فیلم | لحظه فرار سارقان موزه لوور منتشر شد!
درحالی که امروز مقامات موزه لوور اعلام کردند به دلیل ضعف امنیتی تصویر کاملی از سرقت موزه ندارند، ویدیویی که از بیرون موزه گرفته شده است، لحظه فرار سارقان را نشان میدهد؛ مقامات لوور اعلام کردند بالکن تالار آپولو این موزه تحت پوشش دوربینها نبوده است.
پخش از رسانه
در حالی ویدیو لحظه خروج سارقان منتشر شده است که موزه لوور به دلیل اینکه دوربینهایش بالکن مورد نظر را پوشش نداده بودند، تصویری از ورود به موزه ندارد و همین موضوع باعث شده تا ماموران امنیتی موزه متوجه حضور سارقان نشوند.
«لورانس دکار»، مدیر موزه لوور پاریس پیش از این گفته بود دوربینهای مداربسته در محوطه بیرونی لوور «قدیمی و ناکارآمد» بودهاند. تنها دوربینی که از دیوار بیرونی تصویربرداری میکرد، در جهت مخالف بالکن طبقه اول قرار داشت؛ همان بالکنی که سارقان از طریق آن وارد تالار آپولو شدند؛ جایی که جواهرات نگهداری میشد.