کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

گردشگران خارجی مسجد گوهرشاد را در گوگل چگونه توصیف می‌کنند؟

پنج‌شنبه 6 دی 1403 - 19:03
مطالعه 2 دقیقه
مسجد گوهرشاد. عکس از گودرز معمار
تعدادی از گردشگران بین‌المللی که از مسجد جامع گوهرشاد در مشهد بازدید کرده‌اند، نظر و تجربه‌های خود را با کاربران گوگل به اشتراک گذاشته‌اند.
تبلیغات

مسجد جامع گوهرشاد یکی از شاهکارهای معماری اسلامی در ایران است که در مشهد و در جوار حرم امام هشتم شیعیان قرار دارد. این مسجد در سال ۸۲۱ هجری قمری به دستور «گوهرشاد بیگم»، همسر شاهرخ تیموری، ساخته شد و به‌دلیل زیبایی و عظمت خود، از مهم‌ترین آثار تاریخی و مذهبی ایران محسوب می‌شود. معماری این بنا ترکیبی از سبک تیموری با تزیینات تماشایی کاشی‌کاری، خطاطی‌های نفیس و طرح‌های هندسی است. گنبد باشکوه، مناره‌های زیبا، ایوان مقصوره و محراب‌های هنرمندانه از جمله ویژگی‌های برجسته این مسجد هستند. مسجد گوهرشاد به‌عنوان مرکز فعالیت‌های مذهبی، فرهنگی و اجتماعی شناخته می‌شود و میزبان مراسم عبادی و مناسبت‌های مهم است. این بنا، نه‌تنها نمادی از هنر ایرانی و اسلامی، بلکه یادگاری از شکوه دوره تیموریان است که همچنان در طول قرن‌ها الهام‌بخش هنرمندان و معماران بوده است. تعدادی از گردشگران خارجی که از مسجد گوهرشاد بازدید کرده‌اند، نظر و تجربه‌های خود را با کاربران گوگل به اشتراک گذاشته‌اند.

کپی لینک

۱. چارلی (Charlie) از پاکستان

  • امتیاز: ۵ از ۵
زیباترین و آراسته‌ترین مسجد، داخل حرم امام رضا است. شما می‌توانید زائرانی را ببینید که همیشه در اینجا نماز می‌خوانند. برای بازدید از این مسجد لازم نیست مذهبی باشید یا بخواهید نماز بخوانید. این یک شاهکار معماری است و تاریخچه بزرگی در پشت خود دارد. فقط بازدید کنید و اجازه دهید روح شما با معماری و محیط آرام اینجا، به‌ویژه در طول شب پرواز کند.
کپی لینک

۲. سید آون (Syed Aoun) از ایالات‌متحده

  • امتیاز: ۵ از ۵
یک مسجد زیبا در داخل حرم است. تمام نمازهای وقت و سایر اعمال مذهبی به موقع انجام می‌شود. یک صحن بزرگ برای نشستن زائران وجود دارد. معماری مسجد فوق‌العاده است.
کپی لینک

۳. شهلا بخاری (Shehla Bokhari) از پاکستان

  • امتیاز: ۵ از ۵
این زیباترین مسجدی است که در عمرم دیده‌ام. من دوست داشتم اینجا باشم و آرزو دارم بارها و بارها از آن بازدید کنم.
کپی لینک

۴. رضا عباس از هند

  • امتیاز: ۵ از ۵
مسجدی زیبا که باید از آن بازدید کرد.
کپی لینک

۵. زید الثاریب از عراق

  • امتیاز: ۵ از ۵
این صحن که قدمت ساخت آن به دوره تیموریان (سال ۸۲۱ هجری قمری) می‌رسد، در جنوب حرم امام رضا الطاهر علیه السلام قرار دارد. بین پناهگاه شیخ البهائی، راهرو امام خمینی، بارگاه مطهر و راهرو دارالسعاده است و از ضلع جنوبی به شبستان مسجد گوهرشاد باز می‌شود. صحن مسجد دارای چهار ایوان است؛ ایوان جنوبی (ایوان مقصوره)، ایوان شمالی (خانه حاکمیت)، ایوان شرقی (ایوان اعتکاف) و ایوان غربی (شیخ بهایی).

بازخورد شما درباره دیدگاه گردشگران خارجی چیست؟ اگر تاکنون از مسجد جامع گوهرشاد دیدن کرده‌اید، نظر و تجربههای خود را با ما و سایر همراهان کجاروبه اشتراک بگذارید.

منبع عکس کاور: وب‌سایت ویکی‌مدیا | عکاس: گودرز معمار

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات