گردشگران خارجی ایران مال را در گوگل چگونه توصیف می‌کنند؟

پوریا  محمدی پیوند
پوریا محمدی پیوند سه شنبه، ۱۵ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۹:۰۳
گردشگران خارجی ایران مال را در گوگل چگونه توصیف می‌کنند؟

شماری از گردشگران خارجی پس از بازدید از ایران مال، نظر و تجربه‌های خود را درباره بزرگ‌ترین مرکز خرید ایران در گوگل‌مپ نوشته‌اند.

ایران‌مال یا بازار بزرگ ایران، یکی از بزرگ‌ترین مراکز خرید جهان است که در غرب تهران و مجاورت دریاچه چیتگر واقع شده است. مجموعه تجاری، اداری، تفریحی، فرهنگی و ورزشی ایران‌مال، شامل بخش‌های مختلف و متنوعی است که شامل هتل، پردیس سینمایی، هایپرمارکت، پیست یخ، تالار پذیرایی، هلیوم‌ پارک و... است. ایران مال در سال ۱۳۹۷ افتتاح شد و از آن سال تاکنون، میزبان بازدیدکنندگان و گردشگران بسیاری است و یکی از برترین مراکز خرید کالا و سوغات محسوب می‌شود. برخی از گردشگران خارجی که از ایران‌مال بازدید کرده‌اند، نظر و تجربه‌های خود را با کاربران گوگل به اشتراک گذاشته‌اند.

۱. ابرو کارالار (Ebru Karalar) از ترکیه

  • امتیاز: ۵ از ۵

ایرانی‌ها ذائقه فوق‌العاده ظریفی دارند. محصولات این مرکز خرید بی‌اندازه لذت‌بخش بود؛ اما به‌دلیل بحران اقتصادی خیلی از فروشگاه‌ها خالی بود. کتابخانه یکی از مواردی است که باید ببینید. فقط نام آن یک کتابخانه است و در داخل موزه و گالری نیز وجود دارد. فوق‌العاده است.

۲. شوتارو اونو (Shutaro Uno) از ژاپن

  • امتیاز: ۲ از ۵

امکانات زیادی بود که هزینه داشت؛ اما افراد کمی بودند و احساس تنهایی می‌کردم. فقط برندهایی موجود هستند که من از آن‌ها اطلاعی ندارم. از مرکز شهر دور است؛ بنابراین فکر نمی‌کنم توجیهی برای صرف زمان و هزینه به‌منظور رفتن به آنجا وجود داشته باشد.

۳. دیوید فاکس (David Fox) از کانادا

  • امتیاز: ۵ از ۵

اولین باری است که از این مرکز خرید بازدید می کنم. چه بگویم؟ ایران مال واقعا از هر نظر چشمگیر است! از لحظه‌ای که وارد آن می‌شوید، مساحت  و  معماری مکان فوق‌العاده است. تماشای همه چیز تنها در یک بازدید سخت است؛ با این همه فروشگاه، کافه و رستوران منحصربه‌فرد برای کاوش. در حالی که به‌دلیل تحریم‌ها برندهای لوکس بین‌المللی مانند گوچی یا زارا را پیدا نخواهید کرد، انتخاب فروشگاه‌های محلی و منطقه‌ای بیشتر آن را جبران می‌کند. کتابخانه و سالن آینه را باید دید؛ واقعا دیدنی است! چه در حال خرید باشید، چه برای صرف ناهار بیایید یا چه صرفا بخواهید از معماری زیبا لذت ببرید، این مرکز خرید چیزی برای همه ارائه می‌دهد. مکانی فوق‌العاده برای بازدید حتی اگر فقط برای دیدن مناظر به آنجا بیایید.

۴. الکساندرو لوئن (Alexandru Ioan) از رومانی

  • امتیاز: ۵ از ۵

این بیشتر از یک مرکز خرید ساده است و عمدتا جاذبه‌ای توریستی با مکان‌های مختلف برای کاوش محسوب می‌شود. (جشنواره‌های فیلم، کافی‌شاپ، اسکیت روی یخ، گالری‌های هنری، فواره‌های آوازخوان و غیره). همه مغازه ها باز نبودن؛ اما باز هم ارزش دیدن را دارد.

۵. جیسون چاو (Jason Chow) از هنگ‌کنک

  • امتیاز: ۱ از ۵

ایران مال از نظر ایران به‌عنوان بزرگترین مرکز خرید جهان شناخته می‌شود؛ شک ندارم، واقعا بزرگ است؛ اما ساختن بزرگترین مرکز خرید جهان در تهران، به‌خصوص در بخشی از تهران که اینقدر خلوت است، چه فایده ای دارد؟ هیچ توریستی آنجا نیست. در روزی که از ایران مال بازدید کردیم، من و همسرم احتمالا تنها گردشگران آنجا بودیم. مرکز خرید بسیار خالی است. چندین بخش از مرکز خرید بسته شده یا در حال توسعه است. مغازه‌های زیادی وجود ندارد و هر مغازه به‌اندازه یک فروشگاه بزرگ است؛ اما در واقع محصولات زیادی در داخل آن به نمایش گذاشته نمی‌شود؛ این نوع مال‌ها در تهران کم نیستند؛ برای عموم یا طبقه متوسط ​​ساخته نشده‌اند و فقط ثروتمندترین افراد تهران را هدف قرار می‌دهند. ممکن است مخاطببان این مال، ۰٫۱ درصد از جمعیت را تشکیل دهند. بدون یارانه انرژی دولت، این مراکز خرید بزرگ اما خالی حتی نمی‌تواند قبض انرژی را بپردازد. فودکورت احتمالا پربازدیدترین مکان توسط مردم محلی است؛ اما صنعت غذا در ایران واقعا بد است! ۲۰ غرفه غذا در فودکورت اساساً همان چیزها را می فروشند؛ پیتزا، برگر، پاستا و کوکاکولا. همه غذاهای ناسالم از غرب هستند. بدون غذاهای چینی، ژاپنی، کره ای یا تایلندی! اشتباه نکنید! من از سفرم به ایران بسیار لذت بردم و ایرانی ها خیلی خوب و دوستانه هستند؛ اما فرهنگ غذایی ایران کسل‌کننده و بدون تنوع است؛ فقط گوشت کبابی با نان یا برنج. به‌عنوان مسافری از شرق آسیا، غذا کمترین لذت را در ایران دارد.

بازخورد شما درباره دیدگاه گردشگران خارجی چیست؟ اگر تاکنون از ایران مال دیدن کرده‌اید، نظر و تجربه‌های خود را با ما و سایر همراهان کجارو به اشتراک بگذارید.

منبع عکس کاور: وب‌سایت Wikipedia | عکاس: Anakarnia

مطالب مرتبط:

دیدگاه