آسمان عراق برای ۷۲ ساعت بسته شد

دوشنبه 18 خرداد 1405 - 10:54
مطالعه 1 دقیقه
نمای پایین از هواپیمایی در آسمان
سازمان هوانوردی کشوری عراق اعلام کرد حریم هوایی این کشور را به مدت ۷۲ ساعت بر روی تمامی پرواز‌های ورودی، خروجی و عبوری بسته است.
تبلیغات

سازمان هوانوردی کشوری عراق اعلام کرد که به‌طور موقت و به‌عنوان یک اقدام احتیاطی، حریم هوایی این کشور را به مدت ۷۲ ساعت بر روی تمامی پرواز‌های ورودی، خروجی و عبوری بسته است.

این تصمیم بر اساس ارزیابی مستمر وضعیت امنیتی و در پی تحولات و تنش‌های جاری در منطقه اتخاذ شده و هدف آن حفظ ایمنی و امنیت هوانوردی غیرنظامی عنوان شده است.

بر اساس این بیانیه، تصمیم مذکور به‌طور مداوم مورد بازنگری و ارزیابی قرار خواهد گرفت و هرگونه تغییر یا به‌روزرسانی در این زمینه به شرکت‌های هواپیمایی و نهاد‌های ذی‌ربط اطلاع‌رسانی خواهد شد.

سازمان هوانوردی کشوری عراق تاکید کرد که این اقدام صرفاً جنبه پیشگیرانه داشته و تا اطلاع ثانوی اجرایی خواهد بود.

نظرات