بلیت قطارهای پنج ستاره گران نمیشود
قیمت بلیط قطارهای پنج ستاره گران نخواهد شد.
تبلیغات
معاون وزیر اقتصاد درباره تغییر قیمت بلیط قطارهای ۵ ستاره گفت:
با توجه اینکه در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ افزایش قیمتی که در سایر بلیطهای قطار بر اساس مصوبات ستاد تنظیم بازار در مورد سقف قیمت قطارهای پنج ستاره اعمال نشده بود، پیشنهاد دوستان آن بود که قیمت تا اصلاح شود و تصمیم نهایی دبیرخانه شورا این شد که اولا تا پایان سال اثری بر قیمتها نداشته باشیم و قیمتهای شب عید در مورد قطارهای پنج ستاره تغییری نخواهد کرد.
سید علی روحانی، معاون سیاستگذاری اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی در یکصد و نوزدهمین نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی، در تشریح دستاوردهای این نشست به «ایلنا» گفت:
بخش اول جلسه این جلسه با موضوع اصلاح قیمت مبنای بلیط قطارهای پنج ستاره برگزار شد.
معاون وزیر اقتصاد افزود:
پیشنهاد دبیرخانه آن بود که به همان رویه پیشین که مصوب هیئت مدیره شرکت راه آهن بوده است، برگردیم. در عین اینکه قیمتگذاری در حوزه حمل و نقل از جمله قطارهای پنج ستاره حفظ شود.
به گفته روحانی، با توجه اینکه در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ افزایش قیمتی که در سایر بلیطهای قطار بر اساس مصوبات ستاد تنظیم بازار در مورد سقف قیمت قطارهای پنج ستاره اعمال نشده بود، پیشنهاد دوستان آن بود که قیمت تا اصلاح شود و تصمیم نهایی دبیرخانه شورا این شد که اولا تا پایان سال اثری بر قیمتها نداشته باشیم و قیمتهای شب عید در مورد قطارهای پنج ستاره تغییری نخواهد کرد.
وی با بیان اینکه قیمت مبنا برای محاسبه قیمت در سال ۱۴۰۳ که توسط مرجع قیمتگذار انجام خواهد شد، اصلاح شد، اظهار داشت:
تصمیمات این جلسه هیچ ربطی به قیمتهای قطارهای پنج ستاره تا پایان سال ندارد و قیمتهای کنونی تا پایان سال ادامه خواهد یافت.
داغترین مطالب روز