سفارت فرانسه در تهران تخلیه شد

پنج‌شنبه 1 مرداد 1405 - 17:11
مطالعه 1 دقیقه
ساختمان سفارت فرانسه در تهران
منابع خبری از تخلیه سفارت فرانسه در تهران و خروج دیپلمات‌های این کشور به دلیل نگرانی از تشدید تنش‌های منطقه‌ای خبر دادند.

به نقل از فارس؛ منابع خبری از جمله شبکه «سی‌جی‌تی‌ان» گزارش دادند که فرانسه نیز به دلیل نگرانی از تنش‌های اخیر، سفارت خود را در تهران تخلیه کرده است.

این اقدام ساعاتی پس از اعلام خروج موقت کارکنان دیپلماتیک انگلیس از ایران صورت گرفت.وزارت خارجه انگلیس روز چهارشنبه در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که پرسنل دیپلماتیک این کشور «پس از به‌روزرسانی اطلاعات مربوط به تنش‌های منطقه‌ای و به دلیل اوضاع امنیتی»، موقتا از ایران خارج شده‌اند. این وزارتخانه همچنین مدعی شد که سفارتخانه‌اش در ایران به صورت دورکاری به فعالیت ادامه می‌دهد.

وزارت خارجه انگلیس امروز نیز با اشاره به «غیرقابل پیش‌بینی» بودن وضعیت خاورمیانه، درباره سفر به کویت و بحرین به جز سفرهای ضروری هشدار داد. پایگاه‌ها و منافع آمریکا در این دو کشور حاشیه خلیج فارس در هفته‌های اخیر و همزمان با تداوم تجاوزهای ایالات متحده علیه ایران، هدف حملات تلافی‌جویانه قرار گرفته است.

به گزارش سی‌ان‌ان، توصیه جدید لندن که امروز منتشر شد، کمی پس از آن صادر شده که دولت انگلیس اعلام کرد کارکنان خود را به‌طور موقت از ایران خارج کرده است. هنوز مقام‌های فرانسوی به‌طور رسمی درباره تخلیه سفارت خود در تهران اظهارنظر نکردند.

نظرات