دولت طرح لغو روادید با  ۶۰ کشور را بررسی می‌کند

نادر نینوایی
نادر نینوایی چهار شنبه، ۲۱ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۱۸
دولت طرح لغو روادید با  ۶۰ کشور را بررسی می‌کند

طرح یشنهادی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در خصوص لغو روادید با  ۶۰ کشور در حال بررسی و تصمیم‌گیری در مراجع مربوطه است.

طرح پیشنهادی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مبنی بر لغو روادید یک طرفه با ۶۰ کشور توسط وزارت امورخارجه و نهادهای ذی‌ربط در حال بررسی است و تصمیم‌گیری اما اجرای آن هنوز نهایی نشده است.

علی‌اصغر شالبافیان، معاون گردشگری کشور، معاون گردشگری کشور بیان کرد:

طرح پیشنهادی لغو روادید با ۶۰ کشور پس از بازدید آیت‌الله ابراهیم رئیسی از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از سوی وزارتخانه به دفتر ریاست‌جمهوری ارائه شد.

او افزود:

این طرح پیشنهادی که لغو روادید یک طرفه با کشورهای مسلمان، همسایه و بازارهای گردشگری در حال رشد را شامل می‌شود در حال بررسی و تصمیم‌گیری نهایی از سوی وزارت امور خارجه و نهادهای ذی‌ربط است.

معاون گردشگری کشور متذکر شد:

هنوز تصمیم ‌نهایی در این خصوص اتخاذ نشده و لغو روادید با کشورها بر اساس سیاست‌های دیپلماسی کشور صورت خواهد گرفت.

مطالب مرتبط:

دیدگاه