گردشگران خارجی باغ عفیف آباد را در گوگل چگونه توصیف می‌کنند؟

پوریا  محمدی پیوند
پوریا محمدی پیوند یکشنبه، ۱۳ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۱۹:۰۳
گردشگران خارجی باغ عفیف آباد را در گوگل چگونه توصیف می‌کنند؟

شماری از گردشگران خارجی پس از بازدید از باغ عفیف آباد شیراز، نظر و تجربه‌های خود را درباره این باغ ایرانی با کاربران گوگل به اشتراک گذاشته‌اند.

عفیف‌آباد از دیرباز به‌عنوان محله اعیان‌نشین شهر شیراز شناخته می‌شده است. باغ عفیف‌آباد در این محله، مقر حکومت حاکم شیراز در دوران صفویه به شمار می‌رفت و توسط علی‌محمدخان قوام‌الملک ساخته شد. این باغ که نزدیک به ۱۳ هکتار وسعت دارد، به‌واسطه تزیینات، سرستون‌ها و گل‌کاری‌های کم‌نظیر خود شناخته می‌شود. این باغ هم‌اکنون محل برپایی موزه ارتش است و یکی از بزرگ‌ترین موزه‌های نظامی خاورمیانه محسوب می‌شود. تعدادی از گردشگران خارجی که از باغ عفیف‌آباد دیدن کرده‌اند، نظر و تجربه‌های خود را با کاربران گوگل به اشتراک گذاشته‌اند.

۱. ولادیمیر فنچنکو (Владимир Фенченко) از روسیه

  • امتیاز: ۳ از ۵

ارزش بازدید را دارد؛ زیبا است و می‌توانید از موزه اسلحه هم دیدن کنید؛ بد هم نیست. به هر حال، می‌توانید کمی هم قهوه بنوشید.

۲. لین دی سانتانا (Lean De Santana) از ونزوئلا

  • امتیاز: ۵ از ۵

باغی زیبا و آرامش‌بخش با کافه‌ای دوست‌داشتنی.

۳. کاترینا لوگای (Катерина Логай) از روسیه

  • امتیاز: ۵ از ۵

باغی زیبا بود. موزه اسلحه شگفت‌انگیز است! دو ساعت راه رفتیم  و فقط نگاه می‌کردیم. دو توپ جنگی در ورودی موزه وجود دارد.

۴. الطائرة الذهبية از عراق

  • امتیاز: ۵ از ۵

هنگام گشت‌وگذار در شیراز، باید فهرست بلندبالایی از باغ‌های ایرانی را در اولویت قرار دهید و خود را برای سفر به بهشت ​​آماده کنید. باغ عفیف آباد یکی از جاهای دیدنی شیراز است که شاهکاری در هنر گل‌آرایی باغ‌های ایرانی به شمار می‌رود. عفیف آباد یکی از قدیمی ترین باغ‌های شیراز است که در زمان ناصرالدین شاه قاجار ساخته شده است.

۵. ویلیس لیو (Willis Liu) از چین

  • امتیاز: ۲ از ۵

شما می‌توانید صبح برای پیاده‌روی به اینجا بروید، هیچ چیز خاصی ندارد و فقط یک باغ معمولی است.

بازخورد شما درباره دیدگاه گردشگران خارجی چیست؟ اگر تاکنون از باغ عفیف آباد دیدن کرده‌اید، نظر و تجربه‌های خود را با ما و سایر همراهان کجارو به اشتراک بگذارید.

منبع عکس کاور: وب‌سایت Wikipedia | عکاس: حسین امینی

مطالب مرتبط:

دیدگاه