هزینه سفر به دبی ۱۴۰۳؛ تجربه‌ای شگفت‌انگیز با هزینه‌های هوشمندانه

مهدیه عزیزی
مهدیه عزیزی پنجشنبه، ۲۶ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۱۴:۰۶
هزینه سفر به دبی ۱۴۰۳؛ تجربه‌ای شگفت‌انگیز با هزینه‌های هوشمندانه

دبی یکی از پرجمعیت‌ترین شهرهای امارات متحده عربی محسوب می‌شود که در دهه‌های اخیر پیشرفت چشمگیری در زمینه گردشگری داشته است.

دبی در چندین سال گذشته به‌لحاظ توسعه شهری و گردشگری پیشرفت زیادی داشته است و در واقع با شهرهای مدرن و بزرگ دنیا رقابت می‌کند. این شهر با اجرای پروژه‌های بزرگ ساختمانی و آسمان‌خراش‌های سربه‌فلک کشیده، به یکی از قطب‌های اقتصادی نیز تبدیل شده است؛ از این‌رو هرساله تعداد بسیاری برای کار، سرمایه‌گذاری یا گردش و بازدید از جاهای دیدنی دبی به آن سفر می‌کنند.

سفر هوایی، سفر از طریق کشتی یا با خودروی شخصی و همراهی با تور گردشگری از جمله روش‌های سفر به دبی هستند که هرکدام هزینه‌های مخصوص خود را دارند. از دیگر عواملی که می‌توانند در هزینه‌های سفر به دبی تاثیر گذار باشند، می‌توان به هزینه اقامت، غذا، حمل و نقل، بازدید از جاذبه‌ها و تفریحات اشاره کرد که در این مقاله به آن‌ها پرداخته شده است.

درباره هزینه سفر به دبی در سال ۱۴۰۳ بیشتر بدانید:

هزینه ویزای دبی ۱۴۰۳

یکی از هزینه‌های ابتدایی سفر به دبی اخذ ویزا است. اگر قصد دارید با تور به این شهر سفر کنید، تمامی مراحل دریافت ویزا به عهده آژانس مسافرتی خواهد بود؛ ولی اگر سفر شما شخصی باشد، باید تمامی مراحل دریافت ویزا را خودتان یا از طریق شرکت‌های مربوط انجام دهید.

تصویر ویزای دبی؛ منبع عکس: وب سایت Travellandtour.com. عکاس: نامشخص

منبع عکس: وب‌سایت Travellandtour.com. عکاس: نامشخص

معمولا اخذ ویزای فوری دبی، حدود یک روز کاری و دریافت ویزای عادی حدود هفت روز کاری زمان نیاز دارد. خدمات و هزینه‌های ویزای دبی و بیمه مسافرتی در سال ۱۴۰۳ به شرح زیر است:

  • ویزای ۱۰ روزه با محدودیت یک‌بار ورود، مخصوص افراد زیر ۱۸ سال: ۹۹ درهم
  • ویزای ترانزیت ۴۸ ساعته: ۱۵۰ درهم
  • ویزای ترانزیت ۹۶ ساعته: ۱۸۰ درهم
  • ویزای ۱۰ روزه با محدودیت یک‌بار ورود: ۲۸۰ درهم
  • ویزای ۱۴ روزه با محدودیت یک‌بار ورود: ۳۰۰ درهم
  • ویزای یک ماهه با محدودیت یک‌بار ورود: ۳۱۰ درهم
  • ویزای یک ماهه، چند بار ورود: ۵۲۰ درهم
  • ویزای دو ماهه با محدودیت یک‌بار ورود: ۵۲۰ درهم
  • ویزای دو ماهه، چند بار ورود: ۸۲۰ درهم

خدمات بیمه مسافرتی نیز بر اساس نوع و مدت زمان ویزا متغیر است؛ به‌عنوان مثال، برای ویزای ۳۰ روزه با محدودیت یک‌بار ورود، مبلغ ۷۰ درهم، ویزای ۹۰ روزه با محدودیت یک‌بار ورود، مبلغ ۱۳۵ درهم و ویزای ۱۸۰ روزه به‌صورت چند بار ورود، مبلغ ۱۸۰ درهم اخذ می‌شود.

