جهان در قاب تصاویر هفته؛ از فوران آتشفشان اندونزی تا جشنهای هالووین
تصاویر خبری جهان در این هفته، تضاد آشکاری میان بلایای طبیعی، میراث فرهنگی و تلاش برای شادمانی را به نمایش گذاشت. بارانهای سیلآسا در ویتنام، خیابانها را به رودخانه تبدیل کرد و همزمان در اندونزی، کوه آتشفشانی «مراپی» (Merapi) که سابقه فوران مرگبار دارد، دوباره فعال شد و ساکنان را برای احتمال بارش گدازه به حالت آمادهباش درآورد.
در هند، زنان هندو در جشنواره «چهات پوجا» (Chhath Puja)، خدای خورشید را در کنار آبگیرها و رودخانه براهماپوترا نیایش کردند. در پوکت تایلند، جشنواره گیاهخواری با ریشههای ۲۰۰ ساله چینی برگزار شد و در چینگژو چین، شهروندان مسن برای بزرگداشت روز سالمندان، با نشاط به رقص محلی پرداختند.
در سئول کره جنوبی، دوچرخهسواران یک سفر ۱۷ روزه را برای بازسازی مسیر تاریخی هیئت دیپلماتیک جوسان به ژاپن آغاز کردند. در اروپا و بسیاری از نقاط دنیا نیز مردم به استقبال جشنهای هالووین رفتند. (guardian)
کدام تصویر، بیشتر مورد توجه شما قرار گرفت؟ لطفا کجارو و کاربران آن را نیز در جریان نگاه و نظر ارزشمند خود قرار دهید.
عکس کاور: زنان هندو در جشنواره مذهبی چهات پوجا (پرستش خدای خورشید)، منبع: guardian، نام عکاس: Sudipta Das