ایستگاه مبدا قطارهای تهران به مشهد تغییر کرد

پنج‌شنبه 20 فروردین 1405 - 12:36
مطالعه 1 دقیقه
میدان راه آهن تهران
پس از حمله به بخشی از راه‌آهن سراسری، ایستگاه ورامین به‌عنوان مبدا قطارهای تهران-مشهد تعیین شد.

شهردار ورامین اعلام کرد که با توجه به تصمیم راه آهن جمهوری اسلامی ایران، ایستگاه راه‌آهن ورامین به‌طور موقت مبدا حرکت قطارهای مسیر تهران – مشهد خواهد بود. این تصمیم در پی حملات اخیر به بخشی از خط ریلی سراسری اتخاذ شده است.

علیرضا مومنی افزود: شهرداری ورامین تمهیداتی برای جابه‌جایی و تسهیل تردد مسافران این مسیر پرتردد در نظر گرفته است. ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهر، شامل اتوبوس‌ها و تاکسی‌های شهری، در حالت آماده‌باش قرار دارد تا به مسافران خدمات لازم را ارائه دهد.

به گفته شهردار ورامین، برنامه‌ریزی صورت گرفته است که این ناوگان مسافران را به تهران منتقل کند؛ به‌این‌ترتیب، افرادی که قصد ادامه سفر به سایر مناطق کشور را دارند، می‌توانند بدون مشکل به مقصد خود برسند.

مومنی تاکید کرد: خدمت‌رسانی ناوگان حمل‌ونقل عمومی تا زمان بازگشت شرایط عادی و با هماهنگی ساعات حرکت قطارها به‌طور مداوم انجام می‌شود. ورامین در نزدیکی تهران و در مسیر اصلی راه آهن سراسری قرار دارد.

نظرات