هزینه عوارض خروج ۱۴۰۳

عوارض خروج از کشور (Departure Tax)، در واقع مبلغی است که هر فرد هنگام خروج از کشور باید به حساب دولت واریز کند. پرداخت این مبلغ برای تمامی افراد فارغ از سن و تمامی سفرها الزامی است و نرخ آن نیز هرساله توسط دولت تعیین می‌شود. شما می‌توانید عوارض خروج از کشور را به‌صورت آنلاین و از طریق سامانه سداد، اپلیکیشن‌های «بله» و «ایوا»، وب‌سایت و شعب بانک ملی ایران، سامانه مالیات بر ارزش افزوده و دستگاه‌های عابر بانک یا ای‌تی‌ام (ATM) مخصوص در فرودگاه‌‌ها بپردازید. 

پاسپورت ایرانی و نقشه جهان؛ منبع عکس: وب سایت بهارنیوز. عکاس: نامشخص

منبع عکس: وب‌سایت بهارنیوز. عکاس: نامشخص

هزینه عوارض خروج از کشور در سال ۱۴۰۳ خورشیدی و بر اساس ابلاغیه اعلامی در مرداد ماه، برای مسافران عادی، در سفر‌های اول مبلغ ۵۲۰,۰۰۰ تومان، در سفرهای دوم ۷۸۰,۰۰۰ تومان و سفر سوم به بعد مبلغ ۱,۰۴۰,۰۰۰ تومان تعیین شده است.

هزینه سفر به دبی ۱۴۰۳

هزینه سفر به دبی در سال ۱۴۰۳ خورشیدی، بستگی به عوامل متعددی همچون نوع پرواز و هزینه بلیط، مدت زمان سفر، نوع هتل و هزینه‌های اقامت، هزینه‌های حمل و نقل، هزینه‌های غذا و رستوران، هزینه‌های تفریحات، خرید و... دارد.

سکه یک درهم دبی؛ منبع عکس: وب سایت قیمت ۳۶۰. عکاس: نامشخص

منبع عکس: وب‌سایت قیمت ۳۶۰. عکاس: نامشخص

در حال حاضر (مهرماه ۱۴۰۳ خورشیدی)، هر درهم امارات حدود ۱۷,۴۰۰ تومان است و هر دلار آمریکا نیز ۳٫۷ برابر درهم امارات است.

در چندین سال گذشته، کشور امارات، قانونی را به‌منظور اطمینان از توانایی مالی مسافران برای تامین هزینه‌های ابتدایی سفر و اقامت خود در دبی، وضع کرده است. به موجب این قانون، هر مسافر باید به هنگام ورود به شهر دبی، برای سفرهای کوتاه مدت، حداقل ۱,۰۰۰ تا ۲,۰۰۰ دلار آمریکا و برای سفرهای بلند مدت، ۳,۰۰۰ تا ۴,۰۰۰ دلار آمریکا، به‌صورت نقد یا موجودی معادل در کردیت کارت یا کارت اعتباری، همراه خود داشته باشد.

هزینه رفت و برگشت دبی با هواپیما

هزینه بلیط رفت و برگشت تهران- دبی، با هواپیما، در پاییز ۱۴۰۳ خورشیدی، از حدود ۱۲ میلیون تومان تا ۴۵ میلیون تومان متغیر است؛ البته در نظر داشته باشید که قیمت بلیط هواپیما در یک مسیر خاص، تحت‌تاثیر عوامل متعددی همچون شرکت هوایی ارائه‌دهنده بلیط، کلاس پرواز، نوع بلیط، نوع خدمات شرکت هواپیمایی و... قرار دارد. به‌عنوان نمونه می‌توانید بلیط رفت و برگشت تهران- دبی با کلاس اکونومی را از هواپیمایی ماهان، ۱۲ میلیون تومان، از هواپیمایی امارات، ۱۸ میلیون تومان و از هواپیمایی ترکیش ۴۵ میلیون تومان خریداری کنید.

هواپیما بر فراز شهر دبی؛ منبع عکس: وب سایت برنا. عکاس: نامشخص

منبع عکس: وب‌سایت برنا. عکاس: نامشخص

در حال حاضر (پاییز ۱۴۰۳) هزینه بلیط رفت و برگشت به دبی با هواپیمایی امارات و با کلاس پرواز فرست کلاس، مبلغ ۱۷۰ میلیون تومان است.

