دسترسی به اینترنت بین‌الملل امکان‌پذیر شد (آخرین وضعیت به‌روزرسانی شد)

چهارشنبه 8 بهمن 1404 - 13:01
مطالعه 2 دقیقه
اینترنت
پس از سه هفته قطعی، اینترنت برای بسیاری از کاربران وصل شد.
تبلیغات

وزیر ارتباطات: «روند دسترسی به اینترنت آغاز شده است.»

به‌روزرسانی: ۸ بهمن ۱۳:۰۱

«ستار هاشمی»، وزیر ارتباطات با اشاره به پیگیری‌های مستمر برای رفع محدودیت‌ها و بهبود کیفیت شبکه، از آغاز فرآیند بازگشت ارتباطات به وضعیت عادی از روز گذشته خبر داد.

او ابراز امیدواری کرد که با تداوم این مسیر، در روزهای آینده شاهد بهبود ملموس و تکمیل دسترسی‌ها در سراسر کشور باشیم.

فارس: «مشکلات فنی، اتصال اینترنت بین‌الملل را به تاخیر انداخته است.»

به‌روزرسانی: ۴ بهمن ساعت ۲۳:۰۰

فارس در خبری که از آخرین وضعیت اینترنت بین‌الملل منتشر کرده نوشته است: «پیگیری از وزارت ارتباطات نشان می‌دهد مشکلات فنی، اتصال اینترنت بین‌الملل را به تاخیر انداخته است.»

این خبرگزاری از تصویب اتصال مجدد اینترنت جهانی در روز جمعه، سوم بهمن‌ماه، نیز خبر داده است: «اتصال مجدد اینترنت بین‌الملل شب گذشته پس از تصویب در شورای عالی امنیت ملی، به وزارت ارتباطات ابلاغ شده است و توسط شرکت ارتباطات زیرساخت و سازمان تنظیم مقررات این وزارتخانه در دست پیگیری است.»

فارس: اتصال کامل اینترنت تا ۲۴ ساعت آینده

به‌روزرسانی: ۳ بهمن ساعت ۲۲:۴۷

به نقل از فارس، در صورت عدم بروز اختلال در روند فنی بازگشایی، اینترنت بین‌الملل تا ۲۴ ساعت آینده در تمامی استان‌های کشور به‌طور کامل متصل خواهد شد.

جزییات بیشتر این خبر را اینجا بخوانید:

کاهش شدید پهنای باند ایران

به‌روزرسانی: ۳ بهمن ساعت ۱۸:۰۰

به نقل از زومیت؛ آخرین به‌روزرسانی وضعیت اینترنت ایران در رادار کلادفلر کاهش شدید پهنای باند کشور را نشان می‌دهد. دنیای اقتصاد، با دسترسی آزادی که به اینترنت جهانی دارد، تصویری از رادار کلادفلر منتشر کرده که نشان از کاهش شدید پهنای باند اینترنت کشور دارد. در این تصویر دیده می‌شود که در ساعت ۲۱ پنج‌شنبه ۲ بهمن‌ماه (۲۲ ژانویه) ترافیک اینترنت ایران بالا بوده و از همان ساعت به‌تدریج رو کاهش پیدا کرده است. علاوه بر گزارش کلادفلر، رادار نت‌بلاکس هم داده‌های جدیدی ارائه کرده است. براساس اعلام نت‌بلاکس، صبح جمعه بعضی پیام‌رسان‌ها متصل شده‌اند و بعضی وی‌پی‌ان‌ها از ایران به کار افتاده‌اند. با این حال، سرویس جهانی هنوز به‌شدت محدود و فیلترشده هستند.

اختلال در وضیت دسترسی به اینترنت بین‌الملل

به‌روزرسانی: ۳ بهمن ساعت ۱۳:۲۵

در حالی که از شب گذشته دسترسی کاربران اپراتورهای مختلف اینترنت به سرویس‌های بیشتر و اینترنت جهانی گسترش یافته بود، از ظهر امروز دسترسی به این سرویس‌ها دوباره با اختلال روبروست.

آغاز اتصال برخی کاربران به اینترنت

به نقل از زومیت؛ بالاخره پس از دو هفته قطعی کامل دسترسی به اینترنت جهانی امشب، پنج‌شنبه ۲ بهمن‌ماه، به‌تدریج امکان دسترسی به اینترنت از طریق اینترنت ایرانسل میسر شد.

همچنین، اینترنت همراه اول دوباره برای بسیاری از کاربران در دسترس قرار گرفته است. با این حال واتس‌اپ همچنان فیلتر است و هنوز امکان استفاده از آن وجود ندارد. به گزارش زومیت، دسترسی به اینترنت برای سایر کاربران همراه اول نیز به‌صورت تدریجی برقرار خواهد شد.

بر اساس روال‌های گذشته، انتظار می‌رود طی ساعت‌های آینده اینترنت در دیگر اپراتورهای ثابت و همراه نیز به مدار بازگردد.

نظرات