کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

ورود گردشگران در شب‌های قدر به جنگل ابر و کویر رضاآباد ممنوع است

جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰
مطالعه 1 دقیقه
جنگل ابر
هم‌زمان با شب‌های قدر ورود گردشگران به پنج جاذبه شاهرود ممنوع است.
تبلیغات

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان شاهرود ودبیر ستاد اجرایی خدمات سفر شهرستان از محدودیت ورود گردشگران در ۵ نقطه از شهرستان شاهرود خبر داد.

مرتضی نظری گفت:

در روزهای ۱۹ تا ۲۱ ماه مبارک رمضان با هدف حفظ حرمت شب‌های قدر و ماه مبارک رمضان از ورود مسافران به چهار منطقه شهرستان شاهرود از جمله جنگل ابر، آبشار تنگه داستان مجن، تفرجگاه امیریه و کویر رضاآباد ممانعت به عمل می‌آید و در روز طبیعت نیز مجموعه شیخ ابوالحسن خرقانی مطابق با دستورالعمل امور پایگاه‌های وزارت میراث فرهنگی تعطیل است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان شاهرود افزود:

با توجه به تقارن ایام شب قدر و روز طبیعت این تصمیم توسط ستاد خدمات سفر شهرستان برای حفظ حرمت شب‌های قدر گرفته‌شده است.

او گفت:

با توجه به فرارسیدن لیالی قدر و ایام شهادت مولای متقیان حضرت علی (ع)، از مسافران تقاضا می‌شود ضمن حفظ احترام به سنت‌ها و آداب جوامع محلی نسبت به تکریم رسوم اسلامی و دینی در برپایی مراسم شب‌های قدر همکاری لازم را لحاظ کرده تا از فضیلت این شب‌ها بهترین بهره را نصیب خود کنند.
مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات