کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

گردشگران خارجی خانه زینت الملوک را در گوگل چگونه توصیف می‌کنند؟

دوشنبه 26 آذر 1403 - 19:03
مطالعه 3 دقیقه
خانه زینت الملوک. عکاس: FAEZE
تعدادی از گردشگران بین‌المللی که از خانه زینت‌الملوک بازدید کرده‌اند، نظر و تجربه‌های خود را با کاربران کجارو به اشتراک گذاشته‌اند.
تبلیغات

باغ زینت‌الملوک یکی از جاذبه‌های تاریخی شهر شیراز است که قدمتی از دوران قاجار دارد. این باغ که به نام صاحب آن، «زینت‌الملوک قوامی»، یکی از زنان برجسته خاندان قوام شهرت دارد، جلوه‌ای کم‌نظیر از هنر معماری و باغ‌آرایی ایران را به نمایش می‌گذارد. عمارت اصلی این باغ که در قلب آن قرار گرفته است، با آینه‌کاری‌های چشم‌نواز، گچ‌بری‌های نفیس و نقاشی‌های سقفی بی‌نظیر، داستانی از شکوه معماری ایرانی را روایت می‌کند. حوض بزرگ و درختان پرتقال و نارنج در محوطه باغ، فضایی دل‌انگیز و آرامش‌بخش به وجود می‌آورد که گردشگران را مجذوب خود می‌سازد. یکی از ویژگی‌های متمایز خانه زینت‌الملوک، ارتباط آن با خانه قوام از طریق یک راهروی زیرزمینی است که به آن جلوه‌ای رازآلود بخشیده است. تعدادی از گردشگران بین‌المللی که از خانه زینت‌الملوک بازدید کرده‌اند، نظر و تجربه‌های خود را با کاربران گوگل در میان گذاشته‌اند.

کپی لینک

۱. الکساندرو لوئن (Alexandru Ioan) از رومانی

  • امتیاز: ۵ از ۵
کپی لینک

۲. نیکولای ودلر آموندسن (Nikolai Vedeler Amundsen) از روسیه

  • امتیاز: ۵ از ۵
من از اینجا چند سال پیش بازدید کرده‌ام. خانه‌ای زیبا که جنب خانه قوام قرار دارد. ورودیه در اردیبهشت ۱۳۹۱، مبلغ ۵۰۰,۰۰۰ ریال بود.
کپی لینک

۳. امین اولوغرغرلی (Emin Ulugergerli) از ترکیه

  • امتیاز: ۵ از ۵
موزه‌ای که تنوع لباس در دوره‌های مختلف را بازنمایی می‌کند. دیوارهای آینه‌ای ارزش دیدن دارند. همچنین ممکن است مجموعه‌ای از آلات موسیقی و سنگ‌های قیمتی را مشاهده کنید.
کپی لینک

۴. تیفون نصوح‌بی‌اوغلو (Huang John) از ترکیه

  • امتیاز: ۵ از ۵
خانه زینت الملک! این عمارت واقعا زیبا است! همان طور که از نامش پیدا است، متعلق به شخصی به نام زینت الملک بوده. دختر حبیب‌الله قوام (قوام چهارم)؛ زنی بخشنده بود که همیشه به فقرا کمک می‌کرد و درب خانه‌اش همیشه به روی مردم باز بود. ازاین‌رو، خیلی زود در شهر به‌دلیل فعالیت‌های خیرخواهانه‌اش شهرت زیادی پیدا کرد. در زمان خود یکی از زیباترین خانه‌های شهر بود. در ورودی خانه، کاشی‌کاری زیبای شیر و خورشید را می‌بینید که نشانه‌ای معروف در ایران است. خانه زینت الملک بیش از ۲۰ اتاق دارد که با نقاشی‌های زیبا، گچ‌بری‌های مختلف و آینه‌کاری‌های غنی تزیین شده‌اند. هر اتاق دکوراسیون متفاوتی دارد. علاوه بر طراحی‌های زیبا و چشم‌نواز هر اتاق، سقف‌های چوبی نیز ممکن است توجه شما را به خود جلب کند. زیباترین نقاشی‌های پرندگان و حیوانات و همچنین گل‌های رنگارنگ را دارد. در ضلع غربی خانه می‌توانید اتاقی را ببینید که با آینه تزیین شده است. در حال حاضر، از زیرزمین آن به‌عنوان موزه ایرانی نیز استفاده می‌شود. از آن به‌عنوان گالری برای نمایش چهره‌هایی از شیراز و استان فارس از دوران پیش از اسلام تا امروز استفاده کرده‌اند. دوره‌ها و مردم با مجسمه‌های مومی به تصویر کشیده شده‌اند.
کپی لینک

۵. بنوا بنتوت (Benoit Bennetot) از فرانسه

  • امتیاز: ۴ از ۵
معماری این مکان بسیار جالب به نظر می‌رسد و به‌خوبی حفظ و بازسازی شده است. زیرزمین، زندگی بزرگان شیراز را بازنمایی می‌کند. فکر نمی‌کنم یکی دو زن بیشتر آنجا دیده باشم! جالب است؛ اما به سرعت خسته‌کننده می‌شود؛ به‌خصوص از آنجایی که توضیحات (به زبان انگلیسی) اغلب مختصرند. با این حال، ارزش بازدید را دارد.

بازخورد شما درباره دیدگاه گردشگران خارجی چیست؟ اگر تاکنون از خانه زینت‌الملوک دیدن کرده‌اید، نظر و تجربههای خود را با ما و سایر همراهان کجاروبه اشتراک بگذارید.

منبع عکس کاور: وب‌سایت ویکی‌مدیا | عکاس: FAEZE

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات