کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

آسمان کشور همچنان منتظر بازگشایی؛ پروازها تا ظهر فردا لغو شدند

سه‌شنبه 10 تیر 1404 - 18:18
مطالعه 1 دقیقه
فرودگاه مهرآباد
سخنگوی وزارت راه و شهرسازی از تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (چهارشنبه، ۱۱ تیرماه) خبر داد.

«مجید اخوان» روز سه شنبه با اعلام تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی، افزود:

‌پیرو مصوبه کمیته هماهنگی سازمان هواپیمایی کشوری و بررسی های امنیتی و ایمنی در شرایط کنونی، علاوه بر فضای آسمان نیمه شرقی کشور برای استفاده پروازهای داخلی، بین‌المللی و عبوری از آسمان ایران، فضای هوایی مرکز و نیمه غربی کشور، فقط برای پروازهای عبوری بین المللی بازگشایی شد.

او گفت:

از همه هم‌میهنان درخواست می‌شود از مراجعه به فرودگاه‌های واقع در شمال، جنوب و غرب کشور از جمله فرودگاه مهرآباد و فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) خودداری و اخبار مربوط به وضعیت پروازها را فقط از طریق منابع رسمی پیگیری کنند.

اخوان تاکید کرد:

انجام پرواز از/ به فرودگاه‌های شمال، جنوب و غرب کشور، مهرآباد و امام خمینی (ره) در حال حاضر مجاز نیست؛ لذا هموطنان اقدام به خرید بلیط در این مسیرها نکنند.
مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات