عراق آماده پذیرایی از زائران اربعین میشود
با هدف انجام مقدمات استقبال از زائران عاشورا و اربعین، وزیر کشور عراق از گذرگاه زرباطیه(مهران) بازدید کرد.
تبلیغات
وزیر کشور عراق بهمنظور انجام مقدمات استقبال از زائران عاشورا و اربعین از گذرگاه زرباطیه(مهران) بازدید کرد.
عبدالامیر الشمری، وزیر کشور عراق امروز (دوشنبه) بههمراه عمر الوائلی، رئیس هیئت گذرگاه های مرزی این کشور از گذرگاه مرزی زرباطیه(مهران) بازدید کرد.
استاندار واسط و برخی مسئولان محلی از وزیر کشور عراق استقبال کردند.
این بازدید بهمنظور پیگیری دستورات محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق، درخصوص آمادگی برای استقبال از زائران عاشورا و اربعین حسینی از مرزهای زمینی انجام شد.
وزارت کشور عراق در بیانیهای با اعلام این خبر خاطرنشان کرد که گذرگاه زرباطیه(مهران) یکی از مهم ترین گذرگاه های زمینی در استقبال از زائران کشورهای همجوار بهویژه جمهوری اسلامی ایران در زیارت میلیونی اربعین حسینی به شمار میرود.
داغترین مطالب روز