بلیط هواپیما دبی به تهران

هزینه بلیط یک‌طرفه دبی به تهران نیز از عواملی همچون نوع شرکت و خدمات هواپیمایی و کلاس پرواز و... تاثیر می‌گیرد؛ به‌طور کلی در پاییز ۱۴۰۳ خورشیدی مبلغ این بلیط از حدود هشت میلیون تومان به بالا است. به‌عنوان نمونه می‌توانید بلیط دبی به تهران را از هواپیمایی سلام حدود هشت میلیون تومان، از هواپیمایی ماهان حدود ۹ میلیون تومان و از هواپیمایی عمان حدود ۶۲ میلیون تومان خریداری کنید.

هواپیمای شرکت فلای دبی؛ منبع عکس: وب سایت خلیج تایمز. عکاس: نامشخص

منبع عکس: وب‌سایت خلیج تایمز. عکاس: نامشخص

هزینه سفر به دبی با کشتی

سفر با کشتی به دبی، یکی از مهیج‌ترین و بهترین شیوه های سفر به این شهر به شمار می‌آید؛ زیرا علاوه بر تنوع، هزینه‌های سفر نیز به نسبت شیوه هوایی کمتر است. سفر با کشتی به دبی به افراد علاقه‌مند به دریا و اقیانوس پیشنهاد می‌شود.

کشتی های مسافربری بندر لنگه به دبی؛ منبع عکس: وب سایت عکس نودی. عکاس: نامشخص

منبع عکس: وب‌سایت عکس نودی. عکاس: نامشخص

برای سفر به دبی همراه با کشتی ابتدا باید خود را به بندر لنگه یا بندر عباس برسانید. هزینه سفر یک‌طرفه با کشتی از بندر لنگه به دبی با کشتی تندرو حدود چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و از بندر عباس به شارجه با کشتی باری- مسافری، حدود چهار میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است. این مبلغ برای بلیط رفت و برگشت به حدود ۱۰ میلیون تومان می‌رسد.

هزینه سفر به دبی با خودروی شخصی

بسیاری از علاقه‌مندان به سفرهای زمینی، ترجیح می‌دهند با خودروی شخصی سفر کنند؛ چراکه علاوه بر تنوع، آزادی عمل بیشتری در طول سفر به شما می‌دهد. اگر می‌خواهید با خودروی شخصی خود به دبی سفر کنید، بهتر است از شرایط و هزینه‌های آن با خبر باشید. دریافت مدارک مربوطه، انجام مراحل اداری قبل از رسیدن به مرز (اخذ و ترجمه گواهینامه بین‌المللی، کاپوتاژ خودرو، پلاک بین‌المللی و دفترچه مالکیت) و هزینه بالای سوخت در دبی، باعث شده است تا این شیوه به یکی از دشوارترین و شاید پرهزینه‌ترین گزینه‌های سفر به دبی تبدیل شود.

قاب دبی؛ منبع عکس: وب سایت bastakitravels.com. عکاس: نامشخص

منبع عکس: وب‌سایت bastakitravels.com. عکاس: نامشخص

مهم‌ترین هزینه‌ها در سفر به دبی با خودروی شخصی شامل هزینه‌های سوخت در ایران و دبی، هزینه‌های انتقال خودرو از مبدا به بندر عباس یا بندر لنگه و سپس به دبی، هزینه کاپوتاژ و دریافت اسناد رانندگی بین‌المللی، عوارض جاده‌ای، بیمه و... هستند. 

برای سفر به دبی با ماشین شخصی باید خود را به بندرعباس یا بندر لنگه برسانید؛ بدین منظور، شما می‌توانید تمامی مسیر را رانندگی کنید، یا از برخی مسیرها همچون مشهد و اصفهان، از روش حمل خودرو با قطار به بندر عباس استفاده کنید. در مسیر تهران به بندر لنگه با توجه به حدود ۱,۴۵۰ کیلومتر فاصله و با فرض مصرف متوسط بنزین خودروهای موجود در بازار ایران، در حدود ۱۴۰ تا ۱۵۰ لیتر بنزین در مسیر رفت مصرف خواهید کرد که این مقدار برای ماشین‌های بزرگ و شاسی‌بلند به ۱۸۰ تا ۲۰۰ لیتر نیز می‌رسد. هزینه سوخت با احتساب بنزین آزاد (۳,۰۰۰ تومان) در حدود ۴۲۰,۰۰۰ تومان تا ۶۰۰,۰۰۰ تومان خواهد بود.

هزینه‌های دریافت اسناد رانندگی بین‌المللی برای سفر با ماشین شخصی به دبی در سال ۱۴۰۳ خورشیدی، شامل پلاک ترانزیت (۱,۵۸۰,۰۰۰ تومان)، ترجمه گواهینامه رانندگی یک ساله (۵۲۰,۰۰۰ تومان)، دفترچه مالکیت (۴۸۵,۰۰۰ تومان)، برچسب رهگیری (۲۲۰,۰۰۰ تومان)، علامت سی‌دی (CD) و آی‌آر (IR) (۲۰,۰۰۰ تومان) و هزینه عضویت یکساله کانون اتومبیل‌رانی و جهانگردی (۲۳۰,۰۰۰ تومان) هستند که مجموعا مبلغ ۳,۰۵۵,۰۰۰ تومان می‌شوند. همچنین ترجمه گواهینامه رانندگی سه ساله با مبلغ ۱,۴۷۰,۰۰۰ تومان ارائه می‌شود. برای اطلاع از هزینه کاپوتاژ خودرو در سال ۱۴۰۳ خورشیدی لازم است به اداره گمرک مراجعه کنید.

حمل خودرو با لندیگراف؛ منبع عکس: وب سایت گسترش نیوز. عکاس: نامشخص

منبع عکس: وب‌سایت گسترش نیوز. عکاس: نامشخص

یکی دیگر از هزینه‌های سفر به دبی با خودروی شخصی، مابه‌التفاوت هزینه سوخت است. قبل از خروج از مرز ایران، شما باید بر اساس حجم باک بنزین خودروی خود، مبلغی را پرداخت کنید. در این مرحله شما می‌توانید جهت تسریع و تسهیل در تردد، مبلغ مربوطه را به‌صورت آنلاین و از طریق «سامانه فروش مرزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران» به آدرس wwt16.niopdc.ir پرداخت کنید. علاوه بر این باید مبلغی را نیز به‌عنوان هزینه‌های مربوط به بنزین در دبی در نظر بگیرید. در حال حاضر، در دبی (اکتبر ۲۰۲۴ میلادی)، هر لیتر بنزین سوپر (اکتان ۹۸) به مبلغ ۲٫۶۶ درهم، هر لیتر بنزین اسپشیال (اکتان ۹۵) به مبلغ ۲٫۵۴ درهم و هر لیتر بنزین ای‌پلاس (EPlus با اکتان ۹۱) به مبلغ ۲٫۴۷ درهم به فروش می‌رسد. 

در بندر لنگه و بندر عباس چندین شرکت کشتیرانی فعالیت می‌کنند که می‌توانید خودروی شخصی خود را برای حمل تا دبی به آن‌ها بسپارید. هزینه حمل خودرو بسته به وزن، اندازه و نوع خودرو متفاوت است؛ البته عوامل دیگری همچون وقایع مهم اقتصادی و سیاسی نیز می‌تواند در هزینه تاثیرگذار باشد. 

هزینه تور دبی ۱۴۰۳

گردشگران بسیاری برای سفر به دبی، گزینه تور را انتخاب می‌کنند. سفر با تور به نسبت سفر شخصی راحت‌تر است؛ چراکه بخش زیادی از برنامه‌ریزی‌ها از خرید بلیط رفت و برگشت هواپیما گرفته تا رزرو هتل، بیمه مسافرتی و گشت شهری در مقصد به عهده برگزارکننده تور یا آژانس مسافرتی است.

عکس هوایی دبی؛ منبع عکس: وب سایت Travel Triangle. عکاس: نامشخص

منبع عکس: وب‌سایت Travel Triangle. عکاس: نامشخص

تور‌های مسافرتی دبی به نسبت خدماتی که به گردشگران ارائه می‌کنند، قیمت‌های مختلف دارند. این خدمات می‌تواند شامل نوع ایرلاین، نوع و درجه هتل، مدت زمان سفر، کیفیت و خدمات تور و... باشد. تور دبی در فصل‌های خنک سال که پرگردشگر (های سیزن) است، گران‌تر هستند و در فصل‌های گرم سال که گردشگر کمتری (لو سیزن) دارد، ارزان‌تر هستند؛ البته در نظر داشته باشید در لو سیزن بازدید از اغلب جاذبه‌ها و تفریحات مختلف شامل تخفیف می‌شوند.

