (۰۲۱)

پست الکترونیک: consular.teera@itamaraty.gov.br

وب‌سایت:  www.teera.itamaraty.gov.br

ساعت کاری: همه روزه به جز جمعه‌‌ها و شنبه‌ها از ساعت ۹:۰۰ تا ۱۷:۰۰ (متقاضیان می‌توانند جهت اخذ ویزا، بدون نیاز به تعیین وقت قبلی و با همراه داشتن مدارک لازم، از ساعت ۹ صبح تا ۱۳ روزهای یکشنبه تا چهارشنبه به بخش کنسولی مراجعه و درخواست خود را تسلیم کنند.)

 

جستجوی تور مسافرتی

دیدگاه  

    تورهای برگزیده