آخرین وضعیت پروازهای خارجی به ایران؛ تنها دو ایرلاین غیبت دارند

سه‌شنبه 5 اسفند 1404 - 16:14
مطالعه 1 دقیقه
نمای هوایی از فرودگاه امام خمینی
با وجود برقراری پروازهای بین‌المللی، غیبت دو غول هوایی اروپایی در آسمان ایران ادامه دارد.
تبلیغات

به نقل از ایرنا؛ رامین کاشف آذر، مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام‌خمینی(ره) اظهار داشت:

هم‌اکنون به‌جز پرواز شرکت‌های آسترین اتریش و لوفت‌هانزا، سایر پروازها به کشورمان برقرار است و پرواز شرکت‌های امارات، فلای‌دبی، ترکیش، ای‌جت، الجزیره و ... به طور منظم در حال انجام است. با توجه به اتمام برنامه‌های زمستانه شرکت‌های لوفت‌هانزا و آسترین اتریش، این شرکت‌ها فعلا ماه مارس (اسفند- فروردین) را برای بازگشت به کشورمان اعلام کرده‌اند.

پیش از این مقرر بود پروازهای شرکت لوفت‌هانزا به مقاصد ایران از ۱۶ ژانویه ۲۰۲۶ (۲۶ دی ماه) از سر گرفته شود، اما این شرکت برنامه‌های زمستانی خود به ایران را لغو کرد و پروازهای خود را تا فروردین ماه سال آینده به تعویق انداخت.

همچنین شرکت هواپیمایی آسترین اتریش و از زیرمجموعه‌های گروه لوفت‌هانزا که پروازهای مستقیم وین ـ تهران ـ وین را پس از ماه‌ها توقف مجدداً از ۱۲ آبان‌ماه از سر گرفته بود، فعلا برنامه های خود را لغو کرده است. این شرکت نیز تاریخ بازگشت پروازهایش را اواخر بهمن اعلام کرده بود که مجددا به تعویق افتاده است.

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام‌خمینی(ره) در ادامه به آخرین وضعیت بازطراحی مفهومی معماری داخلی ترمینال یک فرودگاه امام اشاره کرد و گفت:

اکنون در مرحله تکمیل فراخوان مناقصه هستیم و هرچند بخش کوچکی از آن آغاز شده، اما عملیات اصلی اجرایی کار از اوایل فروردین‌ماه آغاز خواهد شد. اسناد مناقصه به محض آماده‌شدن، منتشر می‌شود.

کاشف‌آذر پیش‌بینی کرد که عملیات بازطراحی معماری داخلی ترمینال یک نیمه دوم سال آینده و حداکثر تا آبان و آذرماه ۱۴۰۵ به پایان برسد.

تبلیغات

نظرات