گشت شهری دبی با اتوبوس گردشگری؛ منبع عکس: وب‌سایت safaarati.net. عکاس: نامشخص

منبع عکس: وب‌سایت safaarati.net. عکاس: نامشخص

هزینه تور دبی ۱۴۰۳ به‌ازای هر نفر، با اقامت در اتاق دو تخته هتل‌های سه ستاره چون «سان اند سندز» (Sun and Sands) حدود ۴۰ میلیون تومان، هتل‌های چهار ستاره نظیر «بریستول» (Bristol) و «تاورز روتانا» (Towers Rotana) از حدود ۴۱ میلیون تا ۵۴ میلیون تومان و هتل‌های پنج ستاره مانند «نایت کستل» (Knight castel) و «دی ادیشن» (The Edition) از حدود ۴۲ میلیون تا ۷۴ میلیون تومان است.

هزینه‌های بالا برای اقامت سه شب و چهار روز با پرواز رفت و برگشت ماهان، در مهرماه سال ۱۴۰۳ خورشیدی در نظر گرفته شده است و خدمات تور شامل بلیط رفت و برگشت، اقامت در هتل به‌همراه صبحانه، ترانسفر رفت و برگشت فرودگاهی، راهنمای فارسی زبان، ویزای توریستی امارات و بیمه مسافرتی می‌شود.

هزینه اقامت در دبی

از آنجایی که شهر دبی در صنعت گردشگری قوی است، اقامتگاه‌های بسیاری از هتل آپارتمان، هتل‌های چندستاره استاندارد تا هتل‌های لوکس و گران‌قیمت دارد. هزینه این هتل‌ها به نسبت میزان خدمات و رتبه آن‌ها متفاوت است. در جدول زیر به چند مورد اشاره خواهیم داشت:

قیمت اتاق دو تخته در هاستل‌ها چون «جی‌بی‌‌آر سایلنت هیل» (JBR Silent Hill Hostel) از حدود ۲۰ دلار، مسافرخانه‌ها چون «پرمیر دبی الجداف» (Premier Dubai Al Jaddaf) از حدود ۶۶ دلار، هتل‌های دو ستاره چون «کویینز» (Queens Hotel) از حدود ۶۷ دلار، هتل سه ستاره مانند «سان اند سندز» (Sun and Sands) از حدود ۷۲ دلار، هتل چهار ستاره «گرند سنترال» (Grand Central) از حدود ۱۰۳ دلار، هتل پنج ستاره «الیت بیبلوس» (Elite Byblos) از حدود ۱۵۰ دلار و هتل پنج ستاره لوکس «دی ادیشن» از حدود ۷۰۵ دلار آغاز می‌شود.

منبع عکس‌های گالری: وب‌سایت‌های Google Map، Editionhotels.com عکس‌ سوم و چهارم  Booking.com. عکاس‌ها: نامشخص

هزینه غذا و رستوران در دبی 

در دبی گزینه‌های مختلفی برای صرف غذا از غذاهای خیابانی و فست‌فود تا رستوران‌های لوکس در هتل‌های بین‌المللی وجود دارد. هزینه یک وعده غذای خیابانی به‌ازای هر نفر کمتر از ۲۵ درهم، در فست فودها حدود ۲۰ تا ۵۰ درهم و در رستوران‌های ارزان حدود ۱۸ تا ۸۰ درهم است. این هزینه در رستوران‌های متوسط به ۹۰ تا ۲۶۰ درهم و در رستوران‌های گران‌قیمت و لوکس به حدود ۴۰۰ تا ۷۰۰ درهم می‌رسد. برای صرف غذا در رستوران‌های گیاهی نیز باید حداقل حدود ۴۰ تا ۶۰ درهم بپردازید. 

منبع عکس‌ها: وب‌سایت‌های Tuktuktravelmag.com ،Tripadvisor.in ،communications.comو پیله‌های عصر پرواز. عکاس‌ها: نامشخص

هزینه حمل و نقل در دبی

هزینه حمل و نقل در دبی به نوع وسیله و مقدار فاصله طی شده بستگی دارد. اکثر گردشگران برای تردد در شهر دبی و رفتن به مکان‌های مورد نظر خود، دنبال وسیله‌ای ایمن با قیمت مناسب هستند؛ از این‌رو استفاده از وسایل نقلیه عمومی یا اجاره خودرو، برای کاهش هزینه‌های حمل و نقل در اولویت قرار دارند.

