دریای مازندران به روی گردشگران و صیادان بسته شد!

سه‌شنبه 12 خرداد 1405 - 10:32
مطالعه 1 دقیقه
ساحل مازندران
رئیس اداره هواشناسی دریایی مازندران گفت: قایق‌رانی، فعالیت‌های گردشگری و صیادی از عصر امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد در دریای مازندران ممنوع اعلام شد.
تبلیغات

به نقل از ایرنا؛ سیدباقر سلطانی با اشاره به صدور هشدار هواشناسی دریایی، اظهار کرد:

باتوجه به جریانات شمالی و عبور موج از تراز میانی جو از عصر امروز سه‌شنبه ۱۲ تا صبح پنج‌شنبه ۱۴ خردادماه شاهد وزش باد نسبتا شدید و مواج شدن دریای مازندران هستیم. بیشینه سرعت وزش باد و همچنین بیشینه ارتفاع موج طی این مدت در نواحی ساحلی و دور از ساحل استان مازندران قابل ملاحظه خواهد بود.

رئیس اداره هواشناسی دریایی مازندران با هشدار غرق شدن قایق‌ها و شناورهای گردشگری، تصریح کرد:

اختلال در فعالیت صیادان پره، ورود و خروج شناورها به حوضچه بنادر، تردد شناورها و فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی و ️اختلال در تردد شناورهای بزرگ جز پیامدهای این هشدار محسوب می‌شود.

سلطانی با اعلام اینکه قایق‌رانی، فعالیت‌های گردشگری و صیادی طی این مدت در دریای مازندران ممنوع است، گفت:

طی این در تردد شناورهای بزرگ مراقبت و احتیاط صورت گیرد.

نظرات