ماجرای گرانی بلیط پروازهای کیش؛ منطقه آزاد معترض شد!

سه‌شنبه 9 تیر 1405 - 13:02
مطالعه 1 دقیقه
فرودگاه کیش
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در نامه‌ای به وزارت راه و شهرسازی، خواستار بررسی و ساماندهی وضعیت قیمت بلیت‌های هوایی در مسیرهای منتهی به این جزیره شد.

محمد کبیری، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، در مکاتبه‌ای رسمی با وزارت راه و شهرسازی بر لزوم اتخاذ تدابیری برای کاهش نوسانات قیمت بلیت هواپیما تاکید کرد.او با اشاره به وابستگی حیاتی کیش به حمل‌ونقل هوایی، ثبات قیمت را عاملی برای تقویت گردشگری و حمایت از فعالان اقتصادی این منطقه دانست.

سازمان هواپیمایی کشوری در پاسخ به این درخواست، نوسانات نرخ ارز و افزایش جهشی نرخ سوخت هواپیما از ۶۰۰ ریال به ۲۸۰,۰۰۰ ریال را از عوامل اصلی افزایش هزینه‌های جاری ایرلاین‌ها برشمرد. این سازمان همچنین با استناد به رای دیوان عدالت اداری، آزادسازی قیمت‌گذاری بر مبنای عرضه و تقاضا را مبنای قانونی نرخ‌های فعلی عنوان کرد.

بر اساس اعلام سازمان هواپیمایی کشوری، دشواری در تامین قطعات فنی به دلیل تحریم‌ها و نیاز به واسطه‌گری، هزینه‌های سربار عملیاتی را افزایش داده است. این سازمان افزایش قیمت‌ها را با توجه به شرایط موجود «اجتناب‌ناپذیر» توصیف کرد.

سازمان هواپیمایی کشوری متعهد شد تا با پایش دقیق بازار، از ایجاد انحصار توسط واسطه‌ها و شکل‌گیری بازار سیاه بلیت در مسیرهای منتهی به کیش جلوگیری کند. این نهاد اعلام کرد وظایف حاکمیتی و نظارتی خود را در راستای دستورات وزیر راه و شهرسازی برای توزیع شفاف ظرفیت‌ها پیگیری می‌کند.

نظرات