ایستگاه اتوبوس گلد سوق در دبی؛ منبع عکس: گوگل مپ. عکاس:  IBR ASH

منبع عکس: گوگل‌مپ. عکاس: IBR ASH

در حال حاضر (پاییز ۱۴۰۳)، برای استفاده از مترو باید بین ۱٫۵ تا ۱۷ درهم، برای تراموا بین سه تا ۷٫۵ درهم، برای اتوبوس از سه تا ۱۵ درهم، اتوبوس دبی آر‌تی‌ای (Dubai RTA) ۱۰ درهم، اتوبوس شارجه آرتی‌ای (Sharjah RTA) مبلغ ۱۵ درهم، فرابر یا فری در دبی بین ۲۵ تا ۷۵ درهم، اتوبوس‌های دریایی سه تا ۱۱ درهم و تاکسی دریایی دو درهم، پرداخت کنید.

هزینه استفاده از تاکسی در تمامی نقاط شهر دبی یکسان و ورودی آن، ۱۲ درهم است و به‌ازای هر کیلومتر ۲٫۸ درهم و به‌ازای هر ساعت توقف مبلغ ۳۰ درهم باید پرداخت کنید. 

در نظر داشته باشید برای استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی همچون مترو و تراموا در شهر دبی به «نول کارت» احتیاج است که برای دریافت اولیه آن باید ۲۵ درهم بپردازید.

همچنین شما می‌توانید انواع خودرو از اقتصادی تا فوق لوکس را با قیمت ۹۰ درهم تا بیش از ۶۰۰ درهم، به‌صورت روزانه اجاره کنید.

نول کارت دبی؛ منبع عکس: وب سایت malayalam.samayam.com. عکاس: نامشخص

منبع عکس: وب‌سایت malayalam.samayam.com. عکاس: نامشخص

هزینه تفریحات دبی ۱۴۰۳

دبی یکی از شهرهای لوکس دنیا است که به‌واسطه گردشگران زیاد، جاذبه‌های تفریحی و دیدنی بسیاری دارد. از جمله جاذبه‌های معروف این شهر می‌توان به موزه آینده، باغ معجزه و درخشش، برج خلیفه، دلفیناریوم، آکواریوم دبی، پارک آبی جزیره یاس، شهربازی آی‌ام‌جی (IMG)، پارک آبی آکواونچر، پارک سافاری، اسکی و دیگر تفریحات مهیج آبی همچون جت ماشین، پاراسل، جت اسکی و... اشاره کرد.

به‌طور مثال هزینه بازدید از دهکده جهانی ۲۵ درهم، باغ معجزه ۱۰۰ درهم، دلفیناریوم ۱۱۰ درهم، پارک سافاری ۱۲۵ درهم، موزه آینده حدود ۱۵۰ درهم، آکواریوم دبی ۲۰۰ درهم و پارک آبی وایلد وادی ۳۰۰ درهم است. همچنین تور برج خلیفه نیز از حدود ۱۶۰ درهم شروع می‌شود که به بازدید از طبقات ۱۲۴ و ۱۲۵ برج اختصاص دارد.

در کل هزینه استفاده از تفریحات و بازدید از جاذبه‌های دبی از حدود ۲۵ درهم تا ۵۰۰ درهم متفاوت است.

منبع عکس‌های گالری: وب‌سایت‌های گوگل‌مپ، Cherry Turbos، Tripadvisor.in،  Travel & Tours. عکاس‌ها: عکس اول Ph.Dr. Joaquín Lópe و نامشخص

سفر ارزان به دبی

اگرچه سفر رایگان به دبی آرزوی بسیاری از گردشگران است، می‌توان با برنامه‌ریزی دقیق از هزینه‌های اضافی جلوگیری کرد و با صرفه‌جویی، سفر ارزان به دبی را تجربه کرد. برای داشتن سفری ارزان به این شهر، در نظر داشته باشید که سفر در فصل‌های گرم سال و ماه مبارک رمضان می‌تواند تا حد قابل‌توجهی به کمتر شدن هزینه‌های شما کمک کند. همچنین بهتر است بدانید که در ماه مبارک رمضان، خوردن، نوشیدن و استعمال دخانیات در اماکن عمومی دبی ممنوع است.

اسکناس های درهم دبی؛ منبع عکس: وب سایت اقتصاد ۱۰۰. عکاس: نامشخص

منبع عکس: وب‌سایت اقتصاد ۱۰۰. عکاس: نامشخص

گزینه اقامت یکی از مواردی است که در هزینه‌های سفر تاثیر بسزایی دارد؛ از این‌رو برای کمتر شدن هزینه‌های سفر به دبی پیشنهاد می‌شود از اقامتگاه‌های ارزان همچون «هاستل‌ جی‌بی‌‌آر سایلنت هیل» با قیمت حدود ۲۰ دلار و مسافرخانه‌‌هایی نظیر «پریمر دبی الجداف» با قیمت حدود ۶۶ دلار استفاده کنید.

برای صرف غذا نیز می‌توان رستوران‌های ارزان و با کیفیت نظیر رستوران ایتالیایی «رسویوو آرتیسان پیتزا» (Rossovivo Artisan Pizza) و غذاهای خیابانی مستقر در مناطق بر دبی، الکرامه، جاده شیخ زاید و بازار مینا را مدنظر داشت.

دبی همچنین تفریحات ارزان متعددی دارد که به‌طور مثال می‌توان به بازدید از دهکده جهانی دبی با ۲۵ درهم، قاب دبی ۵۰ درهم، گاردن گلو ۷۸ درهم و باغ معجزه با هزینه ۱۰۰ درهم اشاره کرد؛ البته شما می‌توانید از مکان‌هایی همچون موزه قهوه، سینما فضای باز در مجتمع تجاری وافی مال، آبنمای برج خلیفه، کویرگردی، حیات وحش راس الخور، منطقه دبی مارینا، بازدید از نخل جمیرا، کتابخانه محمد بن راشد و دریاچه عشق دبی به‌صورت رایگان دیدن کنید.

به‌طور میانگین برای سفر ارزان به دبی، حدود ۳۳ تا ۴۵ میلیون تومان (حدود ۱,۹۰۰ تا ۲,۶۰۰ درهم) و برای سفری نسبتا اقتصادی، حدود ۵۰ تا ۵۵ میلیون تومان (حدود ۲,۹۰۰ تا ۳,۲۰۰ درهم)، برای سفر با هزینه‌های متوسط، حدود ۸۷ تا ۱۶۰ میلیون تومان (حدود ۵,۰۰۰ تا ۹,۵۰۰ درهم)، و برای سفری لوکس به‌همراه پرواز امارات به بیش از ۳۵۰ میلیون تومان (حدود ۲۰,۰۰۰ درهم) نقدینگی احتیاج است.

برج خلیفه دبی؛ منبع عکس: وب سایت trawell.in. عکاس: نامشخص

منبع عکس: وب‌سایت trawell.in. عکاس: نامشخص

در این مقاله به بررسی هزینه‌های سفر به دبی در سال ۱۴۰۳ خورشیدی پرداختیم. اگر شما نیز تجربه‌ای از سفر به این شهر و هزینه‌های آن دارید، لطفا در بخش دیدگاه‌های همین مقاله با ما و دیگر همراهان کجارو به اشتراک بگذارید.

منبع عکس کاور: وب‌سایت Magzoid.com. عکاس: نامشخص

پرسش‌های متداول

آیا تور دبی ارزان‌تر است یا سفر شخصی؟ 

ارزان بودن سفر به دبی چه از طریق تور دبی و چه سفر شخصی، بستگی به عوامل بسیاری دارد. به‌طور کلی اگر می‌خواهید برای اولین بار به دبی سفر سفری ارزان کنید، رزرو و همراهی با یک تور ارزان قیمت به شما پیشنهاد می‌شود.

هزینه سفر به دبی با کشتی چقدر است؟ 

هزینه سفر یک‌طرفه با کشتی از بندر لنگه به دبی با کشتی تندرو، حدود چهار میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و از بندر عباس به شارجه با کشتی باری- مسافری، حدود چهار میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است. این مبلغ برای بلیط رفت و برگشت به حدود ۱۰ میلیون تومان می‌رسد.

مطالب مرتبط:

دیدگاه