پرش به محتوای اصلی

پروازهای ماهان به استانبول، آنکارا و مسقط متوقف شد

مطالعه ۱ دقیقه
هواپیمای ماهان ایر (Mahan Air) مدل بوئینگ ۷۴۷ در باند فرودگاه

هواپیمایی ماهان با صدور بخشنامه‌ای رسمی، پروازهای خود به مقاصد ترکیه و عمان را تا اطلاع ثانوی لغو کرد.

هواپیمایی ماهان پروازهای بین‌المللی خود در مسیرهای ترکیه و عمان را تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآورد. بر اساس بخشنامه‌های ابلاغ‌شده، پروازهای رفت‌وبرگشت در مسیرهای تهران به مقصد استانبول، آنکارا و مسقط متوقف شده‌اند.

پروازهای مسیر تهران - مسقط - تهران از تاریخ ۲۶ شهریور ۱۴۰۵ (برابر با ۱۷ سپتامبر ۲۰۲۶) لغو می‌شوند. مسیرهای تهران - استانبول - تهران و تهران - آنکارا - تهران نیز از تاریخ ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ (برابر با ۲۱ سپتامبر ۲۰۲۶) تا اطلاع بعدی انجام نخواهند شد.

واحد امور آژانس‌های هواپیمایی ماهان اطلاعیه‌های مربوط به این تصمیم را به دفاتر خدمات مسافرت هوایی و نمایندگی‌های فروش ارسال کرده است تا مسافران از وضعیت سفرهای خود مطلع شوند.

به محتوای این مطلب چه امتیازی میدی؟

نظر شما برامون مهمه و به بهتر شدن کیفیت مطالب کمک می‌کنه.

۱ - بسیار بد۱۰ - بسیار خوب

نظرات