کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

۱۵ اینفلوئنسر خارجی مهمان نمایشگاه گردشگری شدند

پنج‌شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۳
مطالعه 2 دقیقه
بازدید اینفلوئنسرهای خارجی از نمایشگاه گردشگری
۱۵ نفر از اینفلوئنسر از پاکستان، کنیا، زیمبابوه، بنگلادش و آمریکا از هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران بازدید کردند.
تبلیغات

این افراد به دعوت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و با همکاری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به ایران سفر کرده‌اند.

این اینفلوئنسرها که شامل ۶ نفر از شهرهای کویته و اسلام آباد، دو نفر از کنیا، دو نفر از بنگلادش و چهار نفر از زیمبابوه هستند که با ۴۵ میلیون فالوور در فیسبوک، تیک تاک و یوتیوب به دعوت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به کشورمان سفر کرده‌اند.

یک اینفلوئنسر آمریکایی نیز به دعوت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ایران حضور یافته که با حدود ۵ میلیون دنبال کننده در فضای مجازی به معرفی جاذبه‌ها و ظرفیت‌های گردشگری و داشته های تاریخی ایران می‌پردازد.

فعالان فضای مجازی از ۵ سالن نمایشگاه گردشگری تهران که غرفه های بخش خصوصی و ادارات کل میراث فرهنگی، گردشگری استان های کشور را شامل می‌شود، بازدید کردند و با جاذبه های گردشگری ایران آشنا شدند.

بلاگرهای فضای مجازی همچنین با حضور در پاویون وزارت میراث فرهنگی و سالن b2b با مسلم شجاعی مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی به بحث و گفت‌وگو درباره ظرفیت‌های گردشگری و راهکارهای سفر به ایران به بحث و گفت‌وگو پرداختند.

این اینفلوئنسرها در طول مدت اقامت خود در ایران از برخی جاذبه‌ها گردشگری و آثار تاریخی، فرهنگی کشورمان از جمله موزه ملی ایران بازدید می‌کنند.

همچنین هم‌زمان با افتتاح هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران تعداد ۳۰ فعال فضای مجازی از کشورهای روسیه، ترکیه و ارمنستان با حضور در نمایشگاه از چند سالن آن بازدید کردند.

سفر این اینفلوئنسرها در راستای برنامه‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای معرفی و شناساندن چهره واقعی ایران به مردم دنیا با استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی انجام شده است.

همچنین بسته تبلیغاتی حاوی بروشورهای چند زبانه معرفی ایران، لوح فشرده ۱۰۰ عکس برتر و تعداد زیادی ویدئو و فلش مموری منقش به برند گردشگری ایران و جعبه خاتم صنایع دستی به هر یک از اینفلوئنسرهای خارجی اهدا شد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات