کجارو من
مجله گردشگری
اخبار
کجارو پلاس

نامه اعتراضی راهنمایان گردشگری به رییسی | تعلل ۱۱ ماهه در پرداخت سهم بیمه

چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۳
مطالعه 1 دقیقه
بیمه راهنمایان گردشگری
رئیس انجمن صنفی راهنمایان گردشگری برای حل مشکل بیمه راهنمایان گردشگری به رئیس‌جمهوری نامه نوشت.
تبلیغات

محسن حاجی‌سعید، رئیس هیئت مدیره کانون انجمن‌های صنفی راهنمایان گردشگری سراسر کشور در نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهوری خواستار پیگیری تعلل دولت در پرداخت سهم بیمه حمایتی راهنمایان گردشگری در ۱۱ ماه گذشته شده است.

در نامه انجمن صنفی راهنمایان گردشگری خطاب به ابراهیم رئیسی آمده است:

در ابتدای استقرار دولت سیزدهم با وزیر محترم گردشگری جلسات مختلفی در راستای لزوم تداوم حمیات از بیمه حمایتی این قشر برگزار شد و منجر به دستور حضرتعالی برای حمایت دولت از بیمه ده هزار نفر از شاغلان صنایع دستی و راهنمایان گردشگری شد. مجدد در دی ماه سال جاری در جلسه هیئت دوات دستور مشابهی به سازمان برنامه و بودجه دادید اما این دستور همچنان مورد کم‌لطفی و بی‌توجهی سازمان‌های تصمیم‌گیر در اجرایی کردن بیمه حمایتی این قشر در سال جاری شده است.

در ادامه این نامه آمده است:

از دید ما عده‌ای در دولت عامدانه به‌دنبال منفور کردن دولت سیزدهم و مخدوش کردن وجهه رئیس‌جمهوری در بین اقشار تحصیل کرده و زمینه‌سازی مهاجرت آن‌ها از کشور هستند.

سیدمحسن حاجی‌سعید، رئیس هیئت مدیره انجمن راهنمایان گردشگری سراسر کشور در این نامه درخواست ایجاد کمیته‌ای ویژه با حضور دفتر بازرسی رئیس‌جمهوری، صنف راهنمایان گردشگری، وزارت گردشگری، سازمان برنامه و بودجه و وزارت کار برای حل این مشکل شده است.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات