تداوم تلاش‌ها برای مهار آتش‌سوزی مریوان

یک‌شنبه 15 مرداد 1402 - 12:00
مطالعه 1 دقیقه
آتش‌سوزی مریوان
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان از به کارگیری تمام امکانات و نیروهای منابع طبیعی کردستان برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌های مریوان خبر داد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان مدعی شد تمام امکانات و نیروهای منابع طبیعی استان را برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌های مریوان به کار گرفته‌اند و امیدوارند در سریع‌ترین زمان موفق شوند.

بهزاد شریفی‌پور اظهار کرد:

از عصر پنجشنبه سه نقطه از جنگل‌های مناطق «دره‌وران»، «آسن‌ئاوا» و «ماسی‌در» از توابع شهرستان مریوان دچار آتش‌سوزی شد.

وی اعلام کرد:

نزدیک غروب جمعه آتش‌سوزی در یک نقطه در روستای «ماسی‌در» توسط تیم‌های اطفای حریق و تیم‌های محلی، سازمان‌های مردم‌نهاد و نیروهای نظامی مستقر در منطقه مهار شد اما متأسفانه با وجود تلاش‌های صورت گرفته و کنترل آتش‌سوزی در یک مرحله، به‌دلیل شیب بالای منطقه و صعب‌العبور بودن آن و همچنین وزش باد، آتش‌سوزی دوباره در سطح گسترده‌ای در سطح پوشش تاجی و سطحی جنگل‌های مریوان را در برگرفته است.

شریفی‌پور افزود:

تمام امکانات و نیروهای منابع طبیعی استان را برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌های مریوان به کار گرفته‌ایم و امیدواریم در سریع‌ترین زمان موفق شویم.

این مقام مسئول در خاتمه گفت:

بیش‌ از ۷۰ درصد آتش‌سوزی در جنگل‌های مریوان سطحی است و تنها حدود ۱۵ درصد تنه درختان را در بر گرفته است.

نظرات